Geleneksel 2. Heli Hover Yarşması Videoları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 31
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 31 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    arkadaslar oncelıkle kazanan arkadaslara tebrık etmek ısterim ben katılmadım yarısmaya seyrettım sadece burda birtakım bence kurallar olmalı diye dusunuyorum bu yarısmaya model kısıtlaması getirilmelı mesela 450lık helıler yarısa katılmalı gibi cunku burda kazanan arkadasımda gordugum kadarıyla trex 500esp ıle hover videosu cekılmıs bir 450lık helıye gore zaten trex 500esp cok stabıl bi helı ve tutması daha kolaydır 450lık helıye gore ama yınede jurıde olan arkadaslarımız kararını vermıs tekrar tebrıkler
    T-rex 700N Vbar

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    44
    !!!

01-ADANA

Jul 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    Yarışmaya katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bu yarışmayı düzenleme amacımız aslında biraz da üyelerin bir birini daha yakından tanımaları daha iyi sohbet ortamı kurmaları idi. Arkadaşlar arasında güzel ve seviyeli bir sohbet ortamı kurulduğuna inanıyorum. Sadece ilk 3ü açıklayacağımız doğru yerinde bir karardı.

İlk 3'e giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Modellerini güle güle kullansınlar. Kazasız kırımsız uçsunlar. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.
    Fly 3D crash proudly...
    T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
    Low Wing Trainer ___ P-51D Mustang ARF
    JR DSX9 Limited Edition

Alıntı GuNeSh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarışmaya katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Bu yarışmayı düzenleme amacımız aslında biraz da üyelerin bir birini daha yakından tanımaları daha iyi sohbet ortamı kurmaları idi. Arkadaşlar arasında güzel ve seviyeli bir sohbet ortamı kurulduğuna inanıyorum. Sadece ilk 3ü açıklayacağımız doğru yerinde bir karardı.

İlk 3'e giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Modellerini güle güle kullansınlar. Kazasız kırımsız uçsunlar. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.
    hepinize bu yüzden teşekkür ediyoruz.Kesinlikle faydalı bir uygulamaydı.
    Elinize sağlık.Birde bir araya gelebilsek ne güzel olur.
    * Mini Titan e325-Savage Xl-Wingdragon sportser-Cb180Q-Walkera 5#4-1/16 Heng Long 2 German Tiger1 Tank- Hobbyzone Super Cub-Solo pro2-Mini denizaltı*
    Futaba 7c-

hakan kardeşim tebrik ederim 450 den sonra 500 sınıfında da kendini gösterdin
    HK-450 CopterX 450 ae T-Rex 500ESP T-Rex 600NSP LE FBL |Sukhoi Su-31 Durafly Cessna 182|JR DSX7dsm-j |JR XP7202 72mhz |HITEC AURORA 9

saol oruç, askerlik rahat geçiyo çok şükür
    HK-450 CopterX 450 ae T-Rex 500ESP T-Rex 600NSP LE FBL |Sukhoi Su-31 Durafly Cessna 182|JR DSX7dsm-j |JR XP7202 72mhz |HITEC AURORA 9

Abi birşey lazım olursa bir tel kadar yakınız başımızın üstünde yerin var babamda ıspartada yaptı askerliğini arkadaşları felan var çevresi var birşey olursa elimizden geldiği kadar yardımcı olabiliriz

Oct 2009
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş / Ankara / Bodrum
    Yaş Yaş
    33
    Onur hoşgeldin nerdesin sen ya daha 500 esp alacağım
    TREX 100S
    No Sacriface ; No Victory

Onur abi askerlik için kolay gelsin sağ salim dönmen dileğiyle

Alıntı keynes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan kardeşim tebrik ederim 450 den sonra 500 sınıfında da kendini gösterdin
    teşekkür ederim onur.

cenk abi göndermiş olduğunu hediye bugun teslim alındı. yine şehir dışındayım. umarım gelecek hafta helikopteri görebililrim. organizasyonda emeği geçen herkeze tekrar teşekkür ederim.
    8ight 2.0R
    TB-02R

T-rex 450Pro

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)