Alıcıda LiFePo pil kullanımı hakkında...
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 81
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 81 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 81 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
01-12-2011 20:45 #81
Benim bir sorum olacak. Aslında biraz çekiniyorum çünkü bu konu çok tartışıldı fakat ben yinede bilgilerime güvenemediğim
için sorma ihtiyacı duyuyorum. alıcı pili için ne önerirsiniz? şunu da belirtmekte fayda var bitlis ilçesindeyim görev icabı.
benim ilk patlar motorlu uçağım olacak. yeni sipariş verdiğim turnigy kumanda için ve alıcısı için tranierde kullanılmak üzere güvenli ve ekonomik bir pil tavsiyesi istiyorum. ( servolar hxt 5010 standart )
1-ni-cd yada ni-mh puntolatmakmı.(4.8v yoksa 6v?. Telefonla yada online yaptırabileceğim güvenilir, tecrübe edilmiş (işte pillerin match edilmiş sağlam punto vs. )
2- pil kutusu alıp yine şarjlı pillerle kutu kullanmakmı. 4.8 yeterlimi yoksa 5 li yapıp 6 volt gereklimi?
3- life4 yada lipo. mesela şu diyebilirmiyiz.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...ver_Pack_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...iver_Pack.html
bunlar kötü ve translate le anladığım kadarıyla herhangi bir ek aparat ubec regülatör kullanmadan kullanmak mümkün gibi.
biraz uzun oldu kusura bakmayın. etrafımda kimse yok ve patlarda acemiyim. elektronik bilgim fazla yok uzun zamandır araştırıyorum ve birçok secenek var sormak istediğim ben hangisini seçmeliyim.?
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)