Bakırköy-Bahçelievler

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 15
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
    2 gün önce maverick strada sc aldım benim için oldukça hızlı
    evde son hız yapma sansım hiç olmadı dısarıyada çıkartmak istemiyorum
    bakırköy yada bahçelievlerde pist varmı ?
    yada buraya yakın?
    ömürplazanın yanında oturuyorum
    teşekkür ederim şimdiden

konu açılalı 4 ay olmuş ama kimse yazmamı.. pist var celaliye de yeni bi pist açıldı giriş 20 TL ... ama neden dışarı çıkarmak istemedini anlamadım.. ben 3 yıldır bu hobiyle uraşıyorum genelde hep dışardayım... istersen bi gün bakırköy meydanda buluşup araçları orda sürebiliriz...

hotbadies TCX (yolda)
    tamiya ta-05 vdf gold
    ken block vxl
    e-revo vxl

Dostum Hemen Burnunun Dibinde Bir Yer Var xD Yenibosnaya geç Sanırsam CNR dı ordaki fuar alanı biz çok gittik oraya kazlamaya dümdüz asfalt devasa bir açık otoparkı var güvenlik fln görürsen abi biz bu aydın üniversitesinde öğrenciyiz bi deneme yada deney fln yapıcaz dersen anında rahat bırakıyorlar tabi otoparkın boş olduğu bir günde git biz 3 kişi gitmiştik epey eylenceli olduydu xD

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    cnrın hngı otoparkı dumduz asfalt on tarafmı arka trafmı?
    HPİ Baja 5T
    FG Sportline
    MCD Rally Competition

REDCAT RAMPAGE XB-E

arka tarafında geniş bi alan var hall 1 in arkasında

bende bugün aldım aracımı merterde oturuyorum yeşilköy sahil i önerebilirim isterseniz buluşup gidebiliriz tanerakbay@hotmail.com mail atarsanız daha hızlı cvp veririm msn pek acmıyorum aslında ararsanız numaramıda vereyim 536-767-03-79ismim taner yarın saat 12 gibi yesılkoydeyım motora binen olursa 1 kısı alabılırım

Benimde aynı yer dün aklıma geldi

üç alternatif oluşturdum yeşilköy için

Drift tarzında araçları olan arkadaşlarımız için çok büyük mermer alan var . Tarifi yeşilköy sahilde ispark var aracınız varsa oraya bırakın sağ tarafınızda balıkçılar görüceksiniz. Yürüyüş yolundan balıkçılara doğru gidin . Yuvarlak şeklinde mermer yüzey etrafında oturma bankları olan bir düzenleme görüceksiniz.

Off road araçları olan arkadaşlarımızda Sol taraftan yürüsünler sahil tadında biryer görüceksiniz arkası çim önü ufacık çakil/kum tadında birşey . Burada araç kullanmanın çok zevkli olucağını düşünüyorum

Üçüncü alternatif polat otelin sol tarafında denize sıfır bir park görüceksiniz ama orayı çoğu kimse bilmiyor. Parke taştan yapılmış bir yolu mevcut genişliği ve düzlüğü güzel. Kırk yılda bir köpek gezdirenler gelirler bu parka gelen köpeklerdende bişey olmaz genelde golden cinsi

Aranıza yeni katıldım bende bahçelievlerdenim. bullet mt var bende ve yesiköy ideal

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul/bahçelievler
    Yaş Yaş
    28
    arkadaşlar merhaba avrupa yakası olarak 212 rc team grubumuza katılabılırsınız guzel buluşmalar yapılyor..

REVO 3.3 2.4GHZ(REVO'LKAN) Sakura zerO S (Loading...)

Alıntı the_pRodıgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bugün aldım aracımı merterde oturuyorum yeşilköy sahil i önerebilirim isterseniz buluşup gidebiliriz tanerakbay@hotmail.com mail atarsanız daha hızlı cvp veririm msn pek acmıyorum aslında ararsanız numaramıda vereyim 536-767-03-79ismim taner yarın saat 12 gibi yesılkoydeyım motora binen olursa 1 kısı alabılırım

Merhaba, ben de Merter'deyim. Hpi Brama 10b var (şimdilik) Görüşmek isteyen olursa haberleşelim.

Florya dayım 3 gün önce revo 3.3 aldım buluşma olursa seve seve katılırım.
    msn umutdeveci@hotmail.it 05327075599

Alıntı volkan1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba avrupa yakası olarak 212 rc team grubumuza katılabılırsınız guzel buluşmalar yapılyor..
    rc team 212'ye nasıl katılabilirim??
    İstanbul-Sarıyerliler iletişime geçelim
    05335275080
    battery_356@hotmail.com

Sep 2011
    Nereden Nereden
    İSTANBUL-B.EVLER
    Yaş Yaş
    33
    mrb. arkadaslar bende yenibosnadayım bize en yakın yerler bakırköy- yeşilköy sahil hattları oralarda takılıyorum.ama yalnız olmuyor pek tadı.bir bulusma yapalım bence kabalık çok iyi olur çevredekilerde çok ilgi gösterior o zaman.msn (dewilside@hotmail.com) tlf.05336138423
    REVO 3.3 NİTRO [VAHŞİ SEVGİLİM]

Rammstein teşekkürler...
    İstanbul-Sarıyerliler iletişime geçelim
    05335275080
    battery_356@hotmail.com

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)