Diyarbakır rc aracı olanlar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 80
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 80 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234

Reklam Alanı
    arkadaşlar ibrahimin uçağı tam bir akrobasi uçağı olmuş bulunmaktadır vallahi on numara olmuş, bugün benim uçağıda uçuşa hazır hale getirdik bu akşam pillerimizi şarj edip yarın herzamanki yerde yani zümrüt evlerin yakınında bende ilk uçuşumu yapacağım, umarım kırım yaşamam. Herkesi yarınki uçuşa bekleriz. Bu arada yarın çektiğimiz resimleri de atarız ilgilenenler veya ilgilenmek isteyenler lütfen bizimle temasa geçsin.
    Konu ferhatcira tarafından (08-01-2011 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eklenti

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Ferhat abi bu yazıyı birde http://www.hobbyrc.com/forum/threads...ar-ve-videolar şu linke yaz bizim diyarbakır ekibinde orda genco abi falan da var burda çok gören kişi yok ulaşamayabilirler...
    Şaşkın Pilot

9 Ocak 2011 Diyarbakır Ekibimizin Yılın ilk Buluşmasında çektiğimiz resimler için tıklayın

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...d=1#post746923

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    fotolar süper çıkmış bir ara video çekip atalım..
    Şaşkın Pilot

15-16 Ocak 2011 Buluşmasına tüm halkımız davetlidir. Yer: Zümrütevler Yeniköy Mezarlığı mevkii

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    saat 10 da
    Şaşkın Pilot

Alıntı ibo_9232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben diyarbakırdan ibrahim.Bende uçakçıyım ama bu aralar rc araba almayı düşünüyorum.Ankaraya gidecem kasım da bakalım ne alacam daha karar vermedim .Önerin varmı bu konuda...
    ya bnim yaşın biraz kçk 15 yaşındayım da d .bakrıda oturuyorum bn nitrolu off road araç almayı planlıyrum nevzat ayaz anadolu lsiesidne okuyorum aracı olan cvp laya bilirmi

Alıntı writer neon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://cgi.ebay.com/RC-Truck-1-16-Sc...item230d4192db böyle bişi istiyorum çok tatlı
    İsmin ne? Bu araca baktım ama Başlangıç için Nitrolu araç biraz zor olmazmı senin için? Bence Elektrikli bir modelle başlarsan daha iyi olur.

İbo bu arada bizim THK dan istediklerimiz geldi haberin olsun.

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    ferhat abi tamamdır sen üniversiteye götür ben cuma günü gelecem hiç belli olmaz yarında gelebilirim cumada sabah gelebilir ararım seni sen kaçta orda oluyorsun
    Şaşkın Pilot

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Kardeşim o araç nitroluların en ucuzu ama en dandiği söyliğim bende de rc araç var önceden de söyledim yeni başlıyacaksan elektrikli öneririm bende brama10b var sanada ondan bir tane alalım kendini geliştir sonra nitrolu al yaşın daha 15 sen nitrolu yapamazsın...
    Şaşkın Pilot

ibo ben sabahtan 16:00 a kadar üni.deyim yalnız perşembe geleceksen öğleden sonra gel sabah üni.de olmiycam.

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    abi ben perşembe gelsem de öğleden sonra gelirim ama cuma sabahtan gelebilirim bu arada 2.el cessna buldum büyük ihtimal alacam ama motor mili kırık o ne olacak bilmiyorum
    90 tlye satacak
    Şaşkın Pilot

Bugün Eğitim fakültesi arkasında saat 11.00 da başladığımız uçuşlar çok iyi geçti hiçkimse herhangi bir kırım yaşamadı ve saat 14:30 da sona erdi. Uçuş videolarını paylaşacağız. Yarın aynı yer ve saatte de uçuş var bekleriz

hem konuyu hortlatıp hemde konuya ilgisiz kalmışım. utandım şu an neyse sonuca geleyim İbrahim kardeşim şu an izmirde tatildeyim 22şubatta yani bu salı dönüyorum. bende de 1/8 e-revo var ama uçakla geleceğim için nasıl getircem bilmiyorum tam bi dert bagaja versem paramparça çıkar bi şekilde halledicez onu. bende dicle üniversitesinde veteriner fakültesinde okuyorum buluşmalara katılmaya gayret ederim bu arada bizim bir arkadaşta uçaklara sardı bu ara uçak alıcam diyip duruyo hevesi kaçmazsa başlangıç konusunda sizin tecrubelerinize ve yardımınıza başvurucaz artık

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    ne demek elimizden geleni yaparız ben tlf nomu wereyim ararsanız her şekil yardımcı olurum 0539 724 82 37
    Şaşkın Pilot

teşekkürler, numaranızı aldım Diyarbakıra geldiğimde sınavlar başlamadan önce buluşmalara katılmaya gayret edicez.

Merhaba tüm rc modellerine merakım var, kısmetse rc yakıtlı uçak almayı düşünüyorum ama kararsızım...
    yardımcı olabilirseniz iyi olur...
    yakın zaman içinde buluşma falan olacaksa katılmak istiyorum
    Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği 1. sınıftayım
    0530 691 51 88

Sep 2010
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Haftaya Pazar Günü Yani 29/05/2011 De büyük buluşma düzenliyoruz, Bingölden 3 kişi urfadan bir kişi Mardinden 2 kişi gelecek Diyarbakırdaki Herkesi bekliyoruz ama herkesi kessinlikle kimse gelmemezlik yapmayacak....
    Şaşkın Pilot

merhaba ben diyarbakırdan bahadır on-road a yeni başladım elimde sakura zero s şase ve elektroniği var eğer dicle üniversitesinde buluşma yapacak arkadaşlar varsa pazar günleri beni arayabilirler numaram 0533 631 69 97

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)