Snappy Raceway Offroad Pisti

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 1558
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 1558 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 78 Sayfadan 12341651 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Modelciğin hızla gelişmekte olduğu ülkemizde bir offroad pisti daha kullanıcıların hizmetine açıldı. Resmi açılışını 1 Ağustos 2010 da yapacak olan "Snappy Raceway" pistin tüm hazırlıklarını bitirmiş durumda. Çeşitli aktivitelerin ve hediyelerinde verileceği açılış günü için siz model severleri piste davet etmektedir.

10 senden fazladır sizlere hizmet veren bilgi paylaşımı sağlıyan HobbyRC forumu yönetimi olarak, kendilerini tebrik ediyor ve daha nice güzel pistlerin bizlere kazandırılmasını ümid ediyoruz.

Pist bilgileri, adres, iletişim bilgileri için lütfen TIKLAYINIZ

Hayırlı uğurlu olsun. Türkiyedeki modelciliğin gelişmesi adına güzel bir adım. Başarılarının devamını diliyorum.

^^TEAM MOKOKO^^

pisti gidip gördüm aracımı da kullandım hatta baya bir yükseklere zıplattık tek kelime ile muhteşem. ilgilenen arkadaşlarda işini severek yapıyor. ailece piknik yeri var ki pistin yan tarafı zaten piknik alanı yani gitgide güzelleşen bir yer. kendi adıma tek sıkıntı olarak ulaşım diye düşünüyorum, ama oynamak çok zevk verdi. yarışlara ev sahipliği yapmasını isterim. yapımda emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum...
    Konu atmaca53 tarafından (28-07-2010 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Tüm Modelcilere hayırlı olsun.

Karşılıklı desteklerle modelciliğin gelişmesi ve modelcilere faydalı olunması adına güzel işler yapılacağına inanıyor vesile olanları tebrik ediyorum.

Sevgiler

Apr 2008
    Nereden Nereden
    K.K.T.C./Ankara
    Yaş Yaş
    26
    HAayırlı olsun artık seneye yarişlar burada olur galiba =)
    My Race Setup
    Serpent S411 Sanwa M11x Speed PassionGt Pro2.0\Citrix Stok/\5.5r\7.5r\13.5r
    LRP
    Pulsar3/LRP 14a Adaptör-Speed Power 5000mah 45-80c 2s

Feb 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    41
    RC Offroad camiasına hayırlı olsun, emeği geçenlere teşekkürler...
    8ight 2.0
    8ight T 2.0
    FG Sportline
    FG Marder

Bu konunun burada açılabilmiş olmasına şaşırdım doğrusu. Zamanında neler gördük. Hayırlı olsun ben de gittim gördüm denedim, harika bir yer..
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST
    Kyosho Mantis Corvette C5

May 2008
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    32
    Hayırlı olsun gidip görme imkanımız oldu gerçekten son derece profesyonel bir şekilde yapılmış ve biz modelcilerin hizmetine sunulmuş. emeği geçen herkese tşk.ler başarıların devamını dilerim..
    Hyper 10SC full mod

Sep 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    27
    Pist de az da olsa emeği geçmiş yapını başından beri yakından izlemiş birisi olarak. Tuğsan kardeşimin bu pist için en ufak bir masraftan kaçınmadığını her şeyi avrupa standartlarında yapmak için elinden geleni ardına koymadığını belirtmek isterim.
    Pistten bahsetmek gerekirse ilk önce zemine değinmek isterim. Zemindeki toprak tek kelmie ile bu iş için mükemmel. Toprak yapısı itibariyle aracınıza kesinlikle yapışmıyor. Pistteki kompresörle en fazla bir dakikada aracınızı tertemiz yapabilirsiniz. Ayrıca pistin tamamına sulama sistemi yapıldı. Araçlarımızı kullanmadan önce pistteki yetkililerden rica ettiğimiz taktirde pist yaklaşık 1-2 dakika sulandı mı hem araçların yol tutuşu muhteşem oluyor hem de yerden en ufak bir toz zerreciği kalkmıyor.
    Rampalara gelirsek; rampaların hiç birisi rastgele yapılmadı hepsi 1/10, 1/8 buggy, truggy, mt, araçlarla denenerak yapıldı. Rampaların tamamını teknik kullanarak atlamak zorundasınız. Bir rampaya biraz hızlı girerseniz rampa çıkışına inemezsiniz ve bir sonraki rampaya kadar yeterince hızlanamazsınız. Sonuç olark ellerimizi terbiye edecek, ve pisti kullanan herkesi profesyönelliğe bir adım daha yaklaştıracak bir pist. Ben 1/10 MT, 1/8 Truggy, ve 1/16 EP MT kullandım hepsindende son derece keyif aldım. 1/16 e-revo vxl muhteşem yol tutuyor haberiniz olsun.

Ulaşım konusuna gelirsek farklı günlerde farklı güzergahlardan gittim yola çıkış noktalarım Maltepe, Bostancı, Erenköy hepsinden 30-32km arası tutyor. Aracı olmayan arkadaşlar piste gelmeden bir kaç gün öncesinden topluca piste bildirirlerse onlar için servis ayarlanacak.

Piknik mevzusuna gelirsek eğer, piste mangal getirmek yasak. Ancak cüzzi bir ücrete pistten mangal kiralayabileceksiniz Bunun sebebi mangalın temizliği yakılması vs. gibi olaylarla sizin uğraşmamanız. Pist zaten ormanın içinde olduğu için ailenizle keyifli bir mangal sefası yapmanıza engel olabilecek hiç bir şey yok. Ayrıca pistin büfesi sürekli açık olduğu için piste gelince orada açlık çekmeyeceksiniz ve büfedeki içecek fiyatları lokantalardaki gibi değil bakkallardaki gibi olacak.

Pistte sürekli transponder bulunuyor. Piste aracınızı sürmeye gittiğinizde transponder kullanabileceksiniz bu sayede tur zamanlamalarınızı ekrandan görüp kendinizi ne kadar geliştirdiğinizi rahatlıkla anlayacaksınız.

Ayrıca pistte gece ışıklandırması da bulunuyor ve dileyen gece 2ye 3e kadar pisti kullnabilecek. Gündüzleri olacağı gibi gece yarışları yapılması da planlanıyor.

Benim şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eksik veya yanlış anlattığım bir bölüm varsa Tuğsan tamamlayacaktır. Herkese keyifli ve kırımsız sürüşler dilerim. Hafta sonu büyük açılışta görüşmek üzere.
    Traxxas Revo 3.3 / E-Revo VXL
    XRAY XT8 Truggy
    HPI RS4 EVO3+ / VORZA
    Team Losi Micro Raminator
    Nine EaglesFree Spirit

Jul 2010
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    çok hayırlı bi iş olmuş başarıların devamını dileriz.
    CLIO RS
    3 RACING SAKURA ZERO S
    RC TEAM 216

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Sinan a aynen katılıyorum çok güzel özetlemis
    Ayrıca cok cuzzi miktarda gunluk, aylık ve yıllık üyelik olmasıda cabası

Biz sanırım artık surekli orda oluruz
    Özellikle orda aksam üstleri doğası gereki harika bir hava oluyor gündüz dısardaki işler yapılırken iş cıkısından sonra oraya gidip stress atılabilir
    Orayı lokal gibi kullanabiliriz

Pazar günü açılısa katılan herkese çekiliş sonunda hediyeler da dagıtılacak yani sadece katılımcılar degil yanlarında getirdikleri diger insanlarda bundan nasiplenebilecek

Ben boyle bir pistin kullanıma sunulmasına açıkcası çok sevindim , kışın araclar raflarda toz tutmayacak.
    Emeği geçen herkese çok teşekkürler ,umarım herşey istedikleri gibi olur
    Pazara görüşmek üzere
    2011-2010 GP Buggy 1.si HPI PULSE 4.6 RTR
    2011 EP Buggy 1.si HPI VORZA RTR
    2011 Truggy 1.si , 2010 Truggy 2. si HPI TROPHY 4.6
    2009 Monster Truck 1.si REVO 3.3
    2009 Truggy 3.sü GS XUT KIT

Yarın tüm gün pistte olmayı düşünüyorum, gelen olur mu acaba ?
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST
    Kyosho Mantis Corvette C5

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Cem , sen tum gun o arabayla oynarsan haftaya yarista yarisacak araban kalmayabilir dikkat et
    2011-2010 GP Buggy 1.si HPI PULSE 4.6 RTR
    2011 EP Buggy 1.si HPI VORZA RTR
    2011 Truggy 1.si , 2010 Truggy 2. si HPI TROPHY 4.6
    2009 Monster Truck 1.si REVO 3.3
    2009 Truggy 3.sü GS XUT KIT

cem abi yarın saat kaçta orada olacaksın? valla 1/1 aracım olsa gece orada bile yatabilirim. çok harika bir yer ama her oynamak istediğimde birilerine yalvarmak zorundayım

Öncelikle HobbyRC yönetimine böyle bir ilgi gösterip, pistimizle ilgili konu açtıkları için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara da ilgilerinde dolayı çok teşekkür ederim.
    Sinan pistin genel durumunu gayet güzel bir şekilde açıklamış. Sinan'ın açıklamasını bir noktada düzeltmem gerek, mangal kiralama işinden vazgeçtik, isteyenler açılıştan sonra mangalını getirebilir

yaa tuğsan tam olarak bilgim yok ama mesela mangal yakmak isteyen pistin dışındaki alanı tercih etse nasıl olur hani şu hafta sonu ailelerin toplandığı yer baya büyük. bu fikri sunmamın nedeni kimse kızmasın ama her buluşmadan sonra pist görevlileri birde bizim mangaldan kalanları temizlemekle uğraşmasın...

Pistimize gelen insanlar canları mangal istiyorsa yapabilir zaten pist görevlilerinin bir işi de etrafı düzenelemek ve temizlemek. Önemli olan misafirlerimizin dilediğince vakit geçirebilmeleri. Ayrıca ben mangal yapacak insanların tüm çöpünü etrafa yayacak kadar düşüncesiz olduğunu zannetmiyorum.

yok yani tuğsan beni yanlış anlama sen yarış ortamında bulunmuş bir arkadaşımızsın ama yarışlardan sonra çokça temizlik konusunda şikayet oluyormuş bazı arkadaşlarımız öylece bırakıp gidiyormuş inşallah ben öyle birşey yapmam parasını veriyoruz diye zulüm etmeye ne gerek var

Yanlış anlamadım zaten iyiniyetin belli. Zulüm olacak birşey yok Bizim isteğimiz misafirlerimizin güzel vakit geçirmesi, dolayısıyla mangalını yakmak isteyen yaksın, gün sonu pistin ve piknik alanının temizlenip bir sonraki güne hazırlanması da bizim görevimiz.

sırf atamalarımı bu modelcilik yüzünden iptal ediyordum sonunda iptal ettiğime deyecek olduğuna sevinçliyim. bir gün bütün ailem ile orada piknik havasında eğleneceğim günler olacak inşallah.bu arada tuğsan; sinan arkadaşımız transponderları ekrandan takip edebileceğimizi söyledi büyül lcd ekran tarzı bir sistem mi olacak?
    Konu atmaca53 tarafından (30-07-2010 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)