Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 10
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
23-12-2009 18:14 #1
Arkadaşlar Ezrun 9t 4300 kv motorum geldi ve montajını tamamladım fakat drift ayarları ne olmalıdır bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
.
THE POWER İS HERE >>Traxxas E-Maxx Brushless Edition .
-
28-12-2009 03:18 #2
aynı motordan bende almayı planlıyorum ama motorunmu ayarını istiyorsun yoksa esc içinmi? motor için bi ayar varsa benimde işime yarar gercekten
-
28-12-2009 11:22 #3
timing i sıfır a getirin, tetik boşluğunu eliniz uygun ayara getirin (%9), punch ayarını en yükseğe getirin.
-
28-12-2009 17:58 #4
Teşekkür ederim fakat devir ayarı gibi ayarlardan bahsettim
.
-
04-01-2010 11:26 #5
-
04-01-2010 13:01 #6
vycvyc, acaba hiç eline alıp esc kullanma kılavuzuna, set-up kartına hiç baktın mı? timing ne yaparsan ne olur, punch değeri neyi değiştirir hepsi yazar.
ilaveten kumandadan kısabiliyorsan gazın epa değerini azalt biraz, motor hızlı kalacak drift için.
-
06-01-2010 14:24 #7
Teşekkür ederim
.
-
06-01-2010 22:50 #8
bende teşekkür ederim montaj yapar yapmaz deneyeceğim ürün istanbula gelmis
-
10-01-2010 22:53 #9
bu timing ve tetik boşluğu neye yarar arkadaşlar ben anlamadım da
-
11-01-2010 05:45 #10
selam black kardeşim bende samsunluyum. ama konyada üniverstede okuyorum. yazları samsunda oluyorum. umarım samsunda görüsürüz. motor konusuna gelince. bende bir zamnlar ezrun 9 t kullanmıştım diriften anlamam ama bir kac seye acıklık getirmek isterim. kumandanın tam olarak esc ye tanıtılması neye yarar diyecek olursan: bazen kumanda kolunu tam köklemedin halde motor son gaza ulasır. bu su demek olur. tetik daha az hareket edereken motora daha ani hareketler vermesine neden olur. yani tabiri caizze kumandan pek hassas olmaz. ama sisteme gaz kolunun sonu kadar algıılayacak sekilde tanıtırsan kumandan daha hassas olur. aslında bu tabide tam olarak olayı anlatmıyor. ufak devir farklılıklarına daha iyi hakim olmanı saglar. ani devir gecişlerim yoksa daha agır devir gecişlerimi dirife yarar orasını bilmiyorum. genelde timing ayarı içinde devir ve tor arasındaki bir terazi görevi gördügü söylenir. dirife tork lazım olduğuna göre 0 olması daha iyi sanırım.level yazan bir botun daha olcaktı yalış hatırlamıyosam oraylada oynaman gerekecek sanırım ben ne işe yaradıı anlatim uygun ayara sen karar ver. level yazan yerde motorun darbe vuruş sıklını azaltıp artırmaya yarar. 0dan 9 a gidildikce daha fazla motor darbe vurur. buda motoru agresifleştirir.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)