Kayseri Model Uçak Ekibi Buluşmaları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 1103
  •  » Bu konuyu 3 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 3 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 1103 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 56 Sayfadan BirinciBirinci 1234561853 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    gerçekten basının da ilgi göstermsi çok güzel tüm dünyada belki onbinlerce taraftarı olan bu sporun ve/veya hobinin basınımızda ilgi görmeside sevindirici.hasan murat sert hocamız olmasa bu modellerin toplanması,onarımı, eğitimini biz yanlız başımıza nasıl yaparız?ona teşekkür, teşekkür yetmez , ellerinden öpüyoruz.

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    Alıntı yurdakut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten basının da ilgi göstermsi çok güzel tüm dünyada belki onbinlerce taraftarı olan bu sporun ve/veya hobinin basınımızda ilgi görmeside sevindirici.hasan murat sert hocamız olmasa bu modellerin toplanması,onarımı, eğitimini biz yanlız başımıza nasıl yaparız?ona teşekkür, teşekkür yetmez , ellerinden öpüyoruz.
    Ne güzel başkanınız varmış.Biz rüyamızda bile göremiyoruz.Seçimlerde Kayseriye gelip orada oy kullanacağım.Helal olsun............!
    Futaba T7CAP,]Wing Tiger,Extra 330S,TOJEIRO,
    http://www.fotokritik.com/kullanici/KuLKeviN/portfolyo/
    http://www.fotozade.com/15_kutlu-evin.aspx
    SSKKD Başkanı #1.0

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    kutlu haklısın belediye başkanımız Sn Rıfat Yıldırım sadece bizim ekibe destek vermiyor yamaç paraşütü, yelken kanat dahil tümhavacılık sporlarında yardımcı maddi manevi desteğini esirgemiyor.ali dağını düzenledi, yamaç paraşütü için hazırladı yanında şemsettin bey var eski bir boksör şimdi yamaç paraşütü ve modelci oldukça becerikli ve işleri hızla hallediyor.yanlış bilmiyorsam dünya yelken kanat şampiyonası 2011 de burada talasda olacak galiba belki birlikte bir model uçak gösteriside olabilir.kısacası Allah nazardan saklasın Hasan hoca dahil hepsi muhterem insanlar.inşallah açılış oılursa metin bey ve sizlerle hem tanışırız hemde tanıştırırız hepsiyle.

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    Alıntı yurdakut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kutlu haklısın belediye başkanımız Sn Rıfat Yıldırım sadece bizim ekibe destek vermiyor yamaç paraşütü, yelken kanat dahil tümhavacılık sporlarında yardımcı maddi manevi desteğini esirgemiyor.ali dağını düzenledi, yamaç paraşütü için hazırladı yanında şemsettin bey var eski bir boksör şimdi yamaç paraşütü ve modelci oldukça becerikli ve işleri hızla hallediyor.yanlış bilmiyorsam dünya yelken kanat şampiyonası 2011 de burada talasda olacak galiba belki birlikte bir model uçak gösteriside olabilir.kısacası Allah nazardan saklasın Hasan hoca dahil hepsi muhterem insanlar.inşallah açılış oılursa metin bey ve sizlerle hem tanışırız hemde tanıştırırız hepsiyle.
    Valla bizden ziyade siz bizim Başkanıda mutlaka davet edin...........

Belki görürde heveslenir..........!
    SSKKD Başkanı #1.0

Çok Doğru , Bizim başkanları da davet edin. ...

tabi edelim önce burası sonra merzifon sonra suluovadada var diye hatırlıyorum oralarada gidelim modelcilerimize destek vermeleri için elimzden ne geliyorsa yapalım....
    Korkmaya Cesaretim Yok... Yer Kandırmaz Uçarım...

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    ismail bey ve kutlu aslında tam zamanı.demir tavında dövülür derler.1 hafta sonra referandum ve refrandm ne olursa olsun arkasından mecbur olağan genel seçim var.ismail bey sizde bizim pistin detaylı resimleri var kutlu isterse forumda da var bende e-mail yada başka bir şeyle resim gönderebilirim resimler ile başkanlara yapılan iş gösterilip tam seçim zamanı sonuç eldeedilebilir.çünkü TOKİ gibitoplu konut olsun yeni park ve çok büyük işlere imza atan belediye başkanlarımız için kenarda atıl kalmış konut yada yapı özelliği olmayan 500X500 m lik bir arsa bulup üzerine 100X15 m lik bir asfalt dökmek zor olmasas gerek.vakit geçirmeden bizimpist örnek gösterilerek yola çıkılabiilir.

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    forum üyelerinin ve kayseri ekibinin ramazan bayramını kutluyorum.

Kayseri ekibinin bayramı kutlu olsun.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

May 2010
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    42
    Kayseri Ekibinin Bayramını Kutlarım.
    SSKKD Başkanı #1.0

Forum üyelerinin ve Kayseri ekibinin ramazan bayramını kutluyor sevdiklerinizle birlikde nice bayramlar diliyorum.

Jan 2008
    Nereden Nereden
    iskenderun
    Yaş Yaş
    37
    tum Kayseri ekibine Hatay ekibi adına mutlu bayramlar diliyorum.

Jun 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    38
    Herkese iyi bayramlar..
    PHOENIX Extra 330 S 60
    HANGAR 9 Pulse XT 60 (Pert)
    USA Kangke 60 Extra 300 S (Pert)
    ASP 0.61 - ASP 0.91
    SANWA RDS 8000 2.4 Ghz

Aug 2009
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    55
    Alıntı merk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Gayserili hemşerilerimin yeni pisti hayırlı olsun. Kazada yaralanan arkadaşlarada geçmiş olsun dilerim....

Offff beş sene oldu memlekete gitmeyeli sizlerden fotolardan çok video bekliyorum
    Mehmet Kardeşime şöyle diyorum,Nörüyon,gadasını aldığım,
    Kayseri benimde yurdum.Ama İstanbul'u mesken tutmuşuz.Talas,Sakar çocukluğumun geçtiği yerler.Erciyes ,Ali Dağı ,dağların hası,Gesi bağları türküsü hala kulaklarımda.ALLAH ölmeden önce biraz Hisarcık'ta yaşatsa.
    Model uçak konusunda elimden ne gelirse Kayseri'li arkadaşlarıma yardıma hazırım.
    selamlar sevgiler.
    güretekin danişmentgazioğlu-1957-istanbul

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    teşekkür ederiz eğer kayseriye gelirseniz biz sizi aramızda görmek isteriz.hatta mümkünse uçağınızla da uçmanız bizi mutlu eder.

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    geçen hafta kayseride THK nun model uçak uçuş eğitimi vardı.Ankaradan gelen Mustafa hoca ve Orkun hoca kursiyerlere önce teorik ve simülatör eğitimi verdi ardından da 4 adet trainer ile eğitimler tamamlandı.Geçen cumartesi eğitim tamamlandı.gün sonunda Alidağı nın tepesinde Kayseri yi tepeden gören muhteşem manzarada yapılan mangal keyfi ile kurs tamamlandı.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    buda diğer resim kapanış olduğu için koymak istedim.

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    Geçen hafta yani eylülün son haftası ilimizde daha önceden planlanmış olan öğretmen arkadaşların çoğunluğunu oluşturduğu kursiyerlere THK tarafından model uçak kursu verildi.Ankaradan Orkun ve Mustafa hoca öğrencilere önce simülatör eğitimi verdi eğitim Talas belediyesi Uluğ Bey konağındaki bilgisayarlarda verildi.Takiben patlar motorlu trainer modellerle kursiyerler eğitimlerini tamamladılar.Hasan Murat Sert hocamız ve Mahmut da teknik ve lojistik desteklerle yardımcı oldular.Orkun hoca enerjisi ve dinamizmi ile Mustafa hoca ağır abi olarak kursiyerlerle oldukça eğlenceli geçirdiler.Kursun son günü sabah kahvaltısı ve akşamda Talas daki Alidağı nın muhteşem manzarası ile yapılan mangal ile kapanışda güzel oldu.

May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    bu hafta sonu az bir katılımla ama yinede seyircisi bol bir uçuş günü yaşadık.aramıza yeni katılan arkadaşlar Hasan hoca ve Mahmut tan ilk eğitimlerini aldılar.kürşat ve mahmut ne yazıkki kumanda kayıplarının kurbanı oldular ne yazıkki kırım yaşadılar bende calmato nun sağ iniş takımını olduğu yerde kırdım ne yapalım oldu artık.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 3 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 3 Ziyaretçi)