Yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 5
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Arkadaslar benım subaruyu gormussunuzdur forumdan modifiye resimlerini koymustum.Ama arac nikko oldugu ııcn malum tatmın etmemeye basladı her ne kadar sprint motoru oldugu halde.Sımdı benım buhcem 300 maksımum 400 tl.Ben rc ısınde daha yenı oldugum ıcın forumlarda bilgili abilerimin sözlerini anımsıyorum hız onemli degil mantıgını kavra dedıkelrını.Sımdı ben hemn hız yapabilcegim hemde mantıgının orneıp hemde modifiyeye uygun bir araç arıyorum.Nıkkoda modifye olanagı yoktu.Ben Araba toplamak konusunda cok bı bılgım olmadıgı ıcın su anda o konuya gırmek ıstemıyorum.Soyle tamıya veya baska ıyı bı marka kıt seklınde kumanda flan dahıl onerebılecegınız urun varmı.Son olarakta ben Ankarada yasıyorum.Ankarada rc shop ısımlerı ve adreslerını ozelden atarsanız cok sevinirim.İlginiz için sımdıden tesekkur ederim.Saygılarımla.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    kardeşim benimde pek bi bilgim yok açıkçası bende senin gibi yeni bi araç almayı planlıyorum ama alıcaksan offroad almanı tavsiye ederim yükseklik yol bozukluğu vs. dinlemiyolar bastığın zaman gidiyo anlıycağın nerde olursan ol. Modifiye de edebilirsin o tür araçları. Bence bi firestorm (dediğim gibi ben bu konuda çok az şey biliyorum o yüzden bildiğimi söylüyorum) almalısın ama biraz pahalı 550 civarı bişi. Bu yazdıklarım nitro offroad araçlar için diğerlerini bilmiyorum

NOT:YANLIŞIM VEYA EKSİĞİM VARSA BİLGİLİ BÜYÜKLERİM DÜZELTİRLERSE SEVİNİRİM..

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    nikko subaru'm var dediğinize göre ep bir onroad araç istiyorsunuz yanlışsam düzeltin

eğer bütçenizi biraz daha zorlayıp 500-600 kadar yapabilirseniz bir ta-05 alabilirisiniz... neredeyse ömürlük diyebileceğimiz güzel bir aracınız olur...
    yok benim bütçem bu kadar ve kit olarak alıp sonradan modifiye diyorsanız tt-01D modeline bakabilirsiniz...
    ya da benim yaptığım gibi mantığı kavrayayım, sağlam bir aracım olsun, modifiyeye daha iyi araçlarda yer veririm diyorsanız benim size önerim maverick strada tc; mod seçeneği yok ama mod a gerek de yok zaten bu araçda... eğer geliştirmek isterseniz de mod parasını biriktirip daha profesyonel bir araç alabilirsiniz....

eğer bütçenizi zorlayabiliyorsanız ta-05 V2 ya da ta-05 öneririm yoksa maverick alıp keyfinize bakabilirsiniz... ama illaki mod yapacağım diyorsanız tt-01 alabilirsiniz...

bu arada bende maverick ile tt-01d arasında kaldım bir konu açtım maverick daha iyiymiş onu aldım
    konunun linki: http://www.hobbyrc.com/forum/threads...k-Strada-TC-mi
    ankette eşit gibi ama konudaki yazıları okursanız maverick in daha üstün bir araç olduğunu anlarsınız....
    Sakura Zero "S" At Last...
    Eat, Sleep, Drift

BENCE PARAYA KIYABİLİYOSAN cARİSMA MARKA ALP BANA HEDİYE GELDİ 750 TL PRO
    Caddelerde Rüzgar Kalbimde On Road Var

Öncelikle tarihe bakın lütfen !

Ayrıca heryerde Carisma diyip duruyorsunuz da hangi Carisma? 700mah pil ile 1 saat giden Carisma mı? Prodan kasıt ne?
    -TA05 V2
    -E-Revo VXL

SATILIK TRAXXAS E-REVO VXL

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)