Diyarbakır rc aracı olanlar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 80
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 80 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Yokmu diyarbakırda kimsE
    Konu writer neon tarafından (01-03-2010 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: YANLIŞ YAZIM

Mardin'de oturuyorum ben uçakçıyım.
    Maverick Strada SC

13y.

bu konuyu yeniden canlandırmak gerektiği kanaatindeyim.ben diyarbakırlıyım ve izmirde oturuyordum.ama bu sene üniversite için diyarbakıra geldim ve artık 5sene boyunca burdayım bu yüzden diyarbakırlı rccilere birbakayım dedim ve farkettim ki diyarbakırda yalnızca uçakçı ve helici var. hiç onroadcu veya offroadcu yokmu?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Alıntı sekhmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu yeniden canlandırmak gerektiği kanaatindeyim.ben diyarbakırlıyım ve izmirde oturuyordum.ama bu sene üniversite için diyarbakıra geldim ve artık 5sene boyunca burdayım bu yüzden diyarbakırlı rccilere birbakayım dedim ve farkettim ki diyarbakırda yalnızca uçakçı ve helici var. hiç onroadcu veya offroadcu yokmu?
    Merhaba ben diyarbakırdan ibrahim.Bende uçakçıyım ama bu aralar rc araba almayı düşünüyorum.Ankaraya gidecem kasım da bakalım ne alacam daha karar vermedim .Önerin varmı bu konuda...
    Şaşkın Pilot

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Ewet kim demiş d.bakırda offroad cı yok artık bende varım....Brama 10b.....
    Şaşkın Pilot

Nov 2007
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    25
    siirtten ben varım offroad yeni sayılırım nitro rustlerımla kendi çapımda eğleniyorum

Diyarbakır'dan Çetin... Model uçakçıyım... Uçuş için uygun yer bilen var mı? Bu yüzden bir kanat kırımı yaptım

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Alıntı chatinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyarbakır'dan Çetin... Model uçakçıyım... Uçuş için uygun yer bilen var mı? Bu yüzden bir kanat kırımı yaptım
    Çetin bey bende diyarbakırdayım hem uçak hem araba hobisi var bende genellik yeni köy mezarlığını biliyormusunuz orayı geçince zümrüt evler var oranın asfalttan kaldırıyoruz tarla var oraya indiriyoruz çok geniş araz isterseniz beraber uçuş yapabiliriz....
    Şaşkın Pilot

İbrahim Bey Merhaba...

Güzelim Cesna'mın kanadını kırdım üniversitede... Tamir ettim ama uçuş için emin değilim. Şu an inşaa halinde Sparrow Hawk var elimde, sanırım bayramdan sonra bitirrim. Ama kesinlikle sizinle bayramdan sonra irtibata geçip Cesna'mı denemek istiyorum... Ayrıca Diyarbakır'da BU hobiyle uğraşan biri olduğu için de çok sevindim...

Görüşmek üzere... İyi bayramlar...

Sparrow Hawk inşaa...

Bakalım bitince nasıl olacak...
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Sparrow Hawk inşaa...

Bakalım bitince nasıl olacak...
    çetin bey çok memnum olurum.bu arad sadece ben yokum genco abimiz var bir kaç abimiz daha var bende de wingdragon4 var şimdi ankaradayım thk ya gittim biraz modifiye parçaları aldım 100 tl falan tuttu....Görüşmek üzere.İyi Bayramlar..
    Şaşkın Pilot

++++++ benide ekle yakında araba Almayı düşünüyorum Rc Ondroad Drift elektrikli Maveric Strada TC Almayı düşünüyorum B.başı

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    çetin bey nerelerdesiniz ....
    Şaşkın Pilot

Alıntı ibo_9232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çetin bey nerelerdesiniz ....
    İbrahim bey merhaba.

Burdayım Bu hafta işlerim çok yoğundu sizinle iletişim kuramadım. Ama unuttum sanmayın. Gerçi havalar bozmadan bir toplansak iyi olacak ama.. Beni bu hafta sonu için affedein ama gelecek hafta sonu Allah'tan bir mani çıkmazsa buluşalım...

İyi günler...

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    İbrahim bey merhaba.

Burdayım Bu hafta işlerim çok yoğundu sizinle iletişim kuramadım. Ama unuttum sanmayın. Gerçi havalar bozmadan bir toplansak iyi olacak ama.. Beni bu hafta sonu için affedein ama gelecek hafta sonu Allah'tan bir mani çıkmazsa buluşalım...

İyi günler...
    çetin ben geçen cumartesi biz arkadaşla ucurduk yak54 u caktı arkadaş ama benim durum iyidi birdahaki hafta goruşmek uzere,,,,
    Şaşkın Pilot

İbrahim Abi kusuruma bakmayın lütfen. Bu hafta uçarsanız cebimi vereyim iletişime geçelim.. 506 407 58 38 . Bir mani olmazsa görüşürüz inşallah...

Hayırlı günler...

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    İbrahim Abi kusuruma bakmayın lütfen. Bu hafta uçarsanız cebimi vereyim iletişime geçelim.. 506 407 58 38 . Bir mani olmazsa görüşürüz inşallah...

Hayırlı günler...
    Çetin abi bu arada benim yaş 18 söyliyim bu hafta sonu arkadaş gelmezse bile büyük ihtimal ben uçuş yapıcam size haber veririm sizde hangi uçaklar vrdı...
    Şaşkın Pilot

Kardeş yaşımızın önemi yok.. ben 29 yaşındayım... Bende Cesna var THK'dan almıştım. Bu hafta sonu Ankara'da olmam gerekiyor kardeşim ya, eğitim var.. Artık sonra haberleşiriz...

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Kardeş yaşımızın önemi yok.. ben 29 yaşındayım... Bende Cesna var THK'dan almıştım. Bu hafta sonu Ankara'da olmam gerekiyor kardeşim ya, eğitim var.. Artık sonra haberleşiriz...
    Bir dahaki hafta artık görüşürüz...Bu arada ankarada thk iskitlere sanayinin oraya taşınmış söyliyim
    Şaşkın Pilot

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    çetin abi bu hafta sonu geliyormusun uçuşa
    Şaşkın Pilot

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)