yeni başladım bu araclardan hangısı uygun olur

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 37
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 37 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Nereden Nereden
    aydın
    Yaş Yaş
    31
    çok alakasız modeller biri elektrikli biri yakıtlı yani bence sen biraz daha düşün şeçenekleri gözden geçir olmadı 2 araba alırsın hız için trx 4tec drift için e10 veya tamiya.

rıft ıcın ve hız ıcın soyledıklerı bunlar ben drıft ve hız ıcın arıyosom rs4 dedıler drfıt ıcın uyugun ben yakıtlı aryorum ama nıtro 4 tech dede gozum kaldı onla drıft yapma ımkanım olabılırmı .9

Yakıtlı ile hayal kırıklığına uğraman muhtemel driftte. Bence nitro 4tech sizi tatmin eder touring konusunda. İlla drift derseniz yanına da bir e10 koyarsınız
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

SATILIK TRAXXAS E-REVO VXL

pekı bıldıgınız guzel bı e 10 varmı alınabılıcek guzel nıtro 4 tech de kara verdım alıcm ama dırft ıcın degıl sadece modıfıye etmek ıcın guzel hızlı ve uzun kulanıslı bı e10

Hız istiyorsanız e10da bulamazsınız. Bence nitro 4tech alın sonra e10a ihtiyaç duyacak mısınız bakalım Bence gayet tatmin edici bir araç. Touring yapmaktan sıkıldığınız zaman drift için bir araba bakarsınız
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

:S:S:S:S:S:S:S:S:S::S:S:S:S:SS:????? sorular sorular kfada kalan sorular :S:S:S:S:s artık kesın bırı kara vermem lazım baya baktım bayadır takıp edıyorum ozaman bı arkadasım onerısı var rs4 soylemıslerdı burda oda soyledı onu al takıl sonra nıtro 4 tec ee gecersın demıstı cokmu soru sordum yada hıc bısey anlamadım

Boşuna araçtan araca geçmeyin bence. Şimdi şöyle bir toparlarsak siz hem nitrolu hem drift yapan hemde hız yapan bir araç istiyorsunuz.

Hobi mağzasındaki satıcılar size rs4 tavsiye etmişler ama gönlünüz 4techten yana sanırım?

Yanlış mıyım

Edit: Doğru tercih önemlidir. Bu yüzden aceleci davranmayın
    Konu sarp100 tarafından (10-03-2010 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

evet aynen oyle bana rs4 dedıler burdada oyle yazdılar ama ben nıtro 4 tech gordum guzel cıhaz ayrıca hızlı ben drıft yapabılrmıyım dıye sordugumda zor demıslerdıı bana oyuzden kafam cok karıstı ve sımdı sızlerden yarım beklıyorum acıkcasıı cok soru soruyorum ama bılgızm ama cok heveslıyım

Yapılmaz mı yapılır ama açık alanda olur çok zevk verir mi bilmem. Gerçi zamanla alışabilirsiniz. RS4ün de nitro4techinde yedek parçaları Türkiye'de mevcut. Kullanacak olan sizsiniz. Bence birkaç buluşmaya gidin. Gidişlerini gözlerinizle görün. Mağazaya gidin şaseleri yakından inceleyin.
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

e10 nu alabılcegım uyugun bıyer soylermısınız ozle msj atarsanız sevınırım
    Konu sofireis01 tarafından (11-03-2010 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.

Alıntı sofireis01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki yenı baslayanlar ıcın uygun mudur bu araç ?
    aslında yenı başlayanlar için az hızlı ama alınmaya değer bir araç çok esnetik bir duruşu var amacın drıftten cok hıza yonelıkse paramda var diyorsan bence 4tec al derim
    Nissan 180SX Body

coming soon s14...

ben amacım dırft ıcın bana uygun bı araç soylersenız alıcam araştıryorum ama bazıları dıyo rs4 drıft ve hız acısından hemde yakıtlı dıyolar bazılarıda yenı basladın paranı yakma bosuna ufaktan e10 ile basla dıyo magzaya gıttım mecıdyekoyde oda dıyokı nıtro 4 tech ıste bu 3ü ıcınde kaldım :S

e10 göre yeterli büyüklükteki bir pistte yanlayabilirsiniz fakat alan büyüdükçe e10 size yeterli gelmeyecektir

Pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Puffffffffffffff

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Nereden Nereden
    Manchester
    Yaş Yaş
    37
    Pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Puffffffffffffff
    Dakika basi oflayip puflayacagina neden forumda arastirma yapmiyorsun..? bu sordugun sorular defalarca cevaplandi.

istedigin tek bir aracta drift ve hiz iki ozellik. Bunlar birbirinin zit karsiliklari... Hic bir arac kutudan cikar hiz yap sonrada drift yapma olanagi ile gelmiyor... Bu bilginlede sen aldigin araci hiza yada drifte ayarliyamazsin zaten... Nitrolu ile drift bolumune girmiyorum bile nitrolu alirsan bu bilginlede ayar yapamazsin motora motordan olursun...

Drift istiyorsan hiz istiyorsan yakitliyi unut. tt01, cyclone, ta05........ bu Ep saselerden birini al...

Ogrenmek okumaktan geciyor ben yaziyim forum cevaplasinla olmuyor bu isler...

pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    neden pufladığımı bilmiyorum ama içimden geldi
    Murat abiye harfi harfine katılıyorum biraz sabır lütfen

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)