Futaba 15temmuz 2010 yazılımları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 32
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Arkadaşlar uzun zamandır beklenen Futaba 14MZ , 12FG ve 8FG serisi 2.0 versiyon yazılımları http://www.futabarc.com/downloads.html sitesine yuklendi pek çok yeni özellik eklenmiş.
    Yuklemeyi bilmeyen arkadaşlara yardımcı oluruz

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Nereden Nereden
    Eskişehir
    Yaş Yaş
    19
    Bu yazılımlardan 8fg olanı sanwa rd8000e yükleyebilseydi keşke
    Tutku HATİPOĞLU
    E-mail: hatipoglututku@gmail.com

Yüklemenin nasıl yapılacağını da yazarsan çok yararlı bir başlık olur. Servo için de yazılım var listede.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

aynı linkteki sayfada 8fg nin kurulumu gösterilmiş "instructions" altında. büyük ihtimal diğer kumandaların da update i öyle yapılıyordur.

Metin abi cok basit yapılıyor boş bir sd kart vericiye takılıp formatlanıyor ardından bu formatlanmıs kartı alıp bilgisayarımıza takıyoruz .
    Fuatabanın sitesinden indirilen dosyayı bir klasore açıyoruz içindeki update.exe yi çalıştırıyoruz cıkan pencerede sdkart ın biligisayardaki sürücü yerini gosteriyoruz kendi kendine programları içine atıyor.
    Daha sonra sd kartımızı bilgisayardan alıp vericimizin yuvasına takıyoruz hemen yanındaki mini switch i açıyoruz , ardından vericimizi acıyoruz ekrana update penceresi geliyor push tusuna uzun süre basıp update i başltıyoruz , end update yazısını gorunce vericiyi power swithch ten kapatıp daha once on durumuna getirdiğimiz mini switch eski konumuna geri alıyoruz .
    Hepsi bukadar yeni yazılımınızı güle güle kullanın .

Jun 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    Abi benim bir sorum var. Bu sd kartlı 12FG de model seçimleri ve altındaki tüm ayarlar yine bu sd kartta mı saklanıyor.
    Bir diğer sorum da şöyle. Örneğin içindeki sd kartı pc ye taktık yazılımı karta yükledik ve vericiye kartı taktık, versiyonu güncelledik. Pekiii, o eski model bilgileri aynen kalır mı?
    Airplanes: PilotRC Yak54 %26-GP CAP232-TMPro Katana46-Depron ManYAK-Kamikaze
    Engines:OS55AX-46FX,Hacker A10-9L w/ X-7,A30-14L/ MB40A,DLE30
    Radio:Fut 8FG
    Props:APC,Xoar
    Fuel:Wildcat%10,TP,PQ,A123

Sarven model leri ister sd kart ta istersen internal memory de saklayabilirsin yeni versiyon attıgında eski model ayarların aynen kalır ama yeni versiyonda yaptıgın bir model i eski versiyona dondugunde bazı ayarları calısmayabiliyor.

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    Peki abiler ne değişiyor bu upgrade ile?Ne fark oluyor vericide?
    Dago Red,PT 19,Su31,Soprano,SupraFly,,Diabolo,TTChampion45L,Wilga JBA 56Fx5 ABC,JBA 56R,SK 80R, NGH9CC,Futaba7C/ASSAN 2,4Fuel:Boğma**Soprano Sevenler Cemiyeti bşk.#1**

Ahmet abi bu son yazılımda modulasyon tiplerinde bi takım değisiklikler yapılmıs 4L ve 2L diye G3 modunda bi takım ayırımlar yapmıs bazı Hs serisi 2.4 alıclarla haberleşme protokollerini değistirmiş yeni menu ilavesi olmus , timer ayarlarınla ilgili guzel bir menu yapmıslar kanal mixleri ile yenilikler var , trainer bağlantı kablosu için karşı makinaya kanal atama özellikleri eklenmiş yani kısacası eskide milletin kulanıpta beğenmediği tum fonksiyonları bi elden gecirmişler.
    Darısı 6 kanal 7 kanal 9 ve 10 kanal kullanıcılarınıda bir guzellik yapsalarda boyle kolayca programlansa zaten Fuatabanın yakın bi zamanda en alt modeli 8FG olacakmıs diğer serilri zamanla kaldıracağını söylüyorlar zaten bu yıl sonunda 8Fg nin fiyatını amerika için 225$ indirileceği soyleniyor 10 serisi içinde 10FG diye bi modelin cıkacagından bahsediliyor ama bunlar simdilik geyik olarak duruyor aslında su ekranları renkli LCD ile dağistirseler maliyetleri cok ucuzladı 14 mz gibi olur vallaha .
    Zaten elimdeki futaba servis programlarıyla Turkiye servisinimi açsam diyorum

Futaba resmi sitesi Hobbico 23 temmuz 2010 12FG 2.01 versiyon yazılımını http://www.futabarc.com/downloads.html
    siteye koydu bi takım bugfix leri düzeltilmiş.

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    Yaw zati 12 kanal Futaba vericim olsun bırak içinde iki tane de bug olsun.Abicim sen biz garip 7C kullanıcılarına bir müjde ver ki işe yarasın ...
    Dago Red,PT 19,Su31,Soprano,SupraFly,,Diabolo,TTChampion45L,Wilga JBA 56Fx5 ABC,JBA 56R,SK 80R, NGH9CC,Futaba7C/ASSAN 2,4Fuel:Boğma**Soprano Sevenler Cemiyeti bşk.#1**

Abi sizin kumandaların son senesi antika değeri olsun diye adamlar bişi yapmıyorlar

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    İşşallah iyi para edecek desene biriki sene sonra?Koleksiyon parçası olacaklar.Uffffff.Zengin olucam...

Abim antikanın kralı var bende [IMG][/IMG]

Değişelim mi
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Hehehe zaralı cıkarsın ama seninki FM

AM olanı da var. Kandırmak için FM fotosu koydum Bitik pilleri de orjinal üstelik.
    Ben bunları çalıştırıp kullandım. Hiç bir sıkıntı yok. Bir metreden mermer zemine düştü bana mısın demedi. Sadece Cankat'a 25 liraya satayım dedim almadı. Bir tek kara lekesi bu.
    Konu atambay tarafından (27-07-2010 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.

Daha ne lekesi olsun benimki temiz bi sayfa halla taş gibi calısıyor

Benimkinin üstünde Futaba yazıyor.

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AM olanı da var. Kandırmak için FM fotosu koydum Bitik pilleri de orjinal üstelik.
    Ben bunları çalıştırıp kullandım. Hiç bir sıkıntı yok. Bir metreden mermer zemine düştü bana mısın demedi. Sadece Cankat'a 25 liraya satayım dedim almadı. Bir tek kara lekesi bu.
    Hocam kısaltma kullanmasak daha iyi olmazmı?
    İstersen şu terimlere Amplitude Modulation ve Frequency Modülation diyelim ne dersin?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)