yeni başladım bu araclardan hangısı uygun olur

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 37
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    T4809 / NITRO 4 TEC

10058-HPI EVO

bu araçı buldum bıde diger bi model var ben dfırt ve hız ıcın arıyorum yardımcı olurmusunuz ?

nitro 4 tec tavsiye ederim fabrika ayarı ile 112 kmh gidebiliyor.. drift lastiklerinide takarsan drift yapabilirsin

- Traxxas Slayer Pro SC -

peki yenı baslayanlar ıcın uygun mudur bu araç ?

bıde bu araçların yedek parçasını bulam kzomurdur kolay mı burdada kımse yardımcı olmuyo alıcam magzaya gıdıyorum bakıyorum şişlide var bıtane cevre hastanesını yanında ama elemanlara ne sorsam yaprsın dıyo sadece satmak ıcın ugrasıyolar form sıtsını onermıstı arakdasım ama burdada yardım edenı bulmak cok zor

daha yazalı 10 dakika olmuş ve cevap almanıza rağmen yardım eden bulmak çok zor diyorsunuz biraz sabırlı olsanız cevaplar artacaktır fakat biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısınız

dun gecen berı burdayım

Alıntı sofireis01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dun gecen berı burdayım
    tamam da ondan bahsetmiyorum konuyu açtığınız saat bugün 17:50 şuanki saat 18:19

o dedıgın dogru ama ben dunden bahsederek demıstım neyse konuyla ılgılı yardımcı olabılrmısın

yurtdışından alma şansınız varsa hem yedek parçada hem de fiyatta pek sıkıntı çekmezsiniz

mesela ne olabılır onere bılecegınız bısey varmı ben hem hız hem drfıt ıcın arıyorum ıkı ozellık boyle bı sansımız varmı yada bılgınız bıyer varmı model

önce elektrikli mi yakıtlı mı olduğuna karar vermelisiniz tabi ondan sonra da bütçe belirtmelisiniz

ben yakıtlı dusunuyorum 1.150 cıvarı kadar cıkarım

Bütçe gayet iyi. Nitrolu ile drift ne kadar zevk verir bilemem ama şöyle birşey olabilir. 2. el bir hpi e10 drift alırsınız birde nitro 4tech. Hız istediğinizde 4tech i çıkarır gazlarsınız. Arka balkonda biraz yanlayayım dediğinizde e10u çıkarır yanlarsınız ama profesyonel bir drift yapamazsınız malesef e10 ile
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

SATILIK TRAXXAS E-REVO VXL

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    23
    Yeni başlıyorsanız eğer drift yaparken oraya buraya çarpma olacağından bende HPI E10 öneririm hem fiyatı uygun hemde yedek parça sorunu çekmezsiniz,sonra da eğer isterseniz yanında full modlanabilecek bir nitro araç alırsanız onunla da drift girişimlerinde bulunabilirsiniz ama dediğim gibi tavsiyem,drift için öncelikle pahalı olmayan bir araçla başlamanızdır.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Nereden Nereden
    aydın
    Yaş Yaş
    31
    bende rs4 drift modeli var elektrikli araç hiç kullanmadım bu ilk aracım anladığım kadarıyla ep lerde mesela virajı dönerken zaten yavaş dönüyor o yüzden rahat rahat kontrayı veriyorsun kaymaya devam etmesi için
    ama gp lerde herşey çok hızlı gelişiyor yeterince kaydıramıyabilirsin umarım anlatabilmişimdir gp alırsan yanında d-box veya gyro alırsan yardımcı olur.
    rs4 drift modelini düşün illaki yakıtlı istiyorsan.

yani dirft için ilk onerdıgınız arabayla baslamam daha mantıklı geldı ekı bu hpı e10 nerden alabılrım bana bı lınk gondeebılırmısnız ayrıca ben ılk sayfada bı arac gonderdım markası bu aracla daha sonra aldıgımda dırft yapabılırmıyım

rs4 al bencee yeni başlıcaksan maddi durumunda iyi modlarsın aracı süper olur

bana bıtane lınk gonderebılrımısınız alabılecegım bıyerın lınkını ayrıca rs4 ile hpı e10 ne farkı var

bu araçlardan hangısı yardımcı olursanız alıcam artık dayanamıyorum

HobbyRC FORUM KURALLARI :

http://www.hobbyrc.com/forum/announcement.php?f=37

18. Site adresinizi yazarak, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız,imzanızda veya herhangibir yerde Firma bilgilerinizi vermeniz ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar yasaktır. Forumda yerli firmalardan sadece reklam anlaşması yapılanların bilgilerinin yazılmasına izin verilir. Bu kapsamın dışında kalan ve RC ürünlerinin doğrudan veya dolaylı olarak satışını yapmayan yerli firmaların internet adresleri ya da bu adreslere yönelen linkler, sadece bilgilendirme amacı ile yazılabilir. Ancak bunun istismar edildiği, reklam, satış veya çıkara yöneldiği anlaşılırsa müdahale edilecektir.
    Konu MSenturk tarafından (12-03-2010 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yerli link

öncelikle forumda yerli link paylaşmak yasak linkleri silerseniz daha iyi olur
    isterseniz 2.el bir e10 alırsınız 200 lira civarına batarya,şaft,rulman vs. ile 300 ü bulsa kalan parayla da yakıtlı istiyorsanız yakıtlı alırsınız

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)