HIMOTO hakknda ne dusunuyorusunuz
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 14
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
03-03-2010 23:12 #1
RC araba arastiriyorum, ilk arabam olacak.
Himoto markasi hakkinda dusunceleriniz nedir. Bugun ********* bana HMT RAPIDA P20 Nitro onerdi. kampanyada oldugu icin fiyati 486 TL.Konu ofbe tarafından (04-03-2010 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: yerli firma ismi yasaktır.
-
04-03-2010 00:24 #2
takılan bu konuyu yanlış yere açmışsın ürün inceleme yerinde tekrardan açsan daha iyi olur hem cevapta vermiş olur arkadaşlar bide dükkan ismi vermek sakıncalı düzelt ,istersen

-
04-03-2010 01:29 #3
alma derim gayet dandik bir araç o paryada kessinlikle ama kessinlikle değmez sonra çok pişman olursun haberin olsun
-
04-03-2010 23:46 #4
Uyardigin icin tesekkur ederim. Yavas yavas ogrenecegim artik.
-
04-03-2010 23:47 #5
-
17-07-2010 12:36 #6
O aracı kullandınız mı peki ?
Ben 4-5 aydır nascada modelini kullanıyorum ki aynı modeli 6-7 farklı firma üretiyor..
Forumda bir arkadaş orta desteğin(metal/alüminyum) ped şişeden biraz daha sağlam olduğunu söylemiş..
Himotoyla derdiniz nedir anlamıyorum..
Kullandığım aracı küçük bir çocuk gibi hırpalayarak kullanıyorum ve şuana kadar küçük bir çatlaktan başka sorunum yok..
Hatta 3s lipo ile 8.5T motor kullanıyorum ki pek bilgim olmamasına rağman şasenin bunu desteklemesi biraz zor görünüyor değil mi..?
Araç çin malı olduğu için ucuz fakat unutmayalım Tr de aldığımız orjinal fiyatlı bir lcd tv Çin'dede orjinal olarak aynı fiyata satılıyor
İsterseniz bir gün buluşalım himoto marka aracıma Tamiya marka kaporta takayım TT01E sanarsınz
-
17-07-2010 13:05 #7
sizin aracının ep, abinin sorduğu ise gp,
Plastik kalitesi iyi değildir
Nitro motorlu çok ısınır, ayar tutmaz
Amax-HSP gibi markalar altındada da satılmaktadır
Ucuzdur, ep olanları alınıp düşük bütçe ile kullanılabilir, prof bişey beklemeyin..
Ama gp olanından uzak durun bence
Tamiya TA05 1.72 CS | eZrun 4300kv Motor - 60A ESC | Acoms Stock Servo
Spektrum DX3S Kumanda - SR300 Alıcı | EcPower 3200 Mah. Lipo
-
17-07-2010 16:38 #8
o parayı hımotoya verene kadar 400 liraya sıfır maverick neon tc onerırım hımotodan daha iyidir şase olarak aynı ama maverick in parcaları daha kalitelidir ve hımotoya gore daha kolay bulunur.
-
28-07-2010 09:13 #9
aynen mustafanın dediği gibi o paraya maverick neon tc öneririm 2.el rs4 de alabilirsin
Yokomo Mr4Tc-SD
-
28-07-2010 14:07 #10
Himoto ile Maverik farklı araçlar mı sanıyorsunuz da birini diğerine öneriyorsunuz ? Hepsi aynı banttan çıkıyor arkadaşlar..
Tamiya TA-05
Kyosho Inferno MP777 SP2
Kyosho Inferno ST
Kyosho Mantis Corvette C5
-
28-07-2010 16:13 #11
maverickte yedek parça sıkıntısı çekmez himoto nedir daha yeni yeni duyuyuorum
Yokomo Mr4Tc-SD
-
30-07-2010 15:46 #12
asıl maverick ülkemize sonradan geldi (ben öyle biliyorum)
Tamiya TA05 1.72 CS | eZrun 4300kv Motor - 60A ESC | Acoms Stock Servo
Spektrum DX3S Kumanda - SR300 Alıcı | EcPower 3200 Mah. Lipo
-
01-08-2010 18:00 #13
zamanında birisi gerekli açıklamayı yapmış.. ucuz etin yahnisi mevzusuna girerseniz 4 gb ramli 1 gb ekran kartlı toshiba laptopların şişirilmemiş gerçek fiyatı 450$ civarıdır ve içerisine yüklenen windows xp işletim sistemi microsoft tarasından özel olarak şuan ki win7 sp4 şeklindedir.. ep gp farketmez şu yönden fark etmez ayı fabrikadan çıkıyor sonuçta..
-
11-10-2010 23:12 #14
Arkadaşlar yorum yaparken lütfen tecrübelerinizden yola çıkarak birşeyler yazıp insanları doğru yönlendirin. İşe yaramayan bir çok yorum yapmayın. Yaklaşık 5 yıldır bu hobinin içindeyim kalite nedir, iyi kötü nedir, performans nedir bilir oldum. En doğrusu bildiğim şeyleri söylerken bilmediğim şeylerde hiçbirşey söylemedim sadece okudum.
Himoto ile Maverick aynı banttan çıkan, hatta birçok araç parçalarının seri numaralarına kadar aynı olan 2 marka. Hatta ve hatta Hpi nin bazı modellerinin parçları bile aynı. Bende Himoto Nascada var, şase olarak aldım. Alıcı, motor, pil bilemem nasıldır ama şasesi çok kaliteli. Aluminyum rulmanlardan, aluminyum orta şafta, aluminyum şaftlardan yağlı amörtisöre, metal dişli difflerden titanyum üst şaseye kadar daha bir çok standart özelliği var. İzmirde olan arkadaş varsa çarşamba gelsin benim aracımı görsün. İzmirde endurans yarışları düzenliyoruz daha kırımlı olamaz bir yarış. Aracı alalı yaklaşık 3 ay oldu bir parçasını bile kırmadım. Hpi, Evo4 mü istersin tt01 mi istersin yoksa yokomo mu istersin darmadağın olan. Gp modelini bilemem ama Ep modeli bence çok şahane. Herkes biraz ön yargılı duruyordu, ben önce aldım ve gidişini gören arkamdan bir furya aldı. Aracım Forumda detaylı resimleriyle var. Merak eden gidip alsın. PS: Yedek parçaları izmirde nerdeyse bit pazarı gibi fiyatlarda ve heryerde var merak eden varsa pm atsın bana yada şunu söyleyeyim; bir link var himotonun internet sitesinde. Aracın parçaları komple liste şeklinde ( set salıncak 4 dolar örneğin ) o kadar düşük fiyata ve adamlar kargoyu kendi ödüyorlar. Buda aklınızda olsun gelde almaMugen Mbx5-T Prospec & RB WS7 LG2
Mugen Mbx5-R Brushless
İlkay Erkılınçoğlu - İZMİR TEAM
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)