Tiner Konusunda Bilgilendirme ve Uyarılar
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 4
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
15-11-2009 03:14 #1
Merhaba arkadaşlarım, abilerim
Jant boyasını sökmek istedim ve birkaç saat tiner içinde beklettim suya tuttum çok basit bir şekilde çıktı. Fakat E10 ile birlikte gelen tekerlek uzatma aparatıda boyalıydı. Onu da tinerin içine koydum ve 1 saat içinde yok olmuş denebilirdi. Resmen erimişti. Bende biraz araştırma yaptım ve birkaç video çektim.
Bu konuyu neden açtın derseniz, tiner boya çıkarmakta kullanabileceğiniz bir yöntem. Bunu kullanacak arkadaşların bu yazıyı okuyarak bilinçlenmesi için açıyorum konuyu. (Birçok kişi zaten biliyordur fakat konu sağlık olduğu için açma gereği duydum.)
Öncelikle kesinlikle balkonda veya bahçe gibi ortamlarda tineri kullanınız. Zira fazla teneffüs ederseniz sağlığınıza baya bir zararı olur.
Plastik vb. maddeleri tiner içine yatırmayınız. Beze döküp hafifçe silmeniz yeterli olacaktır.
Derinizi tinere temas ettirmemeye dikkat ediniz. Tahriş olabilir.
Kesinlikle ateş ile yaklaşmayınız. Deydirmeseniz bile bazen 5cm gibi biryerden bile yanabilir.
Video ve resim çektim. İzleyin ve görün tinerin ne hale getirdiğini.
http://www.dailymotion.com/video/xb5h70_tiner_techKonu sarp100 tarafından (15-11-2009 Saat 03:42 ) değiştirilmiştir.
-
16-11-2009 20:17 #2
paylaşım için teşekürler, tiryaki değilim ama tiner kokusu burnuma çok hoş geliyor benzin kokusu da çok hoş
AYYILDIZLI HİLALDE İKBALİM VAR
a pumping heart for hpi savage
-
17-11-2009 01:26 #3
sağ ol kardeşim emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler
-
26-06-2011 16:12 #4
Konuyu hortlattım zaten Sarp abide foruma girmiyor sanırım fakat yazdığı yazıda tineri plastik maddelerle temas ettirmeyin demiş videoda ise tiner plastik dondurma kabına koyulmuş
Berk BULUT 15y
[B*]Slash Ultimate Castle SCT 3800Kv Hk 120 Amper Esc*[/B]
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)