Anket: Kullanmakmı? , uğraşmakmı?

Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.

RC kullanmak mı? Yoksa onunla uğraşmakmı?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 53
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 53 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2006
    Nereden Nereden
    GaZianTEP
    Yaş Yaş
    24
    Furkan aracın çamurluk provası için levha lazımdı. en iyi seçenek. hatta en lezzetli seçenek oydu
    .......................................CRAWLER'LAR ENGELİN ÜSTÜNDEN; SLAYER'LAR İSE İÇİNDEN GEÇER
    .........................................

LST2'min temizliği için akşam 5'te başlayıp gece 3'e kadar temizlemek ile uğraştığımı ve 0 gibi yaptım fakat nedense saatler okadar çabuk geçmişki ben hiç farkında değilim sizinde dediğiniz gibi uğraşmakta kullanmak kadar zevkli

GERİ DÖNDÜM

May 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    40
    Ankette neyi işaretlediğimi şöyle anlatayım.
    Aracı komple parçalayıp temizlemek istedim. Akşam saat 21:00 da başladım. Bir zaman sonra aşırı uykumun geldiğini yorulduğumu hissettim, ardındanda ezan sesini duydum. İnanamadım, onca saat nasıl su gibi akıp gitmişti. Hiç uyumadan sabah işe gittim. Ben ençok aracı yağladığım sprey yağın kokusunu seviyorum
    HEYECAN DUYULMADAN YAPILAN İŞLER BAŞARILAMAZ

May 2006
    Nereden Nereden
    GaZianTEP
    Yaş Yaş
    24
    Alıntı sozsener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı komple parçalayıp temizlemek istedim. Akşam saat 21:00 da başladım. Bir zaman sonra aşırı uykumun geldiğini yorulduğumu hissettim, ardındanda ezan sesini duydum. İnanamadım, onca saat nasıl su gibi akıp gitmişti. Hiç uyumadan sabah işe gittim. Ben ençok aracı yağladığım sprey yağın kokusunu seviyorum
    Kesinlikle just4me ve size katılıyorum hocam ugraşmak çok hoş.. asfalt aracıma yeni lastik ve yeni hava filtresi taktım ve 4 yıldr bende olan aracı kullanmak için yaptığm hevesi size anlatamam sanki ilk kez kullanıcakmışım gibi. her yenilik her emek yeni bir heves ve heyecan getiriyor.
    .......................................CRAWLER'LAR ENGELİN ÜSTÜNDEN; SLAYER'LAR İSE İÇİNDEN GEÇER

Mar 2009
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    18
    Benim için uğraşmak sıkıntı verici bi iş.. Her seferinde "lanet motor niye dönmüyor..?", "gerizekalı pili kısa devre mi yaptım!!?" gibi sorunlarla uğraşmak zevk vermiyor doğrusu..
    Ama yeni bi parça aldım mı onu hemen takmak isterim zevkle..

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı sozsener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bununla ilgili kendimden en yakın zamanda 2-3 resim koyucam beni anlatmışsınız resmen

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum uğraşmasıda kullanmasıda çok zevkli fakat uğraştıktan sonra kullanmak daha bi zevkli ama bunları yalnız başlarına düşünürsek %49 kullanmak %51 uğraşmak diyorum
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Eskişehir
    Yaş Yaş
    19
    Bunlar birbirini tamamlayan ikililerden biri zaten.
    Kısacası;
    52ASP-125TL
    4xSRM-102 servo 100TL
    Funstar 210TL
    ARF model toplama 3-5 saat
    Canlandırdığınız modele hükmetmek Paha biçilemez
    Bu paha biçilemeyecek kadar kıymetli olan zevk ise her ikisini yaparak yaşanılıyor.
    Tutku HATİPOĞLU
    E-mail: hatipoglututku@gmail.com

May 2006
    Nereden Nereden
    GaZianTEP
    Yaş Yaş
    24
    Alıntı Nobran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bununla ilgili kendimden en yakın zamanda 2-3 resim koyucam beni anlatmışsınız resmen

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum uğraşmasıda kullanmasıda çok zevkli fakat uğraştıktan sonra kullanmak daha bi zevkli ama bunları yalnız başlarına düşünürsek %49 kullanmak %51 uğraşmak diyorum
    Resimler ne oldu

uğraşmak kadar güzel bişi olamazzz
    3 Racing Sakura S
    Elektronik
    LRP SXX TC Spec ESC
    SpeedPassion 4.5R Competition Motor

Jun 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    en güzeli oynamak oynamak oynamak

|Hyper 9e| |Xray T3 11| |Sanwa M11x| |Xerun 120A ESC - LRP Octa Wind 4.5T Sensored Brushless Motor| ''Sp33DY''

Saatlerce bıkmadan ugrasabılırım bazen canım sıkılıyor 880 parca yemek takımı gibi ayırıp yağlayıp geri topluyorum o bile bazen kesmıyor.

Ama oynarken 1 saatte 2 saatte bıkıyorum neden se.
    HOBBY RC & RCDRIFT 24 EKİM DRIFT ŞAMPİYONASI SPORT CLASSMAN 1. & DRIFT ŞAMPİYONU

Mar 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    15
    açıkcası uğraşarak bişeyler yaptıktan sonra kullanmanın tadını hiç birşey vermez.)

eskiden sadece kullanmaktı çamurlu ve pis bir şekilde evin bir köşesine atardım artık uğraşmak kullanmaktan daha fazla zevk vermeye başladı. kafayı ayarla ve hafiflikle bozdum. her yerini tek tek inceliyorum. aracımın her yerini öğrendim...
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)