Mini&Micro yarışları (Kışı boş geçmesek?)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 29
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    32
    Selamlar,

Geleneksel USS Penmar yarışları bizleri kendisine mıknatıs gibi çeken ve yazı dolu geçirmemizi sağlayan muhteşem organizasyonlar oluyor. Ama koca kışı boş geçiyoruz...

İmkanları ve organizasyonların nasıl zorluklarla düzenlendiğini çok iyi biliyorum. Ama nispeten daha az masraflı olacak yarışlarla kışı geçiremez miyiz?

Mini-z, X-mods, iwaver gibi araçlar veya Micro scale off-road araçlar için küçük bir yerde bir pist hazırlayıp, 2-3 haftada bir olacak şekilde bir takvim yaparak kışı organizasyonsuz geçirmesek diyorum.

Hem bu araçların nispeten daha masrafsız olmaları hem de pist düzenleme işinin daha kolay olması gibi etkenleri göz önüne aldığımızda geriye sadece kapalı bir alan bulup yarışlara katılımı sağlamak kalcaktır.

Eğer yönetim böyle bir fikri benimserse ben taşın altına elimi koymaya hazırım.

Bakalım site ahalisi ne düşünüyor.
    "Çalınan her kapı hemen açılsaydı; ümidin, sabrın ve isteğin önemi anlaşılmazdı."

walla bana sorarsanız en kolayı günü birlik ev veya işyeri kiralayıp pist kurmak pistide tebeşirle çizip etrafına yumuşak bişeyle çevirip bi buluşma ayarlama olabilir
    şimdi diyelimki 100 tl'ye giriş katı geniş bi iş yerini kiraladık bence kiracı bulamayan bi yer için oldukça iyi para bi günlük 10 kişi katılsa 10 ar tlden tamamdır mini'ler hatta 1/10 bile belki ayarlanabilir ama işte merkezi bi yerde olması lazım iş yerinin herkes kolay bulsun,,, pist nası kurulur ne yapılır bilmiyorum ama o da 1 günde hazır olur hatta istanbul parkı çizeriz direk

bende şu an rc yok ama böyle organizasyonlar olursa alırım yoksa zaten okul bu dönem biticek sonra askerlik evde de tek başıma oynuyacağım bişey artık zevk vermez açıkcası eğer böyle güzel organizasyonlar yapıp güzel muhabetler eğlenceler yaratırsak bende alırım

Halil abi güzel fikir bana kalırsa da forumda İstanbul da olupta karete,kickbox vb salona sahip olan bir üyemiz varsa bedelini vermek şartıyla pist niyetine kullanabiliriz
    Kahrolsun pkk ! "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"
    HRC 8 Kasım Buluşması Fotoğrafları...
    SATILIK TAMİYA DF-02 - Micro T ön kule satılık

Jan 2008
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    18
    micro buluşmalarını kesinlikle tavsiye ederim , biz burda micro team losi offroadlarla yarışıyoruz , ordan biliyorum çok eğlenceli oluyor

istanbul ekibi birşeyler ayarlarsa , ben imkanlarım dahilinde gelmeye çaışırım
    şuanlık bir micro offroadım var , yakındada mini-micro arası bir drift arabası toplayacağım ..
    Tamiya TA05 1.72 CS | eZrun 4300kv Motor - 60A ESC | Acoms Stock Servo
    Spektrum DX3S Kumanda - SR300 Alıcı | EcPower 3200 Mah. Lipo

Alıntı hakan_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mini-micro arası bir drift arabası

Şuna bak hemende koymuş sloganı , o araçtan sana bi cacık olmaz Hakan,gel İstanbula bekleriz , buluşmalar avr. yakasında olursa mini-z ile gelmeye çalışırım ...

Jan 2008
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    18
    Alıntı _phoenix_3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şuna bak hemende koymuş sloganı , o araçtan sana bi cacık olmaz Hakan,gel İstanbula bekleriz , buluşmalar avr. yakasında olursa mini-z ile gelmeye çalışırım ...
    denemeden göremeyiz Okancım olmazsa stock devam ederim kullanmaya
    İstanbul içinde inşallah diyeyim..

Aug 2006
    Nereden Nereden
    Eastanbul
    Olurse 2 senedir kullanmadığım mini-z mi toplarım gelirim valla xmods tatoplanabilir duruma gore
    Traxxas T-Maxx Big Block /Ofna Violator 9.5 /Yokomo Topsecret Aralık 08 Tuning Turkiye / Yokomo SSG Drift Special Supra Nisan 09 / Hpi Wheely king Crawler / X-ray T2 007 /Coota amphibian momo

Sorması ayıptır nerden gelcen Onur abi ? Satılık board Katılım niye bu kadar az yahu ?

Aug 2006
    Nereden Nereden
    Eastanbul
    hemen gelemem tabide ilk fırsatta eğer olursa en yakın seneye gelmek isterim boşuna modlamadık mini-z yi kullanmayı unuttum tepkilerin falan biraz pratik sonra yarış guzel olur .
    Traxxas T-Maxx Big Block /Ofna Violator 9.5 /Yokomo Topsecret Aralık 08 Tuning Turkiye / Yokomo SSG Drift Special Supra Nisan 09 / Hpi Wheely king Crawler / X-ray T2 007 /Coota amphibian momo

Ben kullanmayı beceremiyorum ki abim sen unutmuşsun lafa bak Durduk yere deli gibi dönüyor spin atıyor gaz verince çok hızlı gibi geldi bana bide alkalin pille aboooovvv... Yurtdışından gelenleri almıyoruz

Aug 2006
    Nereden Nereden
    Eastanbul
    Ben kullanmayı beceremiyorum ki abim sen unutmuşsun lafa bak Durduk yere deli gibi dönüyor spin atıyor gaz verince çok hızlı gibi geldi bana bide alkalin pille aboooovvv... Yurtdışından gelenleri almıyoruz
    alkalinle coşuyor bir ara lionlar vardı araba deliriyordu kyoshonun mini-z pisti olması lazım biryerlerde beşiktaşta olması gerek hatta pistte alışınca firelap ipro motorumuda takarım ohh niye almıyorsunuz beni ya

Gel abim gel , bu arada beşiktaştaki yer kapanmış diye biliyorum şimdilik mini-z için en ideal halıyı ters çevirmek galiba

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    32
    ...Katılım niye bu kadar az yahu ?
    Valla bende şaşırdım.. Biraz daha ilgi çeker diye düşünüyordum..

Biraz taşın altına elimizi koymamız gerekecek. Topkapı gibi yerlerde işyerlerinin depo olarak kullandığı küçük dükkanlar var. Böyle yerlere bakıyorum. Kısa süreli kiralama yapılırsa daha ciddi adımlar atacağım.. Bu arada elimde henüz araç bile yok.. Ama iş ciddileşirse hemen almayı planlıyorum. Iwaver diye MR-02 kırması dandik bir araba var. Ebay'de 60+kargoya satılıyor. Kyosho MR-02'nin tüm parçaları araba ile uyumlu. İlgilenenlerin bilgisine.
    "Çalınan her kapı hemen açılsaydı; ümidin, sabrın ve isteğin önemi anlaşılmazdı."

Aug 2006
    Nereden Nereden
    Eastanbul
    Alıntı El Mariachi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende şaşırdım.. Biraz daha ilgi çeker diye düşünüyordum..

Biraz taşın altına elimizi koymamız gerekecek. Topkapı gibi yerlerde işyerlerinin depo olarak kullandığı küçük dükkanlar var. Böyle yerlere bakıyorum. Kısa süreli kiralama yapılırsa daha ciddi adımlar atacağım.. Bu arada elimde henüz araç bile yok.. Ama iş ciddileşirse hemen almayı planlıyorum. Iwaver diye MR-02 kırması dandik bir araba var. Ebay'de 60+kargoya satılıyor. Kyosho MR-02'nin tüm parçaları araba ile uyumlu. İlgilenenlerin bilgisine.
    iwaver sakın bende aynısı yani firelap vardı geldiğinin 2. gunu bozuldu kumandasıda dandik ötesiydi goz boyamak için dijital ekran koymuşlar ama hiç bir şekilde onermem şu an sadece kebini kullanıyorum gerisi bozuk.

Jun 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    26
    miniler üzerine ne bilgim var ne de aracım ama org, yapacak olursanız katılırım.
    TB Evolution V CS % 2.072 | SPEED PASSION | SANWA M11X | SAWÖX | INTELLECT

May 2008
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    32
    Bende katılabilirim Aracım Losinin micro deserttruck brushless
    Hyper 10SC full mod

Hah şöyle ya arttı gibi azcık sanki Tahsin abi gel senide bekleriz Bu arada Halil abi dediğim gibi varsa forumda kerata salonuna felan sahip olan kirasını ödemek şartıyla kullanabiliriz o tür alanları...

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    32
    Doğru Okan, bir araştıralım bakalım.

Jan 2008
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    18
    okulların spor salonlarını unutmayalım

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)