yaban tv de model araba programı

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 279
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 279 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 14 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    arkadaşlar az önce yemegimi tv karşısında yerken yaban tv izliyodum bi baktım model arabalar yakında model arabalarla ilgili bi program başlıcagını sölüyolardı ben çok mutlu oldum örnek olarak 1/10 onroad araba kullanıyolardı süper di bence bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    31
    şu anda açtım yaban tv yi ama şu an itibariyle soru cevap diye bir program var rcler görmedim geç mi kaldım acep
    AYYILDIZLI HİLALDE İKBALİM VAR a pumping heart for hpi savage

süpermiş abi =) bi gunlerde yabanı takip edeyim

yaban tvde oldugu gibi airport tvdede genelde oluyor ama bazen denk geliyor

Airport tv de hafta içi hergün sabah 09:30 da model atölyesi var bilginize....
    HecToR Tuning© Facebook Link=>https://www.facebook.com/HecToRTuning

Gökhan SEMİZ 0 Rh(-) İstanbul - Memleket Adapazarı

Şişli Endüstri Meslek Lisesi > Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü

Arkadaşlar yaban tv de hobby ile ilgili bir programın başlayacağı doğru.Hatta gelen arkadaşlarla konuşma fırsatımız oldu.Bize sordular araçlarınızı kullanırken çekebilir miyiz yaban tv den geldiklerini söylediler.Bizim arkadaşlar da drift olduğu için onları çektiler.Biz kim miyiz Rc Team 216 tabiki yer de pendik pazar yeri kullanılmayan ama Buyrun beyler link ve video...

http://www.yabantv.com/video/1988-ho...l-yakinda.aspx
    Rc Team 216
    Traxxas Slash 4x4 Platinum Edition Mamba Max Pro + LRP X12L Short Course 550 BL - RPM - Pro-Line Street Fighter

May 2008
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    32
    Sertan senden güzel reklamcı olur hee hemen yaptın grubun reklamını helal olsun
    Hyper 10SC full mod

Sep 2008
    Nereden Nereden
    Sivas-Tokat
    Yaş Yaş
    26
    Çekim gayet başarılı olmuş beğendim
    TraxxasEmaxxOfnaMutilatorProTeamLosixxLst2Tamiyatt 01TamiyaHighLiftTamiyatt01DTraxxasjatoFgbuggyTraxx asRevoFgMonsterTruckSavage4.6TraxxasSummit

Alıntı ReD_SkY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sertan senden güzel reklamcı olur hee hemen yaptın grubun reklamını helal olsun
    Eyvallah tahsin.Elimizden geldiğince
    Rc Team 216
    Traxxas Slash 4x4 Platinum Edition Mamba Max Pro + LRP X12L Short Course 550 BL - RPM - Pro-Line Street Fighter

Aug 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    32
    Heyecan verici olmuş çok beğendim...

inşallah olur ya bu arada sertan abi videoda çok güzel olmuş

GERİ DÖNDÜM

herkesin ilgisini çekecek ve merak uyandıracak bir program sanırım
    fakat malesef evde yaban tv çekmiyor

Bir çok yabancı ülke de bu hobby hakkında yapılan onca çalışma varken neden hala bizim ülkemizde bununla ilgili bir çalışma olmasın.İşte en güzel örneklereden biri ve kendimizi göstermemiz için hatta sesimizi duyurmamız için fırsat. Biz kimi zaman onroad kimi zaman ise offroad pisti bulabilmek yada kendi imkanlarımızla yapabilmek için çeşitli zorluklara katlanırken önümüze gelen bu nimeti bence güzel bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bunu da hep birlikte yapabileceğimize inanıyorum.Beyaz masaya gönderilen onca dilekçe hala duruyor.Belki de sesimizi bu sefer bu program üzerinden duyurabileceğiz.Bu hobby e gönül veren dostlarıma sesleniyorum destekleriniz bekliyoruz...

Biz Rc Team 216 Grubu olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız.
    Rc Team 216

Alıntı angilonit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin ilgisini çekecek ve merak uyandıracak bir program sanırım
    fakat malesef evde yaban tv çekmiyor
    eğer uydunuz varsa Yaban TV 11096 Vertical Batı 30000 5/6 322 283 Türksat 3A uydunuz yok ise yaban tc çekmez

veya digitürk 83. kanal

Yaban'a hücuum çekim çok güzel abilerim , inş. göreceğiz Tv de Rc mizi keyifle izleyeceğiz bi tarafdanda araçlarımızla ilgileneceğiz Malum kış indoorlara geçeriz...
    Kahrolsun pkk ! "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"
    HRC 8 Kasım Buluşması Fotoğrafları...
    SATILIK TAMİYA DF-02 - Micro T ön kule satılık

Yaban bu programla iyi reyting yapar

May 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    ee bizim sayemizde reytingide artar artık
    -GS RACING XUT PRO RTR TRUGGY
    -HPI e10 GT Drift

-I LOVE THIS HOBBY-

Kimse en güzelini söyliyememiş madem ben söylim o zaman.Arkadaşlarım kardeşlerim abilerim bu yaban tv genelde ne üzerine program yapıyor , avcılık değil mi.Şimdi sıkı durun kullandığımız araçlara ne gözle bakılıyor oyuncak dimi.İzleyici kitlesinin yaş ortalaması 40 üstü olan insanlara avcılık üzerineprogram gösteriliyor.Arada bizim de bu hobby programı yayınlandığında mecbur izleyecekler.Bu sayede oyuncak gözüyle bakan büyüklerimizin beğenisini kazanıp en azından almak isteyipte alamayan kardeşlerimiz için de rahatlık olacaktır.Ben en çok bilinçlenmeye ve ailemize katılacak olan üyelerimiz için heyecanlıyım.Hadi hayırlısı inşallah program güzel olduğu kadar öğretici ve sosyal içerikleriyle de gönüllere hitap etmesi dileğiyle...
    Konu turuncu779 tarafından (06-01-2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.
    Rc Team 216

Alıntı turuncu779 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse en güzelini söyliyememiş madem ben söylim o zaman.Arkadaşlarım kardeşlerim abilerim bu yaban tv genelde ne üzerine program yapıyor , avcılık değil mi.Şimdi sıkı durun kullandığımız araçlara ne gözle bakılıyor oyuncak dimi.İzleyici kitlesinin yaş ortalaması 40 üstü olan insanlara avcılık üzerineprogram gösteriliyor.Arada bizim de bu hobby programı yayınlandığında mecbur izleyecekler.Bu sayede oyuncak gözüyle bakan büyüklerimizin beğenisini kazanıp en azından almak isteyipte alamayan kardeşlerimiz için de rahatlık olacaktır.Ben en çok bilinçlenmeye ve ailemize katılacak olan üyelerimiz için heyecanlıyım.Hadi hayırlısı inşallah program güzel olduğu kadar öğretici ve sosyal içerikleriyle de gönüllere hitap etmesi dileğiyle...
    E o zaman neymiş desteğimizi esirmeyiormuşuz abim
    Kahrolsun pkk ! "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"
    HRC 8 Kasım Buluşması Fotoğrafları...
    SATILIK TAMİYA DF-02 - Micro T ön kule satılık

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)