TRABZON GRUBU- tanışma, yardımlaşma, ucus kayıt ve raporları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 667
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 667 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 34 Sayfadan BirinciBirinci 12345618 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nazar mı var nedir. Bir kurşun döktürün. Mümkünse modelin kuyruğuna doğru
    ne kursunlar doktuk, ne tu tu masallahlar yaptık hocam.
    Soarmate ve Emektar Soaraction
    Giles 202 3D \\ Sebart Angel 30S \\ P A Addiction 3D \\ P A Extra MX
    Multiplexs Easystar for FPV \\
    Depron Poseidon ve Galaxy

bol bol e hadi fatih yukle fotoları videoları serzenışlerinden sonra nihayet o gün geldi. kusura bakmayın arkadaşlar ev tasımak cok sıkıntılıymıs...o nedenle biraz geciktihttp://www.metacafe.com/watch/457688...afa_3d_ucus_2/
    [METACAFE]4576887/[/METACAFE]
    Konu atambay tarafından (05-05-2010 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.

Alıntı qazxcvbnmöç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kursunlar doktuk, ne tu tu masallahlar yaptık hocam.
    Wing tigerı uçururken dualar duyuluyor da öbüründe pek bir delil yok. Sen bas kurşunu kuyruğa aklı başına gelsin
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Wing tigerı uçururken dualar duyuluyor da öbüründe pek bir delil yok. Sen bas kurşunu kuyruğa aklı başına gelsin
    Amannnnn!!! Benim hemşerilerime "bas kurşunu" dedin miydi ne yapacakları belli olmaz!

helede hocam kupa macından sonra...
    mazallah bana ekstra ıs yukunden başka birşey değil

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    35
    sonunda 3dmin vidyosunu görebildim... Sağolasın Fatih.... Ama güzel de uçuyor namussuz.... Axi motor taktıktan sonra kendine geldi.
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...andan-balsa-3D
    Mustafa/1976
    super tigre 25,canary planör,quadcopter
    EPP Yak 54,Bling Bling(her eve lazım)
    Futaba 9 CAP(frysky2.4) Tarot 450 Pro

Topuğa demedim ya kuyruğa. Ucundan azıcık.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Topuğa demedim ya kuyruğa. Ucundan azıcık.
    hocam burada azıcık diye bisey olmaz. newtonun ya hep ya hiç kanunu gecerli
    bu hafta seytanın bacagını kırdık ınsallah . gene soara donduk... iste birkac video

Konu atambay tarafından (16-05-2010 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.

Fatih ilk ve son video private olarak yüklenmiş. Halka arz etmezsen göremeyiz.

Dec 2007
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    35
    Bu arada kameramanın hakkını da verin. Cep tel olmasına rağmen iyi çekmiş... Kimdi acaba...
    Metin hocam sanırım diğer vidyolarda pilotaj çok kötü olduğu için paylaşmak istemiyor Fatih.
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...andan-balsa-3D
    Mustafa/1976
    super tigre 25,canary planör,quadcopter
    EPP Yak 54,Bling Bling(her eve lazım)
    Futaba 9 CAP(frysky2.4) Tarot 450 Pro

Fatih ilk ve son video private olarak yüklenmiş. Halka arz etmezsen göremeyiz.
    hocam vimeoyu ilk kullanısım. acemilik işte gozden kacmış. linkler düzeltildi.

Cep tel ise gerçekten çok başarılı. Şu kötü pilotajı da görseydik keşke

Oct 2005
    Nereden Nereden
    TRABZON
    Yaş Yaş
    39
    fatih yarın uçalım....bu arada 23 mayıs marina saat 12.00 herkesi bekleriz..

tum musluman alemının ve trabzon gurubunun kandılı mubarek olsun (ıst gezgınlerı)
    GEZGİNCİ 1

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    Kim bilir o trainerleri nasıl uçuruyorsundur
    Fatih Malatya'ya geldiğinde sıkı bir rüzgar vardı. Tamirden gülle gibi olmuş bir soaraction çıkardı. Üstünde de 750kv zayıf bir motor var. Başladı uçurmaya. Kimse bu rüzgarda uçulmaz demediği için bizim şaşkın bakışlarımız arasında uçtu. Tek sorun model bize doğru tam gaz halde bile yaklaşamıyordu
    Orada birşey daha vardı. Elevatör kontrolünü ters yapmış. Kolu çekince alçalıyor itince yükseliyordu. Tabi kendi kendine öğrenip, forumlarda imdat yeniyim türünden başlıklar açmayınca böyle terslikler olabiliyor. O zaman yeni başlayan birinin forumlarda soru sormadan sadece okuyarak bazı şeyleri bulamayacağını anladım. Vahim bir durumdu ve nasıl düzeltileceğine dair hiç bir fikrim yoktu. Nasıl başardıysa yine kendi başına halletti bunu da.
    Fatih ve Mustafa kendi çektikleri sıkıntıları ekiplerine katılanlara yaşatmayacaklardır. Şimdilik iki kişi bir araya geldi ki en zor aşama buydu. Bir yıl sonra çok daha kalabalık bir ekip olacaklarına şüphem yok.
    Metin Hocam;

Hemşerilerin Wingtigerları,sorectionları denizlerden topluyor bir şey demiyorsun.Biz ufak bir kaza atlatınca basıyorsun fırçayı.HADİ HAYIRLISI
    Konu kevin tarafından (24-07-2010 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.
    Futaba T7CAP,]Wing Tiger,Extra 330S,TOJEIRO,
    http://www.fotokritik.com/kullanici/KuLKeviN/portfolyo/
    http://www.fotozade.com/15_kutlu-evin.aspx
    SSKKD Başkanı #1.0

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    Alıntı kevin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metin Hocam;

Hemşerilerin Wingtigerları,sorectionları denizlerden topluyor bir şey demiyorsun.Biz ufak bir kaza atlatınca basıyorsun fırçayı.HADİ HAYIRLISI

AH mustafa ah gene bastın damarıma. sayın hocalarım bir sıkıntım vardı diyemiyor caresinide bulamıyordum ama mustafa belden asagı vuruyor. caresiz acıklamam gerekiyor artık.
    model ucak ısıne kendım basladım metın hocam bılır yukselısı ters ogrenmıs gene metın hocamın telkınlerı ıle yukselıs dumenı komutlarımı normale getırmıstım. ilk ucurdugum model soaractıon ıdı ve soaractıon ıle ılgılı tum modıfıkasyanları yapmıstım. hatta soaractıonı alttan kanatlı hale bıle getırmıstım. sonrasında yak54 kullanmaya basladım. arkadaslar soaractıonu cok begendııklerı ıcın kendılerınede aldılar oldukca guzel ucuyordu ama mustafa rahat durmazkı hemen kendıne bır soaractıon aldı benı kasımaya basladı sonraında bana kıyamadı bır tanede bana aldı. bu ıse yenı baslayan bır arkadasımada wıntıger topladık . ama...
    ama ne wıngtıger nede soaractıonu bır turlu ucuramadım. wıngtıger ıle kapalı yuzme havuzunun camını kırdım. soaractıonuda denıze dusurdum 1 saat yakından gecen kayıklardan ucagı kurtarmaları ıcın rıca ettım. yak 54 ile ters ucus knife edge ve hover yapabılıyor ıken en basıt traınerları ucuramıyor olmam mustafanın kastettıgı lazlık bu heralde.
    SSKKD Başkanı #1.0

Kutlu sende de bir lazlık var alıntı ile mesajının yerini nasıl değiştirdin.
    Fatih bizim piste yeni uçağını denemek için geldiğinde yine deli bir rüzgar vardı. Gayet sakin hazırlandı uçtu meğer o rüzgar onun için çok azmış. Daha ne diyeyim o saatten sonra.

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    Valla biraz lazlık yok dersem yalan olur.Ben Trabzonun ekmeğini,akçabat köftesini yemiş,Ayder de horon tepmiş,İnegölde namaz kılmış,Ağustos ayında zirvede kar yemiş bir kişi olarak biraz laz sayılırım Uşağum............................................ .

atambay Nickli Üyeden Alıntı
    Fatih bizim piste yeni uçağını denemek için geldiğinde yine deli bir rüzgar vardı. Gayet sakin hazırlandı uçtu meğer o rüzgar onun için çok azmış. Daha ne diyeyim o saatten sonra.
    SSKKD Başkanı #1.0

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    atambay Nickli Üyeden Alıntı
    KAVRUN yaylasında kar yedim.
    SSKKD Başkanı #1.0

hiç inanmazdım benim patlar motorumun olcagı. bu arada gecte olsa milli oldum. forumda yazılanları okumadan asp 21 motor aldım. ucuzdu ve sergılemesı guzel olur dıye dusunmustum. mustafa yaraları kasımayı sever gecen hafta artık kafamın etını yemesın dıye goturdum ve rodajını yaptı. hobbycıtydekı yak 54e taktık . valla ne yalan soylım hıcte fena ucmadı. bende kasınan yaranın ilacı ıyıce kasımaktır mantıgıyla sımdılerde 46 lık os motr arıyorum. bu arada metın hocam soarmate i hatırlarsınız ona 46 lık mı yoksa 55 lık mı OS motor alayım.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)