Kayseri Model Uçak Ekibi Buluşmaları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 1103
  •  » Bu konuyu 3 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 3 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 1103 adet sonuctan sayfa basi 841 ile 860 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 43 Toplam 56 Sayfadan BirinciBirinci ... 2840414243444546 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    hımmmm bakalım işimize yarayacaktır...
    Korkmaya Cesaretim Yok... Yer Kandırmaz Uçarım...

Merhaba Kayseri ekibi,

Pistinizi duydum ve sizlerin de orada olduğunuz bir zaman gelip görmek isterim. Gerçi pistinize getireceğim türden bir modelim yok zaten aracım olmadığı için büyük bir model alamıyorum ama kahveler benden?

Önümüzdeki hafta içi veya hafta sonu planlanmış bir buluşmanız var mı acaba? Burada belirtirseniz sizlerle tanışmak isterim. Tek başına internet üzerinden pek de bilgi alınamıyor bu tür konular hakkında e malum Nevşehir'de de kimse yok uğraşan.

Aracım olmadığı için ulaşım sıkıntılı. Buradan Kayseri aracı beni ikinci otogara götürüyor (sanırım küçük olan ve köylere de servislerin bulunduğu otogar). Hangisi olduğunu anlamışsınızdır. Oradan hangi araçla sizin pistin olduğu tarafa gelebilirim ya da taksiyle daha mı kolay olur? Yardımcı olabilir misiniz?

onur her hafta sonu pist de oluyoruz geleceğin zaman burdan veya özelden mesaj atarsan ulaşımda yardımcı oluruz
    u can do 3d , funtana 125 , funstar , trainer 60 , f22 , diablo , floaterjet , bixler
    rcg 20cc , rcg 30cc , os 55ax , asp 52 , asp 61 , asp 91 4 stroke
    futaba 8fg super turnigy 9x v2

Görüşmek Üzere...
    Korkmaya Cesaretim Yok... Yer Kandırmaz Uçarım...

arkadaşlar yarın için pistin durumu nasıldır uçuşa uygun mudur?
    Abdurrahman GÖKTAŞ

Bugün belediye ekipleri temizleyecekti ama muhtemelen sabaha kadar 15-20 cm kar olur.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2010
    Nereden Nereden
    kayseri
    Yaş Yaş
    41
    Bugün sabah kalktığımda piste gidip gitmeme konusunda tereddütlerim vardı.yinede güneş de olunca kendimi pistte buldum...ilk önce piste şemsi abi gitmiş hiç bir yerden piste ulaşmanın imkanı yoktu..etrafta herhalde 1 metre kar vardı..zaten pisti görmek ve piste ulaşmak da mümkün değildi..biraz binanın önünü biraz yanını temizledik..bu sırada mustafa bey, kamil ve izzet geldi..onlarda temziliğe katıldılar..Kamil in depron diablo su ilk uçuşu açtı..takiben ali rıza beyin delta kanat uçağını denedik ben elden attım ancak CG probleminden dolayı hover sonrası kanopiye yıkılarak kara indi zaten yerde 1metre kar olunca sorun olmadı...benim işim vardı erken ayrıldım ben giderken ali, semih, özgür gelmişler arabaları park ediyorlardı...emre den duyduğuma göre daha sonra sercan,besim bey, fahri abi de gelmişler..ali nin qudrocopter ini denemişler go pro kamera ile çekim yapmışlar...akşama kadar sohbet ve sonrasında mangal planlamışlar(yanlış duymadıysam ve anlamadıysam)evlere gitmişler..bende az sayıda resim var ama pistteki kar ın durumunu göstermeye yeterli sanırım...
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    FUTABA T8FG
    Calmato 60 EP"YURDAGÜL"
    KATANA V2 MAGNUM 61"ARCA BATUĞ"
    LAMYAK 46" ELİF GÜLCE"
    FUNTANA 125 DLE 30"AİLEM"

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    haketten ıslak ve guzel bır gündü ..gordugum kadarıyla emın ep planöruyle ..çagrı f22 jetıyle .sercan benzınlı motorunun rodajıyla semsı bey ve fahretın abımız telemastır ucaklarıyla .semıh ,emre,kamıl benım quadro ıle ben trıcopterımle ucuslar yaptık....trıcopterı ucak gıbı ucurma denemesı yaptım ..bı ara pıstımız uzerınden gecen kartalı bıle yakalamaya calıştım ) ,gopro ıle cekım yaptım kamera asagıyı gordugunden cekım guzel olmadı ...ıkı kırım yasadım motor ayaklıgı kırıldı hemen yenısını takıp ucuslara devam ettım....quadro ıle ucmak hakketen guzel bışıymış..... yorucu ve ıyı bır gundu.....
    Ali ALPAY

çağrı ne ara gelipte uçtun görmedim sende jetin kadar hızlısın demekki
    u can do 3d , funtana 125 , funstar , trainer 60 , f22 , diablo , floaterjet , bixler
    rcg 20cc , rcg 30cc , os 55ax , asp 52 , asp 61 , asp 91 4 stroke
    futaba 8fg super turnigy 9x v2

özgür senin jet daha hızlı lütfen ali abi nöbetten cıktı herhalde

21022012.jpg

Evet işte buu

-Kamil
    Calmato 40 ep
    Trainer 60 ep
    polaris depron

Mustafa YÜKSELEN

kırımsız uçuşlar sercan çok güzel duruyor
    Abdurrahman GÖKTAŞ

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    yarın havalar -pistimiz- temiz ,güzel olursa fahrı abimizin ve ekibinin yapmış olduğu ,ismini bilmediğim uçağı,test uçuşuna cıkacaktır fotoları aşağıda dır..... kanat açıklıgı 2800 cm.. teknık bilgilerini kendisinden bekliyoruz...
    Ali ALPAY

özgür abinin agırlık aglayısnda geldiği son nokta =)
    • Dosya tipi: jpg dd.jpg‎ (65,0 KB (Kilobyte), 13x kez indirilmiştir)
    • Dosya tipi: jpg dd.jpg‎ (67,9 KB (Kilobyte), 12x kez indirilmiştir)
    • Dosya tipi: jpg dd.jpg‎ (48,6 KB (Kilobyte), 12x kez indirilmiştir)
    Konu RaMoS tarafından (26-02-2012 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.

newultimate4.jpg sercAN dediğim makina bu nasıl sence ?
    Abdurrahman GÖKTAŞ

ozgur un tarzinda genellikle cekic vardir demek ki yeni tarzi bu keske motor stopa maket bicagi yerine servolu yada elektronik bi sey olsa daha iyi olurdu
    Besim TOPÇU

abduraman abi iyiymiş cok deli alet =)
    besim abi servo taş benim işim özgür abi ingiliz anahtarını iyi buldu ama =)

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 3 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 3 Ziyaretçi)