istanbul daki pistler

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 31
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    arkadaşlar merhaba biraz araştırdım fakat bulamadım eğer yazıyosa k.bakmayın istnbulda haftasonu gidip arabamı (onnroad-offroad) kullanabileceğim yerler nereler tarif edebilirimisiniz...?

KYOSHO FW-05T
    TRAXXAS REVO 3.3
    HOT BODİES LİGHTNİNG 2 RR
    KYOSHO W-ONE RRR CHAOS

En iyisi saat gece 9dan sonra bi Avm otoparkında sürmektir on road için

Hezarfen Havalimani
    Go really fast and turn left..

İstanbul Pist Park , E-5 yol kenarı celaliye - kumburgaz , silivri istikametine giderken sağda kalıyor onroad ve ofroad pistler vardır .

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    kazlıçeşme var güzel bi alan. abdi ipekçi var oda güzel. bostancı suadiye zaten süper bi yer. ben hafta sonları ordayım hep. ama bazen arabamı götürmüyorum. şu anda aklıma gelmiyo ama bi çok yer var. naitulus avm nin orda büyük bi yeşillik var orasıda güzel ama otlar fazla uzamış artık. bayadır bakmadım budamış olabilirler ama biilmiyorum.

ama suadiye otelinin önu on-road ve off-road için ideal.
    -GS RACING XUT PRO RTR TRUGGY
    -HPI e10 GT Drift

-I LOVE THIS HOBBY-

ben istanbul avrupa yakasında gaziosmanpaşa da oturuyorum yakın bi yer biliyosanız e mail atarmısınız emredarmon@hotmail.com

bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum sariyer reşitpaşa yaakınlarında bu taraflara yakın bildiğiniz pist varsa
    ua.memo@hotmail adresine meil atarsanız sevinirim

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakası Şişlide Oturuyorum Bu Civarlarda Bir Yer Varmı Acep? Ben Genelde Cevahir AVM nin Yanında Kullanıyorum ama Gece Gidiyorum Çevre Bina Sakinleri Laf Yapana Kadar Problem Olmuyor =)
    Arda Karaoğlanyan

GS Vision

Bahçeşehir gölet super bi yer hem on road hem of road

küçükyalı sahilin degece yani 9 a doğru harput kafenin yanın da kocamabiyer var benim evimden büyük

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul/bahçelievler
    Yaş Yaş
    28
    istanbul pist park celaliye çok güzel olmuş aileniz için çardak.çocuk parkı nargile v.s
    var onroad pisti çok guzel olmuş tavsiye ederim

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    34
    Alıntı volkan1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul pist park celaliye çok güzel olmuş aileniz için çardak.çocuk parkı nargile v.s
    var onroad pisti çok guzel olmuş tavsiye ederim
    ben hiç tavsiye etmem merakımdan 1 ay öncesi gitmiştin in-cin top oynuyor ve onroad pisti çok küçük
    KÜRŞAD KARABAĞ ))))))) NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..........

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Bu celaliyedeki pistin offroad kısmı açıldı mı?
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)
    HRC 2011 Elektrikli Truggy Şampiyonu
    HRC 2011 Elektrikli Buggy İkincisi

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    34
    açılsa bile alan çok küçük bence onca yolu gitmeye deymez ...ben hiç beğenmedim onroad ve offroad ı
    KÜRŞAD KARABAĞ ))))))) NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..........

Jan 2011
    Nereden Nereden
    İstanbul/Üsküdar
    Yaş Yaş
    15
    bende üsküdardayım dün aracı moda sahilde sürdüm pazar günü bilemem ama c.tesi pek kalabalık değildi yerlerde betondu çektim elektrik bantını strada tcye verdim drifti verdim yanı ama hava soğuk olunca insanın elim donuyor yahu
    Maverick Strada SC

Temiz ve Satılık.

Alıntı kürşad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç tavsiye etmem merakımdan 1 ay öncesi gitmiştin in-cin top oynuyor ve onroad pisti çok küçük
    Ben hiç gitmedim ama şimdi merak edip internet sitelerine girdim baktım çok güzel kocaman pist yapmış adamlar. Bi sorun yaşadınız heralde yada bi gıcıklığınız varki karalama yapıosunuz. 1/5 ler bile yarışabilir bu pistte.
    RC TEAM 216
    O ŞİMDİ ASKER

hahah 1/5 ler yarışırmış akşam akşam güldüm vallahi
    SAVAGE X4.6 REVERSE / SAVAGE FLUX HP / CRAWLER KING / REVO PLATINUM EDİTİON / EXTRA 300S / EDF F16 JET/ BLACK JACK 26 NİTRO/ TREX 450 SPORT

OFROAD ŞAMPİYONASI TÜRKİYE 1.Sİ

anı telefondan gırıyorum suan profılın gozukmuo ama snappy e devamlı gıden kısıysen eger. snappy de bıle 1/5 ler yarısıyo ki sen neye istinaden gülüyosun soyledıgım seyde bı komıklık yok ama senın soyledıklern komık gercekten. hayatında kackere 1/5 lerın yarıs yaptıgını ızledın canlı olarak acaba. !komık!

Merhaba arkadaşlar, deneyimli kullanıcılara ve sorduğum alanı bilenlere birşey sormak istiyorum. Küçükyalıda tünel ile sporium arasında pazar alanı var. Yaklaşık olarak 1,5 futbol sahası büyüklüğünde ve tamamen asfalt. Burada park flyer modeli uçak kullanmak tehlike teşkil edebilir mi? İlaveten alanın etrafında da oldukça büyük boşluk var. Fakat E5 e 60 - 70 m yakın bu yer. Uçağın ağırlığı max 1 kg. Wing Tiger gibi köpük. Formula 1 pistine gitmekten helak oldum.. Yada bostancıya yakın park flyer uçak uçurabileceğimiz alanlar biliyor musunuz?

Küçükyalıdaki yerin E5e yakın tarafının üzerinden elektrik hattı geçiyor. Pek iyi bir fikir değil.
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST
    Kyosho Mantis Corvette C5

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)