Miracle-Mart.com - HobbyRC.com Geleneksel 2. Heli Hover Yarışması
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 745
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 745 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
22-01-2010 21:53 #1
Edit, 26 Şubat 2010:
Merhabalar,
Yarışmaya katılan arkadaşlarımıza, yarışma ile ilgilenen arkadaşlarımıza, buraya yorum yazan ve okuyan arkadaşlarımıza, jüri üyelerimize, ev sahipliğini üstlene Hobby RC' ye ve tabii ki hediye sponsorumuz www.miracle-mart.com 'a buradan çok teşekkür ediyorum. Yarışma videolarını seyretmek ve puanlamak gerçekten heyecan vericiydi. Puanlar gerçekten birbirine oldukça yakın. Bu da gerçekten yarışmaya girmek için verilen çabayı gözler önüne seriyor. Her ne kadar bu yarışmayı eğlenmek, heyecan yaşamak ve modelci ruhumuzu pekiştirmek için yaptıysak da her yarışmada olduğu gibi bu yarışmanın da bir kazananı olmak zorunda. Gönül isterdi ki katılan herkese bir şeyler verelim ama elimizdeki imkanlar ile sadece ilk üçe giren arkadaşlarımız ödül alacaklar.
Bir duyuru daha yapmak istiyorum. Burada sadece ilk üçe giren arkadaşlarımız açıklayacağız. Bunu ilk sebebi -bu yarışmayı yapmamızın nedeni olan- asıl olan yarışmak, birbirini geçmek ve kendimizi diğer arkadaşlarımızla kıyaslamak değil aksine modelcilik ruhumuzu geliştirmek. "Ben kimden öndeyim, kimi geçtim" düşüncesi modelcilik ruhuna aykırı olacağı için böyle bir uygulama yaptık. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Şimdi gelelim yarışmanın ilk üçüne
1. shadowpane (Hakan Sezen ) 660 puan
2. serdar69 (Serdar Yayan) 642 puan
3. ata 1337 (Mehmet Kırboğa) 640 puan
Kazanan arkadaşlarımız kutluyorum ve hayırlı olsun diyorum..
Kazana arkadaşlarımız ban adreslerini yollarlar ise ödüllerini kargo ile yollayayım. Ayrıca 2. olan Serdar arkadaşımız adresi ile birlikte ikincilik hediyesini olarak hangisini seçtiğini söylerse memnun olurum.
Teşekkürler
Arkadaşlar Miracle-Mart.com - HobbyRC.com Geleneksel 2. Heli Hover Yarışması sona ermiştir. Hepinize çok teşekkür ederim...
EDIT:Arkadaşlarımızın istekleri, foruma bazı zamanlarda girilememesi nedeniyle yarışmayı 21 Şubat 2010 Pazar, Saat: 22:00 ye kadar uzatmış bulunmaktayız. Umarım katılımlar artar. Bu arada yarışmaya video gönderen arkadaşlar da bu süre zarfında koydukları yarışma videolarını da değiştirebilirler.
Arkadaşlar merhaba,
Haziran 2008 yılında RC helikopter hover yarışması düzenlemiştik. Hatırlayan arkadaşlarımız bilir, bir kaç ufak ödül de dağıtmıştık kategorilerinde birinci ve ikinci olan arkadaşlarımıza.
Bu yarışmayı tekrar edelim istedik. Bu kış ortamında biraz canlanalım, heyacanlanalım ve heyecanlandıralım istedik.
Amacımız birbirimizi yenmek değil eğlenmek, uçuş yeteneklerimizi geliştirmek, ödül almak ve dağıtmak.
Yarışmaya katılmak için sadece aşağıdaki kurallara uygun olarak heliniz hover yaptıracak, videoya çekecek ve BU BAŞLIK ALTINA koyacaksınız. Katılım için hiç bir ücret vs. ödemenize gerek yok
RC HELİKOPTER HOVER YARIŞMASI
Giriş Süresi: 21 gün. Videolarınızı RC Helikopter Hover Yarışması videoları bölümüne 21 ŞUBAT 2010 PAZAR, saat 22:00 a kadar koymanız gerekiyor.
KURALLAR
1.Yere görünür bir şekilde 30x30 cm lik bir kare çizeceksiniz (Radd’s School of Flight’ i takip edenler bilirler)
2. Bu kare içinde helikopterinizi 10-40 cm yukarıda tam 2 dakika süresince hover yaptırmaya calışacaksınız.
3. Videonun başında forumdaki adınız ve videoyu çektiğiniz tarih yazan bir kağıt göstereceksiniz.
4. Kamera helikopterinizi olabilidiğince yukarIdan gösterecek şekilde yerleştirilecek. (Elinizden geldiğince tabii ki)
5. Hover yaparken helikopterinizin her iki ayağı da karenin dışına çıkarsa karenin dışında sayılacaksınız. Yani sadece bir ayağı cıkarsa hala içerdesiniz demektir. Çift rotorlu helikopterlerde (Lama V4 gibi) ise her iki ayak da hover süresince içeride olmalıdır. Birinin kareden çıkması helikopterinizin dışarıda olduğu anlamına gelir.
6. Helikopterinizin bu yarışmaya girmesi icin 4 ya da 6 kanalli yani çift rotorlu ya da CCPM ELEKTRİKLİ helikopter olmak zorundadır. Diğer modeller yarışmaya katılamaz.
7. Çektiğiniz videolarınızı vimeo, youtube, metacafe gibi video sitelerinden birine yükleyip yeni açılacak resmi yarışma başlığı altına yapıştıracaksınız. Videolarınız bu konu altında başka bir siteye girilmeden seyredilecektir. Sadece link verirseniz geçersiz sayılacaktır. Yani videolarınızı mesajınıza “embed” etmeniz gerekmektedir.
8. Her yarışmacı sadece 1 helikopter ile yarışmaya katılabilir.
9. Yarışma birinci, ikinci ve üçüncüleri juri üyeleri tarafından ortak seçilecektir. Lütfen kimse kendine haksızlık yapıldığını düşünmesin…
10. İsteyen eğitim ayağı kullanabilir. Eğitim ayağı kullanıldığı taktirde eğitim ayakları veya topları yere değerse değdiği saniye kadar puan kırılır. 30x30 cm kare içine eğitim ayakları sığmayacağı için eğitim ayakları değil helikopterin ayakları kare içinde kalmalıdır. Yani 5 numaralı kural geçerlidir.
Puanlama: Helikopterinizin karenin içinde sayıldığı her saniye için 1 puan alacaksınız.. Helikopterinizin ayağı ya da ayakları yere değerse kareden çıkmış sayılacak. Bu da puan kaybettirecek
ÖDÜLLER: (Ödüllerin üstüne tıklayarak detaylarını görebilirsiniz)
Yarışma Birincisi: T-rex 450 Pro Super Combo
Ayrıca beraberinde
Microheli pitch gauge,
Hex Wrench Set ve
Ball Link Plyer

Yarışma İkincisi: Nine Eagles Solo Pro II YA DA Nine Eagles Solo Free Spirit Micro. İkinci olan arkadaşımız bu iki helikopterden sadece birisini seçecek.

Yarışma Üçüncüsü: Nine Eagles Solo Pro II YA DA Nine Eagles Solo Free Spirit Micro. Yarışma ikincisi arkadaşımız hangisini seçerse diğer helikopter Yarışma üçüncüsü arkadaşımıza verilecektir.
Jüri Üyelerimiz: T. Cenk Sarıuçak (yellowaircraf), Emrah Tezer (emo23), Sarper Karataş (PhnX), Güneş Aydın (Gunesh)
Ödüllerin sponsorluğu için buradan www.miracle-mart.com a teşekkür ederim. (I personally would like to thank to www.miracle-mart.com for sponsoring gifts for our competition). Bunu da yazdim ki forumun linkini oraya göndereceğim...
ÖNEMLİ NOT: Eğer biri çift rotorlu (4 kanallı), biri CCPM (6 kanallı) 2 helikopteriniz varsa lütfen CCPM (6 kanalli) helikopterinizle yarışmaya katılın.
Katılmak isteyenler şimdiden çalışmalara başlasınlar .
Bir önceki yarışmanın konuları aşağıdaki linklerde. Biri fikir vermek açısından.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=29328
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=29690
İlk yarışmaya katılan arkadaşların videoları:
[METACAFE]1475076/[/METACAFE]
[METACAFE]1513716/[/METACAFE]
[METACAFE]1514962/[/METACAFE]Konu yellowaircraf tarafından (26-02-2010 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Önemli bir not eklendi
Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...
www.rchelidergisi.com
www.sariucak.com
-
22-01-2010 22:49 #2
öncelikle süper bir yarışma düzenleyen herkesin eline sağlık
cenk abi yalnız şöyle birşey sormak istiyorum benim v4'ün iniş takımları yok katılmak istiyorum fakat nasıl katılıcam
olmadı bir başkasının helisi ile katılırım

-
22-01-2010 22:56 #3
bir cift inis takimi alacaksiniz artik.
Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...
www.rchelidergisi.com
www.sariucak.com
-
22-01-2010 22:58 #4
Konu angilonit tarafından (22-01-2010 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.

-
22-01-2010 23:04 #5
Güzel bir yarışma valla, modelim hazır olsaydı bende katılırdım. Bu yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür etmeli
Tabi burada miracle-mart.com sponsorluğuda harika olmuş
Şimdiden yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim
T-REX 550E + Spartan Quark + MKS BLS-980
SPEKTRUM DX7 + AR7000
-
22-01-2010 23:39 #6
Sağolun.
www.rchelidergisi.com
www.sariucak.com
-
23-01-2010 00:36 #7
Hobbyrc hover yarismasinin, 2009 Turkiye F3C yarismasindan daha iyi oduller vermeside ironi midir bilemedim
.
Haydi bre pehlivanlar, davranin. Ince abi ve Ahmet abiden ozellikle katilim bekliyoruz
.
Raptor 90 3D (OS91HZ pump, Muscle Pipe 5 90, ATG, SolidG BLS251, Ds610, Radix SB)
Klone 50(OS50H, Klone muffler, s9252, Logictech 6100)
Mini Titan e325(Hxt900,GP750 Ds520)
JR DSX 9 Limited Edition
-
23-01-2010 00:50 #8
Çok süper abi emeği geçen herkese çok teşekkürler... Abi öncekine yetişememiştim bunda da sınıf ayrımı olacak mı helilerde?
Beden Saksılarında Edeb Çiçekleri Sararmış
-
23-01-2010 00:54 #9Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...
www.rchelidergisi.com
www.sariucak.com
-
23-01-2010 01:09 #10
Evet arkadaşlar,
21 gün süre var. Önceki sene güzel bir yarışma olmuştu. Maksat zaten eğlence ve biraz daha faal olmak.
Forumda bir çok hover videosu paylaşıyoruz zaten. En iyisini burada sergileyelim.
Herkese tarafımdan başarılar.Fly 3D crash proudly...T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
Low Wing Trainer ___ P-51D Mustang ARF
JR DSX9 Limited Edition
-
23-01-2010 01:10 #11
miracle marta ödüller için sizlerede düşündüğünüz ve uğraştığınız için teşekkür ederiz
-
23-01-2010 01:12 #12
Ali katılıyosun değil mi?
Fly 3D crash proudly...T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
JR DSX9 Limited Edition
-
23-01-2010 01:27 #13
abi daha yeni aldık heliya ögrenmemi hızlandırmak icin mi böyle yaptınız

neyse ki süre var daha
-
23-01-2010 01:34 #14
-
23-01-2010 01:41 #15
Katil Ali abi, hakemlerden bazilari tanidik bi iyilik yapariz
.
Raptor 90 3D (OS91HZ pump, Muscle Pipe 5 90, ATG, SolidG BLS251, Ds610, Radix SB)
Klone 50(OS50H, Klone muffler, s9252, Logictech 6100)
Mini Titan e325(Hxt900,GP750 Ds520)
JR DSX 9 Limited Edition
-
23-01-2010 01:41 #16
-
23-01-2010 01:42 #17
Helikopterle işim olmaz ama merak sardırdınız şimdi
Yanlız aklıma bir şey takıldı co-aksiyel bir model ile rotor pali olan bir model arasında müthiş bir denge farkı vard.Co-aksiyel bir modelin trimleri düzgün yapdığında kumandayı tamamen bıraktıktan sonra modelin havada hiç kıpırdaman durmasına tanık oldum.Bu durumda bir eşitsizlik söz konusu değilmi?
Uçmayan uçak yoktur uçuramayan motor vardır.
BASHAVK
Bakırköy Sportif Havacılık Kulübü
-
23-01-2010 01:43 #18
Rüşvet kabul etmiyorum
Fly 3D crash proudly...T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
JR DSX9 Limited Edition
-
23-01-2010 01:47 #19Fly 3D crash proudly...T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
JR DSX9 Limited Edition
-
23-01-2010 01:49 #20
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)