Daha yeniyim tavsiye

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 7
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Öncelikle merhaba.Ben uçağa yeni başladım.Bi uçak yapmak istiyorum.Bir çok uçak yapımı denedim ama bazısı uçmadı bazısı yamuk oldu.Örneğin melih karakellenin sitesindeki cinalinin uçan tabağını yaptım ama çok yamuk oldu başka tavsiye edebileceğiniz bi model varmı yardımlarınıza ihtiyacım var bide elektirikli bi model yaptım resmini göstereyim
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

yenısın hemde sanırım kumandalı ıstemıyorsun !sadece elden atmalı bır ucak sana yetıcek sanırım eger oyleise THK nın sıtesınde 20 tlye motorlu ucaklar var onlardan al ıstersen.Ama kumandalı rc bır sey ıstıyorum dersen bıras madıyat lazım.Mını super cub , mıcro EMBER , yada mıcro VAPOR alabılırsın.kontrolerıde oldukca kolay ve fıyatları uygun mını cup 190 tl RTF - ember 216 TL - wapor 290 tl

Now :Turnigy 9X - Funtana3D x 30 - Copterx450 - Domino / Next to : Futaba 14Mz.- Trex 700

www.gokmenmodelucak.com sayfasından bu konuda cok bilgi edinebilirsin. Model ucak dizayn bilgilerini detaylı sekilde okuyup yapmaya calıştığın ucakların temelde ne kadar doğru yapıldığını tespit edebilirsin. Once bilgi yuklemesi yapıp sonra fiziksel birseyler ortaya çıkarma yolunu seçmelisin. Dünyada model ucak hobisi dahil tüm hobilerde önce bilgilenmek şarttır.
    Silahsız bir dünya hedefine ulaşmanın en etkili Silahı sevgidir.

İkinizede teşekkür ederim şu anda uçağa harcıyacağım 100 tl gibi bi param var thk dan nasıl alacağımı bilmiyorum yardımcı olrsanız sevinirim

thk şubelerinden alabilirsiniz.en yakın şubeyi öğrenmek için:

http://www.thk.org.tr/yeni/subelerimiz/subelera.php

bak abim yada arkdaşım ben çok denedim sende yap bazları uçuyor ama sag sol yok onuda birinden yardım al önce kendine strafor al ince olsun ama uçankanat tarzında ama . şimdi onu internet te var planları ona bakarak kes (kesmek için bir tahahayu u çekinde olsun uçuna tel ger nikel krom ger ver akımı tmmdır kesersin büle ama şehir elektrigi kullanma 12 volt )ve küçük helikopterler satılıo 19 tlye onu al parçala ama tüm sstemi sağlam olsun o öndeki büyük pervaneyi ügen şeklindeki planın ortasını pelip ordan geçir arka motoruda nasıl kullnacağını başka biri anlatsın i

yardım ede bildiysem ne mutlu bana

max 100 tl bi şi için 2 channellı uçaklar var bunları da amzaondan getirebiliğrsin ama bi 100 tl daha verirsen 3 channellı modeller alabilirsin. Çok daha zevkli oluyo. 200'e J-3 cub ya da 190'a Mini Cub var

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)