Yurtdisi Heli ve Malzemeleri Satis Site Adresleri

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 67
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 67 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234

Reklam Alanı
    arkadaşlar herkese selamlar..
    hobbycityden şarj aleti, pil ve alyan takımı falan alıcaktım yaklaşık 150$ civarı tutuyor,
    fakat shipping type kısmında sadece "EMS Express to Turkey (MAX 4kg) $118.03 " seçeneği var
    siz de hep bu şekildemi alışveriş yapıyorsunuz bu siteden? 118$ biraz fazla geldi bana
    daha önce dealextremeden birkaç alışverişim olmuştu onlar ücretsiz gönderiyordu hobbycity hep bu şekildemi yoksa benmi yanlış birşey yapıyorum?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş / Ankara / Bodrum
    Yaş Yaş
    33
    Hayır Air Mail seçeneğide çıkıyor ama senin aldığın malzemelerin ağırlığı Air mail sınırını aştığı için EMS olarak çıkmış 2 parça olarak sipariş vermeni tavsiye ederim
    TREX 100S
    No Sacriface ; No Victory

ok çok teşekkür ederim

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş / Ankara / Bodrum
    Yaş Yaş
    33
    Dediğim gibi sepeti biraz boşaltın ve bir deneyin Air Mail çıkacakmı
    TREX 100S
    No Sacriface ; No Victory

Arkadaşlar Wowhobbies'den birşey almayın. Bir motor almıştım 4G6 helim için. Üzerinde gelen pinion hatalı imalat çıktı. Uğraşıp motora zarar vermektense geri göndereyim diye düşündüm ve durumu kendilerine mail atıp haberdar ettim. RMA numarası aldım ve motoru sıfır hasar geri gönderdim. Posta gecikince(neyseki takipli) kendilerine "Motoru geri göndermiştim hala gelmedi mi?" diye mail attım. Gelen cevap " O motor sana çoktan ulaşmıştı ya?? sen ne anlatıyorsun? " tarzında bir cevap oldu. ingilizce yazışmaktan aciz bir amerikan firması. Birkaç yazışmam daha oldu hem geç cevap veriyorlar hem de ne dedikleri belli değil.

Baktım olacak gibi değil. Motoru da geri gönderdim. Bu sersemlerin yine yanlış birşey göndermesinden çekinip Paypaldan dispute başlattım.

Adam bir süre fark edemedi dispute başlatıldığını. Sonra da, "E bizim sistem motor gelince haber vermiyor, ayrıca elden geçmesi de zaman alır" gibi anlamsız savunma mailleri attı. Sıvı yada katı birşeyler kullanmasından endişe ediyorum... Direk claim'e geçtim bende.

Şimdi lütuf etmiş 40 küsür dolarlık motor için 7 dolar refund önermiş. Kabul etmedim tabi.. Umarım paramı geri alırım.
    KIRMAK YADA KIRMAMAK...

Devam...

Paramı geri aldım. Toplamda 63 USD'lik bir siparişti. Paypal tüm siparişin parasını geri ödemiş. Aslında mantıklı çünkü geri göndermek için de masraf yapmıştım.

İşin ilginç tarafı Wowhobbiesden bir mail geldi claim işleri bittikten sonra. "Kusura bakmayın sizi tatmin edecek düzeyde bir servis veremedik, bu arada hesabınızı da dondurduk" diye. Cevap yazmadım. Ne yaparsan yap...

Bir mail daha geldi. "Motoru geri gönderdim" diye. Hadiiii!... Bu kadarı da fazla diye üstünde durmadım ama bir yandan da içimden "Acaba?" diye geçiyordu. Bugün geldi motor. Benim geri gönderdiğim motor. Peki pinion değişmiş mi? Hayır. Hatalı pinion tüm zerafetiyle bana bakmakta...

Bu nedir arkadaşlar??? Jest yapmak istiyorsan üzerindeki hatalı imalat pinionu değiştirip gönder. Jest yapmak istemiyorsan sus otur yerine...

Ayrıca hesabımı neden donduruyorsun??? Hayır, hiç umrumda değil ama herhalde hatalı ürün almakla ben bir yanlış yapmışım anlaşılan. Haftalarca yazışıp sonunda dayanamayıp claim açıp kazanmış olmam da kabul edilebilecek birşey değil!

Hatalı haliyle geri gönderdiği motor da "Al başına çal" demekten başka ne anlama gelir inanın çözemedim.
    KIRMAK YADA KIRMAMAK...

çok süper kampanyalar yapıyor fakan kargo 20 dolar geçen hafta 70 dolar lık ürün aldım 20 si kargo düşünün.. 1 haftada geldi

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)