İstanbul RC Boat Team Olarak 1.Hatay Buluşması'na Katılmaktan Mutluluk Duyuyoruz!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 20
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    İstanbul'da tekne yarışları düzenlemeyi düşünürken Hatay ekibinden dostlarımızın bizleri düzenledikleri Türkiye'de hem ilk hem de en kapsamlı tekne buluşması olacağına inandığımız ve canla başla hazırlandığımız bu organizasyona davet etmelerinden ve katılacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Haftaya çok güzel, neşeli, sıcak dostlukların kurulacağı ve eğlencenin doruğa ulaşacağı bir haftasonu bizi bekliyor. Gidiş geliş organizasyonu, konaklama ve yiyecek içecek grubunda yoğun çalışmaları olan Mehmet Gülay ve Serhad Bezazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz.

Bu bölümün ilk fotosu da benim teknem olsun artık, ilk konuyu açan olarak
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    Konu Fatihorc tarafından (14-05-2010 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
    MCD Competition 30.5cc WT813 K&N Samba RR Boost Bottles
    1/16 E-Revo Dual Li-Po
    50'' Aeromarine Apache 26cc 6HP Zenoah
    42'' Falcon Sprint Cat 27.2cc 5.5HP CY
    32'' Toyabi Pursuit Brushless Mono

Jun 2009
    Nereden Nereden
    Hatay
    Yaş Yaş
    33
    Evet Fatih,bizde Hatay ekibi olarak bu buluşmayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz

Nov 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    hayırlı olsun abiler iyi eglenceler
    Sakura Zero "S" At Last...
    Eat, Sleep, Drift

tşkler. fatih inş. 1.Hatay Buluşması'nı her yıl geleneksel hale getiririz
    SHOWTIME 50 WITH EVO 61NT
    JACKAL 50 WITH EVO 60NX coming soon
    SBACH 342 WITH MINTOR 55 CC ON SALES
    TAMIYA SCANIA R-470 HIGHLINE - FLATBED SEMI-TRAILER

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    Bugun Hatay Ekibi olarak İstanbul dan gelen "RC POWER BOAT TEAM" i agırlamaktan buyuk mutluluk duyduk.Ekibimiz uyelerinden Mehmet Gulay ın yogun cabası sonucu İskenderun balıkcı barınagında yapılan organizasyon cok ama cok keyfli gecti.organizasyonu takiben 2 ekip uyeleri olarak aksam yemeginde bulusarak gunu noktaladık.İstanbul dan gelen tum modelci arkadaslara Hatay Ekibi adına cok tesekkur ediyorum ve tekrar gorusmek uzere diyorum.simdi sırasıyla gune iliskin resim ve videoları aktarmaya calısim

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    .

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    dun gerceklestirdigimiz surat teknesi organizasyonuna iliskin video linklerini veriyorum

http://vimeo.com/11954743 (shockwave 55)

http://vimeo.com/11954819 (karma goruntuler)

http://vimeo.com/11954881 (karma goruntuler)

http://vimeo.com/11954932 (electric deep vee)

http://vimeo.com/11954960 (challenger kaza)

http://vimeo.com/11954999 (nitro deep vee)

http://vimeo.com/11955052 (shockwave 55 vs. shockwave 55)

http://vimeo.com/11955834 (karma goruntuler)

http://vimeo.com/11955896 (apache motor calıstırma)

http://vimeo.com/11955919 (apache ilk surus ve kucuk kaza)

http://vimeo.com/11955951 (apache test surusu)

Öncelikle böyle bir organizasyona katkısı olan herkesi tebrik ederim,

Yalnız anlamadığım birşey var ; Bu organizasyonun HobbyRC 'de duyurusunu göremedim ama böyle bir teşekkür konusu var. Buradaki modelcilerinde istifadesi adına buluşmayı duyursak iyi olmazmıydı ? Buluşmayı duyurmada bir sakıncamı vardı ki duyurulmadı ?

Sevgiler

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı 100kmh2sn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yalnız anlamadığım birşey var ; Bu organizasyonun HobbyRC 'de duyurusunu göremedim ama böyle bir teşekkür konusu var. Buradaki modelcilerinde istifadesi adına buluşmayı duyursak iyi olmazmıydı ? Buluşmayı duyurmada bir sakıncamı vardı ki duyurulmadı ?

Sevgiler
    slmlar

bu organizasyon umuldugundan cok daha basarılı gecti isin puf noktası aslında orada saklı bence.biz burda hatay ekibi olarak deniz ticaret odasının katkılarıyla tekne konusunda bi girisim yapmaya calıstık.daha onceden bahsettigim gibi bu konuda ekibimiz uyelerinden mehmet gulay ın yogun cabası oldu ve bulusma kimsenin beklemedigi kadar eglenceli gecti o yuzden olay ses getirdi ve dedigim gibi biz bunu beklemiyorduk.aslında mehmet arkadasımız macaristan da bulunan 8-10 kisilik bir model ucak ekibinide bu olaya dahil etmek icin cok ugrastı sagolsun ama bazı aksilikler yuzunden bunu saglayamadı.biz cumartesi gunu gerceklestirdigimiz tekne faaliyetini takiben pazar gunude kendi ekibimizin ucak ve helikopterleriyle ufak bir gosteri yapalım istiyorduk ama onuda hava sartları engelledi.bu durumda kısmet olurda aynı sekilde bir bulusmayı seneyede gerceklestirebilirsek (acemiligimizide ustumuzden attigımız icin) cok daha organize bir calısma yapacagımızdan eminim

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Su kenarında bir yer
    Yaş Yaş
    41
    Valla hem sevindim hem üzüldüm. bu kadar büyük düşünülmüş bir organizasyonda bizim de tuzumuz olsun, bir el biz de atıp böyle büyük organizasyonları Türkiye'de de yapılabieceğini duyurmak isterdik. Şunun şurasında kaç tekneci var dediğimizde hemen hemen her taşın altından bir tekneci veya ucundan kıyısından tekneye bulaşmış arkadaşlarımız var. Yurtdışında aynı ilde birden fazla dernek olduğunu görüyorum, dernekler arası yarışların duyuruları neredeye tüm ülke genelinde yapılıyor ve katılım inanılmaz derece de büyük oluyor. Forumda baktığımda sadece ilk aklıma gelenler Ankara, Balıkesir, Bodrum, Bursa, İstanbul, Hatay, neredeyse tüm Türkiye'den tekneci arkadaşlarımız var. Bizim de HobbyRC olarak tüm arkadaşların bir arada olup tanışıp bilgi paylaşabileceği bir platform oluşturabilmek. Bu işe yaklaşık 25 yılını vermiş birisi olarak internetin tüm nimetlerinden faydalanmak çok güzel. Zamanında bir pevane bulabilmek için 2 ay beklediğimiz, sadece bir soru sormak için ilk buluşmayı beklediğimiz günleri tebessümle hatılıyorum. Artık internet sayeside bilgi paylaşmak daha bir keyifli oluyor. Umarım bundan sonraki etkinlikleri daha büyük katılımlarla buradan da duyurabiliriz. Sevgiyle kalın
    Konu Roadrunner tarafından (27-05-2010 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
    Emre Açan
    Aeromarine Scorpion powered by OS 46VXM
    Graupner / Key West&Key Biscayne
    Billing Boat / Coast Guard
    Scratch Built Yelkenli
    Plandan yapılmış tekneler
    Graupner 1/10 Mini Impuls 4WD

Alıntı erolos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmlar

bu organizasyon umuldugundan cok daha basarılı gecti isin puf noktası aslında orada saklı bence.biz burda hatay ekibi olarak deniz ticaret odasının katkılarıyla tekne konusunda bi girisim yapmaya calıstık.daha onceden bahsettigim gibi bu konuda ekibimiz uyelerinden mehmet gulay ın yogun cabası oldu ve bulusma kimsenin beklemedigi kadar eglenceli gecti o yuzden olay ses getirdi ve dedigim gibi biz bunu beklemiyorduk.aslında mehmet arkadasımız macaristan da bulunan 8-10 kisilik bir model ucak ekibinide bu olaya dahil etmek icin cok ugrastı sagolsun ama bazı aksilikler yuzunden bunu saglayamadı.biz cumartesi gunu gerceklestirdigimiz tekne faaliyetini takiben pazar gunude kendi ekibimizin ucak ve helikopterleriyle ufak bir gosteri yapalım istiyorduk ama onuda hava sartları engelledi.bu durumda kısmet olurda aynı sekilde bir bulusmayı seneyede gerceklestirebilirsek (acemiligimizide ustumuzden attigımız icin) cok daha organize bir calısma yapacagımızdan eminim
    Tekrar merhaba,

Elinize sağlık fakat; bu buluşma neden burada duyurulmadı hala anlamadım ?

Yani sakın zorunluluk ifadesi gibi algılanmasın, yani tabiki duyurulmayabilir, fakat; amacımız modelciliğin gelişmesine katkı sağlamaksa bu platformda paylaşılması gerekmez miydi ? Paylaşım yapılası modelciler adına kazanç olmaz mıydı ? Hani duyurulmamasının bir sebebi mi vardır bunu merak ediyorum ?
    Konu 100kmh2sn tarafından (28-05-2010 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    Tekrar merhaba,

Yani sakın zorunluluk ifadesi gibi algılanmasın, yani tabiki duyurulmayabilir, fakat; amacımız modelciliğin gelişmesine katkı sağlamaksa bu platformda paylaşılması gerekmez miydi ? Paylaşım yapılası modelciler adına kazanç olmaz mıydı ? Hani duyurulmamasının bir sebebi mi vardır bunu merak ediyorum ?
    hayır duyurulmamasının kesinlikle ozel bi nedeni yok sadece daha oncede dedigim gibi biz olayın gercekleseceginden bile son ana kadar emin degildik ve ne denli ele avuca sıgacak bisey olacagınıda bilmiyorduk.o yuzden bunu ciddi bir organizasyon olarak degilde eger gerceklesirse kucuk bir ara bulusma gibi dusunduk.fakat cok keyifli oldu ve yanıldıgımızı anladık.demekki bizde burda guzel birseyler yapabiliyormusuz bu yuzden insallah bundan sonraki organizasyon calısmamızı cok daha kapsamlı gerceklestirecez.sonuc olarak ozellikle tekne konusuna gonul vermis modelciler basta olmak uzere haberdar edemedigimiz tum modelci arkadaslardan ozur dileriz.

Videoların bir iki tanesi dışında hepsi özel konumda.Herkes göremiyor haberiniz olsun.
    Copterx 450 -align motor 3x hitec hs65 - Gp750Gyro -
    Arising Star Os 46 Ax
    Deli Zagi
    1/5 benzinli tekne

Sevgiler
    slmlar şükrü abi elimizden geldiği kadari ile bişiler yapmaya calıstık. inş. seneye daha geniş bir yelpazede bu bulusmayı gerceklestiririz.sponsor bulmak gercekten cok zor, model firmaları bu konularda istanbul dısında böyle bulusmalara sponsor olmuyor. bizde bu yüzden türkiyede modelciliğin sadece istanbul merkezli olmadıgını elimizden geldiği kadar göstermeye calıstık. bu konuda istanbul ve hatay ekibinde ki arkadaslarıma desteklerinden dolayı cok tşk ederim.

Tekrar merhaba,

tekrar slmlar. duyurulmamasının özel bir nedeni yok ama sonucta kısıtlı miktarda paramız vardı. bizde daha fazla katılımın olmasını isterdik elimizde ki bütce ile model firmasının bulunmadıgı bir ilde modelcilikle ilgisi olmayan bir kurumdan alabildiğimiz destek bu kadar. istanbuldan 15 kadar arkadasımıza bu desteği sağlayabildik (ulasım + konaklama + yemek vs..)

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı mcd__mcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoların bir iki tanesi dışında hepsi özel konumda.Herkes göremiyor haberiniz olsun.
    uyarı icin cok tesekkurler.videoları yukleyeli 1 hafta oldu ama kimse beni uyarmadı nedense?nasıl oldugunu bende bilmiyorum ama dediginiz dogru 2 video haric digerleri ozel konumda kalmıslar ama hemen gerekli duzeltmeyi yaptım iyi seyirler

Teşekkürler şehir dışındaydım.Telefondan konuyu gördüm İstanbul'a dönünce hemen izliyim dedim ama göremeyince haber verdim.Demekki herkes tamamını izlememiş Benim de teknem var meraklıyım böyle Türk'lerin (bizlerin) kullandığı teknelere.

Çok güzel organizasyon olmuş ayrıca tebrik ederim
    Copterx 450 -align motor 3x hitec hs65 - Gp750Gyro -
    Arising Star Os 46 Ax
    Deli Zagi
    1/5 benzinli tekne

Sep 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    39
    Öncelikle çok çok güzel bir buluşma olmuş, düzenleyenlerin ellerine sağlık.

Valla bu arada konusu hazır açılmışken, bu yaz bir biçimde ayarlayıp Bolu'da, İstanbul-Ankara ve komşu illerden gelecek arkadaşlarla bir buluşma düzenlemeyi planlıyoruz. Aklınızda bulunmasına.

Arz ederim

Şaka bir yana gelebilecek herkes davetlidir.
    Konu ceb76 tarafından (29-05-2010 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
    Yumruk dediğin 'swiissss' gelir, 'thock thock' vurur, sonrada 'thump' düşürür...

Videolar muthişti çok güzel bir etkinlik olmuş ama İstanbul temsilcimiz Fatihe yeterince yer ayrılmamış Bu bölgenin geleneksel lezzeti Künefe ye RC Boat ile Alternatif bir lezzet oluşurmuşsunuz. Videoları Ağzım sulanarak seyrettim, özellikle benzinlileri

Organizasyonun yaratıcı ve katılımcılarına Tebrikler.
    Konu cemery tarafından (29-05-2010 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
    MCD ON ROAD +SAM21+W 813+ DX3R MCD RR V4 COMP. FG MONSTER TRUCK 2 WD
    E REVO BRUSHLESS E REVO VXL TAMIYA TA05V2 MINI LST
    HPI BAJA SS Modified By Cem & Barış
    MUGEN MBX 6 T BL MUGEN MBX 6 ECO

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı mcd__mcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler şehir dışındaydım.Telefondan konuyu gördüm İstanbul'a dönünce hemen izliyim dedim ama göremeyince haber verdim.Demekki herkes tamamını izlememiş Benim de teknem var meraklıyım böyle Türk'lerin (bizlerin) kullandığı teknelere.

Çok güzel organizasyon olmuş ayrıca tebrik ederim
    uyarı icin tekrar tesekkurler bundan sonraki bulusmada hepberaber olmak dilegiyle..

Alıntı ceb76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok çok güzel bir buluşma olmuş, düzenleyenlerin ellerine sağlık.

Valla bu arada konusu hazır açılmışken, bu yaz bir biçimde ayarlayıp Bolu'da, İstanbul-Ankara ve komşu illerden gelecek arkadaşlarla bir buluşma düzenlemeyi planlıyoruz. Aklınızda bulunmasına.

Arz ederim

Şaka bir yana gelebilecek herkes davetlidir.
    cok tesekkurler.bu isin organize edilebilecegi en iyi mekan kesinlikle bolu bencede.ordaki durgun golleri baska bir yerde bulmak imkansız

Alıntı cemery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videolar muthişti çok güzel bir etkinlik olmuş ama İstanbul temsilcimiz Fatihe yeterince yer ayrılmamış Bu bölgenin geleneksel lezzeti Künefe ye RC Boat ile Alternatif bir lezzet oluşurmuşsunuz. Videoları Ağzım sulanarak seyrettim, özellikle benzinlileri

Organizasyonun yaratıcı ve katılımcılarına Tebrikler.
    cok saolun insallah bir dahaki bulusmayi cok daha basarılı gerceklestirecez.bu arada fatih in goruntusu biraz az oldu haklısınız ama teknesinde ufak bi dumen sorunu cıktıgı icin bir turlu tam performanslı kullanamadı.ama kucuk elektrikli deep vee onundu durumu bu sekilde telafi etti

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)