RS4 modifiye

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 22
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Arkadaşlar burada rs4 ün üzerinde kullanılabilecek bildiğim modifiye parçaları sizlerle paylaşmak istedim. Kusura bakmayın yazımda çok fazla link oldugundanmıdır bilnmez bir türlü mesajı kabul ettiremedim foruma.

o nedenle txt dosyası şeklinde olacak. biliyorum sıkıcı ama .... ilk aklımda olanı yapabilseydim çok güzel bir anlatım olacaktı. ama böyle olunca birazda hevesim kırıldı maalesef
    http://www.geocities.com/aksakrc/mod.txt

şurayada bakılmalı;
    http://www.hpi-europe.com/options.ph...=10006&lang=en

ve burası! ;
    www.wolfpackradicals.com
    Konu aksak_ritim tarafından (23-08-2005 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Nereden Nereden
    ısparta
    Yaş Yaş
    32
    teşekkürler

rica ederim

rs4 e o kadar yatırım yapmaya gerek yok bence ntc3 alıp ona yatırım yapmak daha akıllıca
    Kyosho Spider GP MK2
    Team Associated NTC3 RCTuning Edition
    :fire:

Alıntı RaMCHoMaNia® Nickli Üyeden Alıntı
    rs4 e o kadar yatırım yapmaya gerek yok bence ntc3 alıp ona yatırım yapmak daha akıllıca
    şimdi şöle bişey varki ntc3 ve rs4 aynı segmentte arabalar. rs4 satılıpda ntc3 almak tamamiyle gereksiz. çok birşey getirmeyecektir. 710, r40, mugen alsan ne ise. rs4,ntc3,tg10 gibi arabalardan sonra atlanacak olan segmet bence dengesi üzerine daha çok kafa yorulmuş bi araba olmalıdır.
    Ayrıca bu gereklidir- yada gereksizdir konusunun burada kesilmesini istiyorum. Çünki bu yazıyı ben rs4 lerine modifiye parçalar soran arkadaşlar için yazdım. Gereklidir yada gereksizdir kararını kendileride gayet tabii ki verebilirler. Ayrıca hakkında bilgi sahibi olmadığın birşey hakkında konuşmakta pek hoş değildir RaMCHoMaNia® arkadaşım.

Alıntı aksak_ritim Nickli Üyeden Alıntı
    şimdi şöle bişey varki ntc3 ve rs4 aynı segmentte arabalar. rs4 satılıpda ntc3 almak tamamiyle gereksiz. çok birşey getirmeyecektir. 710, r40, mugen alsan ne ise. rs4,ntc3,tg10 gibi arabalardan sonra atlanacak olan segmet bence dengesi üzerine daha çok kafa yorulmuş bi araba olmalıdır.
    Ayrıca bu gereklidir- yada gereksizdir konusunun burada kesilmesini istiyorum. Çünki bu yazıyı ben rs4 lerine modifiye parçalar soran arkadaşlar için yazdım. Gereklidir yada gereksizdir kararını kendileride gayet tabii ki verebilirler. Ayrıca hakkında bilgi sahibi olmadığın birşey hakkında konuşmakta pek hoş değildir RaMCHoMaNia® arkadaşım.
    Çok yanlış düşünüyorsun NTC3 hakkında . Kafa yorulmamış dediğin arabanın 2002 dünya şampiyonu ve şu an Türkiye Şampiyonasında birinci olduğunu hatırlatırım

Bence insanlar elindekileri kullanmalı sonuçta ntc3 gelecek vaadetsede elimizde rs4 var ve bu aracında modifiye parçaları var belki başarısı yok ama bize yetiyor diyor bi bakıma aksak ritim ve bencede haklı yanılıyormuyum yani adam ilk arabsını tg10 almış.NApcan o arabayı sat bunu al demek bence çok anlamsın.O zmn direk 710 yada mtx3 alsın hiç modifiyeye para harcamasın olurmu böyle birşey ? anlatabilddimmi ?
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Alıntı amorfy Nickli Üyeden Alıntı
    Bence insanlar elindekileri kullanmalı sonuçta ntc3 gelecek vaadetsede elimizde rs4 var ve bu aracında modifiye parçaları var belki başarısı yok ama bize yetiyor diyor bi bakıma aksak ritim ve bencede haklı yanılıyormuyum yani adam ilk arabsını tg10 almış.NApcan o arabayı sat bunu al demek bence çok anlamsın.O zmn direk 710 yada mtx3 alsın hiç modifiyeye para harcamasın olurmu böyle birşey ? anlatabilddimmi ?
    peki tamam öyle olsun bide şunu düşün karşılaştırma yapcaz ( ayrıca 710 ve mtx3 içinde modifiye yapma şansın var ) bir Tofaş Fiat Doğanla bir subarı imprezaya aynı seviyede modifiyeleri yap hangisi sence daha iyi gideri koyacaktır tamam rc modifiye bir hobbydir zevktir herkezin kendi zevkidir ve renkler ve zevkler tartışılmaz ama saydığımız arabalar ntc3 710 mtx3 e karşı pistte rs4 ün şansı 100 de kaçtır "pilotajın aynı seviyede olduğunu" varsayarsak bu çok önemli birşey hiç kullanamayanların yanında ep ile çok iyi kullanan birisi yardırır eğer bu işi zevk için hobby için ve yarışmak için yapıyorsak tutupta modifiyeli bir ntc3 le rs4 ü kapıştıramayız aynı şekilde imprezayla doğanıda bilmem anlatabildimmi araçlarımızın kapasitesi ve yüklenebilirliği çok önemli farkındaysan
    Kyosho Spider GP MK2

aksak ritim arkadaşım eğer farkındaysan yolladığım postta bence yazıyordu yani senin yaptığın modifiye gereksiz yapma yaparsan bilmem ne yapmış olursun gibi şeyler söylemedim bence üstüne bu kadar basarak gitmene gerek yoktu
    ha birde sahibi olmadığım birşey hakkında ileri geride konuşmadım "bu bi işe yaramaz bunu çöpe at" gibi kastın buysa tabiki ama seni yanlış anladıysamda özür dilerim
    Kyosho Spider GP MK2

Bak anlatmak istediğini anlıyorum ve zaten bildiğim noktalar yani bu karşılaştırmada hemfikiriz abi
    Fakat subaru ve şahin arasında daglar kadar fark var ama standart RTR bir ntc3 ile rs4 arasında o kadar fark yok (kesinlikle fark var ) fakat kıyaslamayı modifiyeye yatkın olan peugeo206 (hertarafta istemediğn kadar var) ile o tarz ama modifiyesi az olan bi araba aklıma gelmedi kusura bakma kıyasla sanırım demek istediğimi anlıcaksın.
    Bu arada 710 ve mtx3 ntc3fc ün parça baglamında hiç bir eksiği yoktur kutudan yarış aracı oalrak çıkarlar sadece saglamlık vs tarzı modfiyeler yapılabilir tabi.Her araç geliştiriliyor fakat sene bazında bu araçlar için modiifiyeye gerek yok.
    Umarım anlaşabilmişizir yada devam edelim kolay gelsin

arkadaşlar artık şu araba karşılaştırma tartışmalarını bıraksak diyorum .
    aksak_ritim : mesaj kutun dolmuş . novarossi cx-12 serisi bulabilirsen bak derim . iyi performans alabileceğin bir motor . HPI firması da bu motorun aynısını bir ara piyasaya sürmüştü . uzak doğu sitelerinde mevcut .
    Feeling the difference...

@ amorfy

aynı telden çalıyorsak fazla gürültüye gerek yok sen çal ben söylim ben çalayım sen söyle ben sana anlatmak istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana senide anladığım için kendimi şanslı hissediyorum
    Kyosho Spider GP MK2

tamam şampiyon olmuş 2.ciolmuş ama ntc3 nekadar modifiye görmüşte olmuş... 1tane rs4 ünü öle modifiye edipde yarışa giren varmı? Bunu ancak oldugunda görebiliriz. ntc3 ün tek üstün yanı arka teo in out ayarlana bilir olması. Kulaktan dolma bilgilerle lafları savurmayın. her ikiside bu işin şahini arkadaşlar. fakat şampiyon dediğiniz şahine lütfen dikkat edin. şahin mi? değil mi?

Alıntı amorfy Nickli Üyeden Alıntı
    evet durum bu

tamam şampiyon olmuş 2.ciolmuş ama ntc3 nekadar modifiye görmüşte olmuş... 1tane rs4 ünü öle modifiye edipde yarışa giren varmı? Bunu ancak oldugunda görebiliriz. ntc3 ün tek üstün yanı arka teo in out ayarlana bilir olması. Kulaktan dolma bilgilerle lafları savurmayın. her ikiside bu işin şahini arkadaşlar. fakat şampiyon dediğiniz şahine lütfen dikkat edin. şahin mi? değil mi?
    Tereciye tere satmama konusuna lütfen dikkat edelim . 3 yıldır benim uğraştığım arabayı ve hergün gördüğüm RS4 3'ü bana anlatmayın lütfen

İyi aferin o zaman sana...

Dünyanın en zor eylemide bu işte. Seni anlamamak için şiddetle direnen birine laf anlatmaktır.

Sep 2004
    Nereden Nereden
    Samsun
    Yaş Yaş
    32
    aksak ritim (Mehmet) Ramazan ın seni kızdırmak için yazdığı ve yarı çiddi yarı şaka içerikli bir yazıyı ki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyo Samsunda bu şekilde sert bir tavırla yanıtlamış olman beni üzdü.hepimiz kardeşiz hobby konusunda ama bizim aramızda arkadaşlık hukuku var biraz daha sakin olun.
    modifiye işine gelince bildiğin ve bildiğiniz gibi benim Bir TG10 um var.Ve şuanda da üzerinde bir TG10 alacak kadarda parça var.ben aracımı maddi gücüm yettiğince modifiye ediyorum.güzel bir şase,iyi bir motor,teflon amörtüsörler,karbon uperdeck ve korbın kulelerden başka eksiğim kalmadı....aaaa o kadar para harcadım ve daha bir okadarda para harcayacağım.peki ulaşacağım nokta neresi ? belkide Türkiyenin en iyi yol tutan ve en çabuk duran TG10 una sahip olacağım (bunlar özel çalışmalarla sağlanıyor).peki elimde olan ne TG10...Ha ben bundan büyük zevk alıyorum ve arabamı tamamladığımda hayalim onu son bir kez kullanıp emekliye ayırmak.
    Peki harcadığım o kadar para bana yarışlarda pilotajı göz ardı edersek ne sağlıyacak ? çokda fazla bişey deil.Gereksiz bir para harcamamı peki ?Bence hayır çünki Tg10umu seviyorum,ama yarışmak için yapılmışsa bukadar şey çok gereksiz.
    Şunuda eklemeliyimki aracımı aldığımda TG10 başlangıç modeli olduğunu biliyordum ve yine aldığımda Ntc3 ile aynı fiyattı.Keşke Ntc3 alsaydım o zaman bukadar para harcamam zevkimin yanında pisttede iddalı bire araç olarak isteklerimi karşılardı.
    Bence sen bilmediğin konularda fazla yorum yapma özellikle Ntc3 ün dengesi hakkında.
    Topik Rs4 kullanıcıları için bulunmaz bir kaynak.Eminimki çok faydalı olacaktır
    Saygılarımla.....
    Konu hako d tarafından (23-08-2005 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

hayır hakancım. ntc3 de kutudan çıktıgı gibi yarışılabilecek, derece getirecek bir alet değildir. ayrıca tg10 kutudan çıkıtıgı gibi düz yolda takla atarken, şimdi geldiği noltaya bir bak. Tamam ntc3 kutudan çıktığı gibi düz yolda giderken takla atmıyor. ama kesinlikle direk yarışa girerek derece getireceğine inanmıyorum. Gerekli modifiyelerin yapılması gerekiyor. "Ayrıca yarışlarda derece yapan kişilerin modifiye tg10 ları ile neler yaptıklarınına dikkatini çekerim hakancım." http://www.rcteamgo.com/modules.php?...nu%E7lar%FD#30 buradan bakabilirsin.

neyse geri dönelim. Benim dediğim şu dur örnegin senin şu anda modifiyeli tg10 nu satıp yerine ntc3 alman gerçekten gereksiz olurdu. hatta ntc3 ü ilk aldığında (kutudan çıktığı halinden ve rtr modelinden bahsediyorum) sana tg10unu bile arata bilir. Sen bundan sonra araba yenilemeyi düşündüğünde artık bir üst basamağa çıkmalısın.
    Ayrıca hakan'cım sana bunu özelden yazmalıyım ama geçende foruma koydugun resimlere bakarken arka tekerleklerindeki camber'in 3dereceden fazla olduğunu gördüm. Bu ayarları birdaha gözden geçir. yol tutuşu açısından ...

ayrıca ramazana ser çıktığıma gelince gerilmeme neden olmadı değil. Ben topic i açarken neden belirttim zaten. Rs4 sahipleri baya bir topic açmış "mod olarak neler yapabilirm" diye. cevap olarak pek kayda değer bişey. yok. bende buna yönelik bir topic hazırlamaya karar verdim fiyatlarına ve bula bilecekleri yere kadar. Azda zamanımı almadı epey bir uğraştım. nedemek istediğimi anlamışsınızdır herhalde. Karşılık olarak bunun la uğraşılırmı gibi bir cevap hiç düşünmedim...
    Ayrıca burada tartışılmasını istediğimde bu değildi... Ben bu parçayı alırsak ne işe yarar. Yada rs4 ün türkiyede üretilen bir şasesi varmış bunu nereden bulabilir. hangi şase daha iyi olur. Aaaa RS4 ün yükseklik ayarı varmıydı??!? gibi şeylerin tartışılmasını beklerken bunlar oldu. Belkide böyle şeylere hazır değiliz. o düzeyde değiliz galiba. Saldırı, savaş ve sıfır!
    Her türlü alakanızdan ötürü teşekkür ederim. Topic'den ötürü özür dilerim... Birdaha olmaz.
    Konu aksak_ritim tarafından (23-08-2005 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.

Sep 2004
    Nereden Nereden
    Samsun
    Yaş Yaş
    32
    Memet onun farketmemiştim ama halletim.keşke senin kadar şey bilen bir rc ci olsaydım ama o yolda ilerliyorum.len bakarak nasıl anladın 3 derece olduğunu .ayrıca aracıma yaptıklarım elbette çok faydalı oldu bunun bende farkındayım.Ama kafaya oynatacak kadar deil
    Ekledim gene yazıyorum (çok acil çıkmam gerektiği için üstteki mesajıma ancak ekleyebildiM)
    Çoğu arkadaşımızı uğraşmak derdinden kurtardın
    TOPİK RS4 KULLANICILARI İÇİN ÇOK GÜZEL BİR KAYNAK..Eline sağlık
    Konu hako d tarafından (23-08-2005 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)