istanbul daki pistler

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 31
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 31 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Alıntı Trance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, deneyimli kullanıcılara ve sorduğum alanı bilenlere birşey sormak istiyorum. Küçükyalıda tünel ile sporium arasında pazar alanı var. Yaklaşık olarak 1,5 futbol sahası büyüklüğünde ve tamamen asfalt. Burada park flyer modeli uçak kullanmak tehlike teşkil edebilir mi? İlaveten alanın etrafında da oldukça büyük boşluk var. Fakat E5 e 60 - 70 m yakın bu yer. Uçağın ağırlığı max 1 kg. Wing Tiger gibi köpük. Formula 1 pistine gitmekten helak oldum.. Yada bostancıya yakın park flyer uçak uçurabileceğimiz alanlar biliyor musunuz?
    ben yıllarca o alanda araçlarımı kullandım ama ordai elektrik hatlarının frekansa bir etkisi var galiba. çückü o parkın bir ucundan diğer ucuna gidince araç kumandadan çıkıyor bunu bir kaç kez denedim ve hep aynı sorunla karşılaştım kumandam futaba 3pk 2.4 ghz.
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

hmm böyle birşeyden haberim yoktu. Fakat bugün işten gelirken baktımda bu elektrik hatları artık yok.Yeraltına aldılar, elektrik direklerini kaldırdılar. Hala böyle birşeyle karşılaşacakmısın merak ettim..

Tekrar merhaba arkadaşlar, ekte resmi bulunan yerde Park Flyer tarzı yada Wing Tiger gibi elektrikli uçaklar uçurabilir miyiz? Kararsız kaldım birde sizin fikrinizi alayım dedim. Burası daha önce bahsettiğim yer. Bostancı sporium um yanı..
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

uçurursun orada ben araçlarımla gelince beni kovdular malum nitro deli gibi bağrıyor ama tavsiyem yol yakınında uçurmamam ama alan çok güzel bizzat gitti gördüm rahatlıkla uçurursun

Hezarfen hava limanı tam olarak nerede acaba?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Nereden Nereden
    İSTANBUL-B.EVLER
    Yaş Yaş
    33
    http://www.youtube.com/watch?v=YPi6iQWOyow Yeni! HAVAALANI KARŞISI YENİBOSNA - ÇOBANÇESME
    REVO 3.3 NİTRO [VAHŞİ SEVGİLİM]

mrb ben yeni bir araç aldım fakat istanbulda beylikdüzünde oturuyorum kullanmak için sakin ve düzgün olan bir yer varmı?
    şimdiden teşekkürler...

dün aksam sadece keşif için anadolu yakasında alemdağ mevkii deki yere gittim yer güzel sessiz sakin derli toplu ormanın içinde .pazar günü takım taklavat gidecem 3 ila 5 saat takılacam .gittiğimde kapalıydı pazar günüde kapalı olursa yandan girecem burdan duyrulur ....

bu arada bilgi paylaşımı yapıyorum .uçak kullanacak arkadaşlar .kullanmaya gittiğinizde alan epey büyük ve yeterli geliyor . lakin havalanınca alan kıç kadar oluyor ... tavsiyem aldanmayınız . iki adet ağaç bir adet elektirik teli kazam var malesef ...

yeni yapılan fikirtepe salı pazarının fotolarını cekip burdan yayinlim onroad icin cok uygun düz alan olsun ofroad aracımı orda kullanim diyenlerde burada araclarını kullanabilir, direkler sorun olmaz derlerse tahminimce ucak bile rahatlıkla kullanıla bilir tek sorun ehliyet kurslarının calısma gününe denk gelmemek rc araclar icin sorun olmaz ama ucak için aynı seyi diyemem

googleden buldum bi resim

http://www.google.com.tr/imgres?q=fi...1t:429,r:0,s:0
    Konu asimar tarafından (19-03-2012 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: link

Arkadaşlar ben istanbul beyoğlunda oturuyorum. Yakın arkadaşım ile bi Acme c4 pro 3,0 var elimizde . Onroad araç ve kullanacak yer bulamıyoruz. Bize yakın olarak tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)