Aracımı Arkadaşlarımın Kullanmasını İstemiyorum

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 100
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 100 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345

Reklam Alanı
    kumandanız kristalliyse arkadaşınıza verirken kumandanın kristalini çıkarıp ''pili bitmiş'' diyebilirsiniz 2.4 ghz ise yapacak bişi yok

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Bende Sadece Bu Durumdam Ben Müzdaribim Sanıyordum Meğer Herkesin Derdi Aynıymış.
    Geçen Haftalarda Avcılar Sahilde Sürerken Bayanın Biri Geldi Bende Sürmek İstiyorum Dedi Yanında Erkek Arkadaşıda Var Neyse Dedik Çocuğa Ayıp Olmasın verelim.Kız Slash ı İstedi Bende Maverick i Verdim Al Bunu Sür Diye Neyse Allahtan İki Bastı Üçüncüde Şoklardan Birinin Vidası Çıkmış Aha dedim Kırdın Özürdiledi ve Arkasına Bakmadan Gitti...
    Traxxas Slash 2 wd__(EzRuN 8,5T__4000Kv)
    Maverick Atom
    Thunder Tiger Ts4N
    ___(Iskarta)

yok abi çevrede toplanmaya başlayınca millet toplıcan çantayı, ben öyle yapıyom gece 10 dan sonra sürüyorum, yoksa çocuklar yok elime sarılır, yok arabanın üstüne zıplar, abi şurdan zıplat der, hemen vınnlıcan yoksa dikkatin dağılıyor onlara kırmasa sen kırabilirsin
    Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
    Carisma M14 Subaru
    Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
    HALAYA DEVAM!

Sahaya aynı hobiyle uğraşan arkadaşlarla gitmek en iyisi olur ,ancak iki modelci birbirini anlayabilir ,diğer arkadaş grubuyla farklı aktiviteler yapılmalı. Zaten eski arkadaşlarınsa hepsinin huyunu suyunu bilirsin.
    Ben aynı sorunu yaşadım arabalarla ilgilendiğim ilk dönemlerdi. 8-9 sene önce ilk aracımdı , bilirsiniz daha hobiye yeni başlamışsınız ilk aracınızı uzun süren beklemeler sonucu almışsınız ve kullanmaya kıyamıyorsunuz. zorlamıyorsunuzvs.
    Çocukluk arkadaşımı da alıp sahaya gittim, yanımda olsun beraber takılırız diye ,tabi olacakları düşünememiştim ,çalıştırıp birkaç tur attım ,adam tabiki doğal olarak heves etti ama kumanda hassasiyetini bilmiyordu. Gaza asıldı ve yüksek bir süratle kaldırıma çarptı salıncak kırıldı tekerlek fırladı vs. ben birşey diyemedim ama kendisi anladı zaten. O yüzden ya yanlız gitmek yada modelci arkadaşlarla gitmek en iyisi derim.
    Ha bir de izleyici olarak gelen soru makineleri var ki onlar daha yorucu oluyor yaşamışsınızdır.
    KEYİFLİ SÜRÜŞLER
    KIRIMSIZ UÇUŞLAR

bu olaylardan biride benim başıma gelmişti arkadaşlar ben daha geçesene arttech falcon helimi zar zor babama aldırmıştım her ne kadar almıcam desede köye geldim daha ben uçuramadım kıyamadım heli ye kuzenim geldi ver ben uçururum dedi ya uçuramazsın felan desekte bir tane picco z helisi vardı ben onu uçurduğuma göre bu çok kolay dedi bende artık içimden vermek gelmiyor ama ondanda çok iyilik gördüğüm için verdim heliyi top sahasinda yere koyduk herşeyi ayarladım yavaşca gaz vermeye başladı baktı havalanmıyor birden tam gaz verdi ve heli kalkar kalmaz sağa yattı ve paller tüm her yere dağıldı o gün herkese ben kırdım dedim neden çünkü herkes neden verdi, dicekti sonra akşam olda ben sana palleri alıcam dedi gösterdim tanesi 25 tl dedim alıcam dedi halada almadı geçengün yine istedi kullanmak benimde yanıtım şu oldu sen daha önce bana palleri alda sonra git biraz heli nasıl uçurulur ona bak dedim ve bidaha işim olmadı onla helikopterim için ben neler yaptığımı bir ben bilirim
    ÇOK ACİL HPİ MT2 ARANIYOR SATANLAR Ö.M DANA VEYA MSN ADRESİM [email]burak_hot_haemal@hotmail.com

Cadde de kullaniyorum tabi utaniyorum sikiliyorum kaykaycilar var ee kimse yok bide nitrolu ses cikariyo delinin teki var orda bilen bilir cimenlerde yatiyor.Adam benden 7 -8 yas buyuk.Ilk once. Gitti arabanin onunu kesti guldu zipladi falan dedi sonra 1/1arabanin yanina geldi ben anladim bi durum olcak kircam kemigini gelmis bebek bagliyalimmi com komik olur.Evladim bumu komik?O gunden sonra gitmedim caddeye

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı 1991Hakan1991 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cadde de kullaniyorum tabi utaniyorum sikiliyorum kaykaycilar var ee kimse yok bide nitrolu ses cikariyo delinin teki var orda bilen bilir cimenlerde yatiyor.Adam benden 7 -8 yas buyuk.Ilk once. Gitti arabanin onunu kesti guldu zipladi falan dedi sonra 1/1arabanin yanina geldi ben anladim bi durum olcak kircam kemigini gelmis bebek bagliyalimmi com komik olur.Evladim bumu komik?O gunden sonra gitmedim caddeye
    Bunun konu ile ne alakası var ?
    GS Vision PRO Tuned Pipe, Hitec Aggressor SRX
    FG Monster Truck 4 WD, Zenoah 29cc ESP Ported, Walbro WT-990, İridyum Buji, Dominator Torque Pipe, Futaba 4PL

Alıntı Nobran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla bir alakası yok ama haberin yok galiba hakan kendisini zorla ve büyük bir ısrar sonucu üyeligi silindi.

Savage-Slash-Summit

bilgi paylaşınca güzeldir...

konuyla bir alakası yok ama haberin yok galiba hakan kendisini zorla ve büyük bir ısrar sonucu üyeligi silindi.

Savage-Slash-Summit

Savage-Slash-Summit

Abi Benim Arkadaşlarda İstiyor Veriyorum Bazen 1 Tur Atıyorlar Ama Arabaya Bişey Olacak Filan Hiç Umursamıyorlar Nasıl Olsa Benim Değil Gibi Davranıyorlar Tekrar Geldiğinde Durduruyom Motor Soğuyo Çalıştır Kullanacam Diyor Kırılsada Yapacak Bişey Yok Vermiyorum.

Gs Vision Pro RTR 2.4 Ghz
    TraxxaS E-Revo VXL Brushless 2.7 Ghz
    Sakura Zero S -Coming Soon-

Zor değil O anda yanınızda olan arkadaşınız zaten sizin gerçekten dostunuz ise sıkıntı yok az bucuk işin bilincindedir ben arkadaşıma veriyorum al kullan diye oda kullana kullana eli alışıyo artık zamanla ama tanımadığın insanada kalkıpta verme modelini tabi
    Big Scale

Nov 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    14
    Sizin isiniz gine kolay benim abimin amerikadan misafiri vardi, konusuyoduk falan konu modellere geldi , senin varmi dedi evet dedim, surelimmi fln dedi olur dedim, yabanciyi kirmak olmasin diye ,abi bide yabanci adam anlatamiyorum frenleri sonra aldim kitapcigi okuttum biraz , sonra ogrenmistir derken basladi bayirin tepesinden kaptirmaya frenede basamiyor alisik deil , bi baktim 2haftalik arac frene basilmazsa 5mtre asagidaki beton zemine ucucak !! Yerlerdede kar vardi o zaman atladim arabanin önüne araba göbegime carpti biran himphhh oldum yabancida gaza basiyo hala lastikler donuyo zaten ondan sonrada istemedi allaha sukur
    E-REVO VXL

Bu konu ne bileyim önemli tabide bence pek önemi yok. Arkadaşım aracı istese öğretirim nasıl süreceğini fazla gaza basma yarım gazla git vs. Sonradan tabi sorun olmaz diye düşünüyorum aracımı alalı daha 1 hafta olmamasına rağmen sevgilim benden daha fazla kullandı aracı ama dediklerimi yapıyor öğrendi baya oda . Arkadaşlarıma gelince gaz trim ayarını kısarım eğer sorun olursa öylede veririm.Yani baktım kötü kullanacağını hissedersem trim olayını yaparım ama bu konu pek okadar kafaya takılacak değil. Bence dostluklar bir model araçtan daha önemli. Sana kötü birşey olsa model aracın değil dostun yanında olur.

Aug 2008
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    21
    Ben birine vereceğim zaman esc yi training moduna alıyorum ve diyorum ki; '' Ben sizden bunu esirgemem ama kırarsanız sizde parasını esirgemezsiniz ?'' Zaten işine gelen alıyor gelmeyenede ben vermem.

Sep 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul / Pendik
    Yaş Yaş
    22
    benzer bir durum RC helikopterimde başıma geldi.Boş bir alanda heliyi uçuyordum arkadaş geldi yanıma kullanabilirmiyim diye sordu,sevdiğim biriydi tabiki dedim.Dikkat etmesi gereken şeyleri anlattım özellikle "heli yere düşerse gazı kes" diye belirttim.Neyse arkadaş daha ilk uçuruşunda heliyi düşürdü ve o kadar söylememe rağmen gazı kesmedi,Sonuç helikopterin dişlileri sıyrıldı,fazla bişi değil 30 tl bir masraf çıktı ama ilk helikopterimdi içim cız etmişti

Caddede elin herifine kullandırtdım yanında karısı vardı kızları.Sen git bisiklet süren cocuga çarp.Jant yamulsunBide coratec bisiklet.

valla bnm bi aracım yok ama en yakın zamanda almayı planlıyorum ama alt komşum olan arkadaşımdan korkuyorum iyi bir arkadaşım ama hiç bir şeyi dikkate almaz önemsemez valla kullanırken o görürse yanarım çok iyiliği dokundu bana veremem diyememde ama verince kaza yapma olasılığı %10000000 olacaktır

Ozaman Trim ayarını kıs ver fazla hız yapamaz

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)