ZONGULDAK'taki rc modelciler burda toplanalım

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 25
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    evet arkadaslar burda ne kadar kalabalık olursak bulusmalarımız da o kadar kalabalık olur
    bugune kadar bulusma oldumu onu bılmıyorumama bundan sonra olacak bunu bılıyorum

1_Yunus Emre KAYAHAN - ZONGULDAK/MERKEZ/SOGUKSU

selamlar profilinize isim ve yaşınızı da yazarsanız ileriki mesajlar için daha rahat hitap edilebilir
    ben de ağustosları ereğlide oluyorum. orada büyüdüm. bir nevi memleket oldu artık ama üni okuduğum için sürekli ereğlide değilim.

2_Emre Kasap - Zonguldak/Merkez/Rüzgarlı
    Hpi Savage X 4.6 Reserve & HPİ Savage Flux

slm arkadaşlar ben de zonguldaklı rc heliciyim ismim kerem can

3_Kerem Can Katırcı - Zonguldak/Merkez

4_Emin İbrahim Çetingürbüz - Zonguldak/Merkez/Bahçelievler

RC lerle buluşalım bir gün...

Evet lazım bir buluşma

Not: Arkadaşlar araçlarınızın türünü yazarsanız buluma ayarlandığında ortam ( dağ taş toprak yada asfalt falan) ona göre seçilir
    Konu Equalizer tarafından (11-09-2010 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.

arkadaşlar ben zonguldak merkez site bahçelievlerdeyim ama benim bi rc arabam yok off-road arıyorum ama zonguldak ve çevresinde nerde satıyorlar (ucuz olmasını "300-750 TL " tercih ediyorum) MESAJLARINIZI BEKLİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tşkkr
    Konu korayisik tarafından (16-09-2010 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.

Zonguldak da model araç satan yer yok ne yazıkki araçları İstanbul ankara (özellikle İstanbul ) gibi büyük şehirlerden almak durumundasın yada internetten sipariş ile. Araç olarakta hpi firestorm öneririm gerçekten çok iyi bir araç fiyatıda uygun .

beyler bende varım zonguldak merkez site traxxas revo 3.3 bulusalım bir gun iletisim halinde olalım.

bende zonguldaklıyım üstadlar. Merkez soğuksudan çaycumaya taşındım fakat şu an için rc aracım yok. Ama yakın bir zamanda sitedeki konuları çözebilrsem tır almayı planlyıorum... İlgilenenler varsa pm ile msnlerini rica ediyorum.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Nereden Nereden
    Zonguldak, Ankara
    Yaş Yaş
    35
    4_Emin İbrahim Çetingürbüz - Zonguldak/Merkez/Bahçelievler
    5_Uğur İNAL - Zonguldak Ereğli
    Yaşlandıkça değil yaşadıkça tecrübe kazanılır,
    Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...

Arkadaşlar ben aslen samsunluyum ama üni. ye Bartına geliyorum.Uçağımın kitini yeni aldım.Toplamaya çalışiyorum.Benzinli model uçak uçuran varsa toplama konuşunda yardımcı olablilecek birisi varmı?(Özelden mesajda atabilirsiniz)

arkadaslşar kusura bakmayın uzun zamandır bu işle ugrasamıyordum ama tekrar dondum zonguldak ta bır bulusma hgercklestırelım derım ama bıraz daha toplanmamız lazım su anda 6-7 kısı gbı gorunuyor

Mar 2005
    Nereden Nereden
    Zonguldak, Ankara
    Yaş Yaş
    35
    Önümüzdeki günlerde havalar soğuyacakmış sanırım. Havalar düzelince mart ayı içinde buluşabiliriz bence.

merhaba murat çınar Ereğli
    off road 1/8 revo 2 adet 1/10 buggy 1/6 FG benzinli
    onroad 1/10 xray 002-xray 001-tc3-1/10 hpı rs2
    vs vs vs
    Konu muratcinar tarafından (24-02-2011 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.

evet arkadaslar mart ayının ılk haftalarında bı toplantı yapabılırız ama sımdıden dusunmek gerek nerde toplanmalıyız dıye

Mar 2005
    Nereden Nereden
    Zonguldak, Ankara
    Yaş Yaş
    35
    Ereğli'de onroad'u geçtim zaten, offroad araçlar için bile gözlerden uzak güzel sakin offroad alan yok gibi. Hafta sonları "radar", "zonguldak yolu", neresi olursa kullanıyorum ben. Zonguldak civarında kullanabileceğimiz yerler var mıdır onu bilmiyorum. Bence herkes aklına gelen yerleri yazsın. Olası buluşma yerlerini birlikte tartışıp yer ve zaman konusunda fikir birliğine varabiliriz.

Benim aklıma Sakarya civarı geliyor. Göl çevresinde buluşma yapılabilir. Ayrıca birkaç sene evvel offroad aracımı ilk aldığım zamanlar yine bu forumdan Bolu'da uçaklarla ilgilenen arkadaşlarla tanışmıştım. Bolu'ya gittiğimde onlarla birlikte bir yaylaya çıkmıştık. Orası da güzeldi. Ben offroadla yerde takılırken onlar uçaklarla havadaydı. Güzel geniş sakin bir yerdi. Olmadı Bolu'daki arkadaşlarla irtibata da geçeriz.

Başka fikri olan var mı arkadaşlar?

Alıntı Equalizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zonguldak da model araç satan yer yok ne yazıkki araçları İstanbul ankara (özellikle İstanbul ) gibi büyük şehirlerden almak durumundasın yada internetten sipariş ile. Araç olarakta hpi firestorm öneririm gerçekten çok iyi bir araç fiyatıda uygun .
    mrb emre.evet 1 aya kadar rc araçlar büyük illerde vardı fakat artık düzcedede var.üstelik batı karadenizi gezen bir servis aracımız var.msn varin ekleyeyim ben yasin bu arada.batı karadeniz panasonic yetkili servisiyiz.tel 0380 524 25 60.cevabını bekliyorum

Bende Bartın'dan
    ÖNEMLİ OLAN HAVADA NE YAPTIĞIN DEGİL. YERE NASIL İNDİĞİNDİR

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)