TRABZON GRUBU- tanışma, yardımlaşma, ucus kayıt ve raporları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 667
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 667 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 34 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    eh artık trabzonda da sayımızda artıs var. her ne kadar kemiyyet keyfiyet tartışması tarih boyunca devam etse de şahsen keyfiyet tarafında olanlardanım. mesela bir metin hocam malatya degil cevre illerede bedel. tek başına bölgeyi temsil edecek fahri konsolos gibi.
    trabzon bölgesi dogal engellerden dolayı modelciler için pek parlak alternatifler sunan bir yer olmasada kısıtlı imkanlar ve çevre içerisinde elimizden geleni yapmaya calısıyoruz ve devamda edeceğiz.. bizim fahri konsolosumuz olmaya namzet kişi ise şahsı nazarımda mustafa hocamdır. model ucak ile ugrasmak patonun tabiriyle saplantı noktası sınırında. herkese sabırla birşeyler anlatma çabası takdire şayan derecede.
    bu sayfa trabzon ve çevresinde bu işe gonul vermişlerin yeni başlamak isteyenlerin toplanacagı bir yer olsun. tanışalım. ucuslar ıcın randevulasalım. ucus kayıtlarımızı yayınlayalım...
    Soarmate ve Emektar Soaraction
    Giles 202 3D \\ Sebart Angel 30S \\ P A Addiction 3D \\ P A Extra MX
    Multiplexs Easystar for FPV \\
    Depron Poseidon ve Galaxy

Hayırlı uğurlu olsun
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Sevgili hemşerilerime keyifli uçuşlar diliyorum dilemesine de Trabzon'da nerede uçacaklarını çok merak ediyorum!

Hamsilerin üstünde
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    35
    Sayın Sümer Hocam hele siz gelirken uçağınızı da getirin biz buluruz uçuracak bir yer. Mutlaka bekliyoruz ona göre. Ayrıca vidyolarımızda da görürsünüz uçtuğumuz yerleri. Bu arada Fatih iltifatına karşılık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Resmen gururum okşandı. Teşekkürler. Elimden geldiğince uğraşıyorum. Umarım yararlı olabiliyorumdur.
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...andan-balsa-3D
    Mustafa/1976
    super tigre 25,canary planör,quadcopter
    EPP Yak 54,Bling Bling(her eve lazım)
    Futaba 9 CAP(frysky2.4) Tarot 450 Pro

Büyük bir zevkle getirirm bir uçak.

Alıntı Sümer Yamaner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük bir zevkle getirirm bir uçak.
    hocam getirmesenizde ayarlarız size bir ucak artık. e nede olsa çapa 99 mezunu olarak uzerimizde az emegınız yok.

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamsilerin üstünde
    hocam askolsun dunyadaki kompleks yasamın ilk formu olan hamsiyi kucumser tarzda konusmanız bizi uzer. daha dune kadar dunyayı boynuzunda tasıdıgına ınanılan okuzun hamsinin sırt yuzgecınde durdugunu bilmemenizden kaynaklanıyor dıye dusunuyorum)

Fatih Kardeşim, adam gibi emeğim olsaydı şimdi tıp fakültesini bırakıp adam gibi bir fakülteden mezun olmuş olacaktın!
    Bugün bir internimiz aradı, "hocam siz bize, eğer bu mesleği hakkıyla yapamayacaksanız hemen bırakın demiştiniz, ben de şimdi bırakmak istiyorum" dedi. "Ben sana bunu ne zaman demiştim" diye sordum. "Hocam üçüncü sınıfta" dedi. "İyi de be adam üç sene sonra mı dank etti, saçmalama" dedim. Gelecek ve güzel bir dayak atacağım aklı başına gelecek.
    Sen Trabzon'da ne yapıyorsun bakayım?

Fatih Kardeşim, adam gibi emeğim olsaydı şimdi tıp fakültesini bırakıp adam gibi bir fakülteden mezun olmuş olacaktın!
    hocam estagfirullah oncelikle sızın gıbı hocalarımın emeklerı olmasaydı buralarda olmazdım
    Sen Trabzon'da ne yapıyorsun bakayım?
    hocam sorma tam laz hikayesi
    esimde capa 99 mezunu ardından takılıp geldik trabzona
    ne bileyim arsinlilere bulasılmazmıs bi bulastık sonrasını bende hatırlamıyorum
    sonra burada ortopedi ihtisası
    es tayınınden trabzon vakfıkebırde mecburi
    sonra ağrıda askerlik
    sonra elazıga tayın (burada elazıg ve malatyada cok degerli insanlarla tanısmama vesile oldu)
    sonra esim fakultede kalınca es durumundan tekrar geri dondum
    su anda kemik hastanesinde calısıyorum

kısaca bir arsinlinin etrafında donup duruyorum
    Konu qazxcvbnmöç tarafından (01-03-2010 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Ammannnn... Abim sana kolay gelsin. Ben Arsinliden korkarım!

Fatih bence sen eş durumundan değil kendi imkanlarınla tam bir Trabzon'lusun
    Önceden bir delil vardı şimdi hamsiyi yazınca iki delil oldu. Geriye bir tek uçak martının kanadına değdi değmedi kavgası kaldı.

Dec 2007
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    35
    Metin Hocam Trabzonlu olup da Trabzonsporu tutmayan olur mu? Ben Fatih'i Trabzon'lu olarak kabul etmiyorum.
    Mustafa/1976

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih bence sen eş durumundan değil kendi imkanlarınla tam bir Trabzon'lusun
    Önceden bir delil vardı şimdi hamsiyi yazınca iki delil oldu. Geriye bir tek uçak martının kanadına değdi değmedi kavgası kaldı.
    tum calısmalarımız o martıyı yakalamaya yonelık hocam. malum yer trabzon olunca martılarda daha kurnaz oluyor (bol hamsi yemelerinden diye dusunuyorum)
    Alıntı mtfg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metin Hocam Trabzonlu olup da Trabzonsporu tutmayan olur mu? Ben Fatih'i Trabzon'lu olarak kabul etmiyorum.
    ah mustafa ah konuyu trabzonspora nasıl getirdin bir turlu anlam veremedim. trabzonsporlu olmak ıcın kendimle cok mucadele ettım ama sonunda bir gece ruyama gelen ak sakallı bir ihtiyar "coluk cocugun var 20 senedir sampiyonluk yuzu gormeyen bır takımı tutup ogluna kotu ornek mı olmak ıstıyorsun? buyudugunde hangi yakımı tutuyorsun dendıgınde boynunu bukup kucuk emrah mısalı "trabzonspor abi" demesini mi istiyorsun" deyince bende vazgectim.

Ammannnn... Abim sana kolay gelsin. Ben Arsinliden korkarım!
    hocam bu aklı okulda derslerde verseydınız (sosyal ıcerıklı mesajlar dahılınde) daha farklı olabılırdı.
    su anda elden gelen bırsey yok. gırdık cuvalın ıcıne olduk ıcguveysı
    tek cıkar yolumun kılıbık ve ucguveysı oldugumu kabul ederek kendımle barısık olmam oldugunu dusunuyorum

Alıntı qazxcvbnmöç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek cıkar yolumun kılıbık ve ucguveysı oldugumu kabul ederek kendımle barısık olmam oldugunu dusunuyorum
    Akıllı adam belli ediyor kendini. Bak sana doğru yolu öğretmişiz işte!

Alıntı mtfg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olur tabi Trabzonsporu tutmamak normaldir. Kavgalı olmak daha da normaldir. Fatih'i esas Trabzon'lu yapan (hatta buna gerçek laz modelci yapan diyelim) özellik kendisi tarafından açıklansa iyi olur

Konu ilginçleşmeye başladı!

Konu ilginçleşmeye başladı!
    İnanamayacaksınız

Dec 2007
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    35
    Fena halde merak etmeye başladı. Fatih top sende.... Bu arada her ne kadar fanatik olmasam da hatta uzun süre saçma yenilgilerden dolayı küssem de yensen yenilsen gönlüm hep senle.... Trabzon....
    Mustafa/1976

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)