2010 HobbyRC & USS Penmar Off-Road Yarışına Hazırlıklar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 2530
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 2530 adet sonuctan sayfa basi 2.521 ile 2.530 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 127 Toplam 127 Sayfadan BirinciBirinci ... 2777112124125126127

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Nereden Nereden
    K.K.T.C./Ankara
    Yaş Yaş
    26
    Öm gönderdim abim.
    Konu Jarjaryan tarafından (11-08-2010 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.
    My Race Setup
    Serpent S411 Sanwa M11x Speed PassionGt Pro2.0\Citrix Stok/\5.5r\7.5r\13.5r
    LRP
    Pulsar3/LRP 14a Adaptör-Speed Power 5000mah 45-80c 2s

Feb 2009
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    25
    karatay ufaklığa yeni bir arka kanat alda façasını bozma aletin
    Mugen Mbx5-T Prospec & RB WS7 LG2
    Mugen Mbx5-R Brushless
    İlkay Erkılınçoğlu - İZMİR TEAM

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı reallegend_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarışmada derece alan arkadaşlarımızı kutlarım yarışada katılann tanışmış oldugum bütün arkadaşlara selam larımı bir borç bilrim bu sene acemiligimi attım seneye piskopat bi şekeilde geri dönücem trugy kategrisinde kimsenin gözünün yaşına bakmıcam seneye görüşürüz

Teşekkürler Emre ,bizde seni kutlarız,yazdık bi kenara Emre bu dediklerini , seneye göster kendini ,umarım o istedigin arabayı da

Görüşürüz
    2011-2010 GP Buggy 1.si HPI PULSE 4.6 RTR
    2011 EP Buggy 1.si HPI VORZA RTR
    2011 Truggy 1.si , 2010 Truggy 2. si HPI TROPHY 4.6
    2009 Monster Truck 1.si REVO 3.3
    2009 Truggy 3.sü GS XUT KIT

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    [QUOTE=nuhs;654314]Haklısın Alain yiter ama ben yiter disemde mugen team kasırga estiriyor be kardeşim

Tekrar tebrikler Alain

Sağolasın Nuh cum , tesekkür ederim , bu sene de talihsizlikler yaşadın ama şunu da belirteyim ki ilerlemişşin ,seneye daha iyi olacaksın
    Bekliyoruz

Görüşürüz ,hepinize selamlar
    2011-2010 GP Buggy 1.si HPI PULSE 4.6 RTR
    2011 EP Buggy 1.si HPI VORZA RTR
    2011 Truggy 1.si , 2010 Truggy 2. si HPI TROPHY 4.6
    2009 Monster Truck 1.si REVO 3.3
    2009 Truggy 3.sü GS XUT KIT

Alıntı reallegend_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarışmada derece alan arkadaşlarımızı kutlarım yarışada katılann tanışmış oldugum bütün arkadaşlara selam larımı bir borç bilrim bu sene acemiligimi attım seneye piskopat bi şekeilde geri dönücem trugy kategrisinde kimsenin gözünün yaşına bakmıcam seneye görüşürüz
    hahaha emre abi bu sözler lafta kalmasın bak benim pitimsin yakışmaz sana benimgibi dediğini yapacaksın yarışlardan önce ne lst ne revo dinlemem tokatlarım dedim tokatladım
    SAVAGE X4.6 REVERSE / SAVAGE FLUX HP / CRAWLER KING / REVO PLATINUM EDİTİON / EXTRA 300S / EDF F16 JET/ BLACK JACK 26 NİTRO/ TREX 450 SPORT

OFROAD ŞAMPİYONASI TÜRKİYE 1.Sİ

May 2006
    Nereden Nereden
    Sivas/İst
    Yaş Yaş
    18
    herkese merhabalar iyi bir yarış tecrübesinden sonra tekrar sivasdayım birinci olan anıl a alain ve ali abiyide tebrik ederim seneye görüşmek üzere.
    Team Associated Rc8t 'XZ-B' Race Edition coming soon.

--Eurgle 2.4Ghz 3Ch Digital Kumanda PM.

Önce birkaç gün şehir dışı ardından hemen yarış ve iş yerinden uzakta kalmam nedeniyle biriken işlerin acısı.. Maalesef yoğunluğumdan konuya kilitlenip bir kaç satır yazamadım, ancak fırsat bulabildim, bu sebeple kusura bakmayın..

Zorlu bir sınavı başarıyla geçtikleri için öncelikle dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

2010 Off Road Yarışımızın birkaç aksaklık dışında çok başarılı geçtiğini düşünüyorum. Ben kendi adıma, ilk olarak USS Penmar'dan Remzi Abi'ye, Yarış öncesi hazırlıklar ve Yarış esnasındaki yönetim için görev alan herkeze tek tek teşekkür ediyorum. Bizim için zorlu bir seneydi, 1.Etabın ardından değişen kurallarla daha profesyonel bir yarış platformu oluşturduk, tabi bu noktada yardımlarını esirgemeyen Safa Abi 'ye ayrıca teşekkür ederim. Aslına bakarsanız 2010 Off Road Şampiyonası için yatağından kalkıp gelerek pazar günleri bizi orada yalnız bırakmayan herkeze tek tek özel teşekkür etmekte sanıyorum boynumuzun borcudur. Sonuçta; bu tip yarışlar topluluk halinde oluyor ve birlik beraberlik sağlanmadığı taktirde ağzınızla kuş tutsanız gerçekleşmiyor. Bu konuda sanıyorum HobbyRC bunu başarabiliyor ki; Sivas'tan, İzmir'den, Adana'dan, Bolu'dan, İzmit'ten gelen arkadaşlarımız oldu. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

Bir teşekkürde Sponsorlarımıza, sonuçta; bizleri yine bu sene yalnız bırakmadılar ve yanımızda oldular. Dereceye girenlere hediye verilmesinde büyük rol oynadılar. Bu vesile ile, 1.lerin ödülleri için Büyüklere Oyuncaklar'dan Korkut Bey'e, 2.lerin ödülleri için ModelMania'dan Cem Bey'e, kupalarımız ve çekilişle dağıtılan yakıtlar için TechnoModel'den Sinan Bey'e , 3.lerin hediyeleri için E-Hırdavat'tan Emrah Bey'e, ilk etapta içecek ve dolap temini konusunda yardımcı olan MEYSU'ya ve Şenol Özyılmaz kardeşime son olarak F1 Biletleri konusunda büyük tevazu gösteren Aşkın Telci kardeşime çok teşekkür ediyorum.

Sayımızla, katılımcılarımızla, sponsorlarımızla inşallah her sene daha fazla yol katettiğimize inanıyoruz. İnşallah 2011 Yarışlarında çok daha başarılı bir organizasyonla ve değişik sürprizlerle yine hepberaber olacağız.

Sevgi ve Saygılarımla
    Konu 100kmh2sn tarafından (12-08-2010 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı düzenleme

Yakışır Karatayım ellerin dert görmesin eski halinden eser kalmamış adeta evrim geçirmiş buggy olmuş....

'' İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lagzım''

Fatih Sultan Mehmet

Alıntı Alain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Emre ,bizde seni kutlarız,yazdık bi kenara Emre bu dediklerini , seneye göster kendini ,umarım o istedigin arabayı da

Görüşürüz
    nedemek abii istedigim araç için ugraşıcam seneye peşindeyim alain abi kaçarı yok

Alıntı anı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha emre abi bu sözler lafta kalmasın bak benim pitimsin yakışmaz sana benimgibi dediğini yapacaksın yarışlardan önce ne lst ne revo dinlemem tokatlarım dedim tokatladım
    korkma anıl kalmıcak hırs bastı beni senin pitinim he hahahahheeehe güldürme beni kuzum dua et mt de yarışıyosun yoksa alain abiye dediklerim senin içinde geçerli olucaktı

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)