Filmlerde RC..?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 40
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Konu açmak istemezdim ama merak ettim acaba bildiğiniz bir filimde hiç rc'ye dair birşey varmıydı ???
    Ben hatırlıyorum "Evde Tek Kalmış" diye bir filim vardı galiba.6-7 yaşlarında seyrediyordm.Orda heralde vardı.Oyuncak kategorisinede giriyo olabilir ama aklıma bu geldi.Burada paylaşabilirsiniz
    ...

evde tekbaşına ordaki arabaya hayran kalmıştım ben ama cocuk içini açınca hiçte profesyonel olmadığını görmüştüm birde tarkanın klibinde kamera arkasında gördüm helikopterle çekim yapıyorlardı

Bende izlemiştim bir yabancı filmdi tam ismini hatırlamıyorum ama senaryosu dandik bişeydi tek ilgimi çeken yer çocuğa hediye olarak hpı nin onroad bi aracını hediye ediyorlardı benzinli kategorisinden.

Özel tvler ilk çıktığında profesyonel rc arabaları olan çocukların başından geçen maceraları anlatan bi dizi vardı. İsmini cismini bilmem. Bölümlerden birinde kötü eleman frekansını karıştırıp esas oglanın arabasını pert ediyodu Keşke isim bilsemde tekrar izlesem.
    Biri gider, biri gelir...

Hatırladığım kadarıyla MELEKLER VE ŞEYTANLAR fliminde RC helikoptere mini kamera bağlanmıştı ve heykeldeki yazıları inceliyolardı..ama o flimde olmayabilir öğle kalmış aklımda
    Speed Passion V3 6.5t/LRP sphere esc /LRP 5600 Li-Po /SAVÖKS SC-0254MG /XG-6İ FHSS 2.4

Street Jam OTA-R31D -----

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı MhMtCn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatırladığım kadarıyla MELEKLER VE ŞEYTANLAR fliminde RC helikoptere mini kamera bağlanmıştı ve heykeldeki yazıları inceliyolardı..ama o flimde olmayabilir öğle kalmış aklımda
    rc helideki kamera ile heykeldeki yazıları okunduğu film nicholas cage in oynadığı hazineler ile ilgili bir film idi ama ismini unuttum..

will smithin oynadığı bad boys 2 filminde rc offroad model araba kullanıyorlardı üzerinde kameralar vardı
    AYYILDIZLI HİLALDE İKBALİM VAR a pumping heart for hpi savage

bi sinema filmi vardı altın hazineydi adı sanırım şifre çözmei çalışıyorlardı
    Heli ile özgürlük anıtında şifre arıyorlardı

Feb 2006
    Nereden Nereden
    West Lafayette, IN
    Yaş Yaş
    22
    desperado filminde RC gitar kutusu vardı sonra patlıyodu

Film değilde oyunda çok güzel oluyor Eskilerin oyununda Rc Heli ile karga felan kovuyordum değişik şeyler ama en sevdiğim de kesinlikle FRONTLİNES FUEL OF WAR oyunu idi sırf Rc sevdasına 2 günde oyunu bitirdim Bu arada film olarakda en çok evde tek başına dakinden etkilenmiştim birde savage ile monster mash'in kapıştığı bi film vardı
    Kahrolsun pkk ! "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"
    HRC 8 Kasım Buluşması Fotoğrafları...
    SATILIK TAMİYA DF-02 - Micro T ön kule satılık

Clint Eastwood'un oynadigi Kirli Harry filmlerinden birinde cok guzel siyah bir r/c corvette stringray vardi.Terminator 2 filminde bilimadaminin cocugu bir r/c bigfoot kullaniyordu.Hatta r/c arac ayak bilegine carpinca egiliyor ve Sarah Connor'in kursunlarindan kurtuluyordu.

bu zaman kadar en az 10 kere tv lerde gerçek rc ler gördüm
    ÇOK ACİL HPİ MT2 ARANIYOR SATANLAR Ö.M DANA VEYA MSN ADRESİM [email]burak_hot_haemal@hotmail.com

Oct 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    31
    büyük hazineydi filmin ismi şimdi hatırladım

Oct 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    31
    terminator 3 de de robot kadın arabaların devresine girip onları remote control haline getiriyordu

Dec 2009
    Nereden Nereden
    Elazığ
    Yaş Yaş
    17
    Bi ara ES-ES dizisinde WD4 uçuruyorlardı turuncu
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR ..!
    (Gazi Mustafa Kemal Atatürk)

Dec 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    Melekler ve şeytanar değil- Büyük Hazine 2 / National Treasure--Nicolas gagein oynadıgı film.... İpuçlarından biri özgürlük heykellerinden birinin elindeki kitaptaydı, onun fotosunu naklen görüp okuyorlardı (ben o kadar heliden o teknoloji beklemezdim büyük ihtimale fakedir dedim). polis gelip yaptıkları acaip işe (özgürlük heykelinin fotoğrafını tanımlanamayan bir aletle çekmek -türkiyede olsa polis zabıta götürür!-) değil de bisiklete ceza kesiyordu....
    pilotun seyir defteri

tarih: bugün

hala uçuşa geçemedik

Oct 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    31
    Alıntı ucanyurek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -türkiyede olsa polis zabıta götürür!-) ....

o filmi izledim güzel bir film

Türkiye'de olsa polis helikopterleri kontrole gelirse şaşırmam Panzer filanda aparatif olarak gelir herhalde
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

SATILIK TRAXXAS E-REVO VXL

Jan 2008
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    18
    AROG cem yılmaza yanındaki kısa boylu adam yanlış kumandayı veriyor cem yılmaz gaza basınca offroad oyuncak bir rc ilerliyor , çok gülmüştüm orda
    Tamiya TA05 1.72 CS | eZrun 4300kv Motor - 60A ESC | Acoms Stock Servo
    Spektrum DX3S Kumanda - SR300 Alıcı | EcPower 3200 Mah. Lipo

kobra takibinin bir bölümünde RC araç üzerine kurulu bomba sistemi bankaya ait bir aracı patlatıyordu sanırım..

Sep 2006
    Nereden Nereden
    BURSA
    Yaş Yaş
    22
    kurtlar vadisi hava çekimleri thunder tiger raptor 90 tarafından yapılıyor

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)