1/4 1965 Chevrolet İmpala 4dr sportsedan

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 90
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 90 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    Tamamen el yapımıdır ve tarafımca yapılmıştır
    Ceyhun abime teşekkür etmeyide unutmayalım

gerçekten iyi yapmışsınız. kepin kıvrımları biraz keskin olmuş galiba ve sizde mi sıfırdan araç toplayacaksınız?
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Mar 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    ilk post tada yazdıgı gibi komple el yapımı yani 0 dan kepin kıvrımları gayet olması gerektigi gibidir bendemi derken ? onu anlıyamadım benim daha önceden de 0 dan yaptıgım araç vardı zaten bu postu oraya yazmalıydınız

diğer yaptıklarınızı bilmiyorum bu konuyu son mesajlar kısmında gördüm ve paylaştığınız resimleri beğendim. daha önce ne tür araçlar yaptınız bana link atar mısınız? bakmak isterim...
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Feb 2006
    Nereden Nereden
    istanbul-b.düzü
    Yaş Yaş
    37
    ooo adamım..sonunda konuyu açmışsın..hadi hayırlısı bakalım
    arkadaşlar bu çalışma çok fena olacak...şu anki hali resimdeki halinden çok daha ileride..
    zamanı geldikçe resimler eklenecektir..
    el yapımı.......başka tanımam

BÖyle devam et abi güzel gidiyosun. 2 şey dikkatimi çekti. 1.si ilk resmin arkasında sağ tarafta gözüken kep murat 124 mü ? 2. si birde kepin altlarının bazı yerlerini neden kapattın? Sitede diğer el yapımı modellerde hiç rastlamadım da.

çok güzel oluyor kardeşim el becerin bu modelde tavan yapacak gibi duruyor
    bu mubarek ramazan günü, birileride hayrına bizim modellere uygun 20" 22" scale lastik jant takımı üretse nekadar güzel olurdu
    powered by DEMİ®©İ

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Gizli fanatikler bodrum katına ne işlerler çeviriyor

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    38
    çalışmanız gayet güzel olmuş kolay gelsin.ölçek,motor ve mekanik aksam hakkında bilgi verirmisiniz.kepi direk kalıp modelden mi aldınız yoksa polyerster negatif (ters)kalıp yaparak mı?

furkanın sorusuna karşılık söyleyeyim;monoblok şasi gibi planlanmış gibi görünüyor.

Mar 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    @furkan evet arkadaki ceyhun abinin 124 kalıbından yapılmış bir 124 ama 535mme cevrilmiş hali
    altını kapattıgım şey aracın orjinal taban sacına uygun yaptıgım modeli

@yunus abi evet bu model s2000 den cok daha fazla geliştirdi beni 3 aydır felan
    1/4 1/5 için jant işine el atıcaz kısmet olursa

@ ali abi vallaha bodruma kapanıp yapıyoruz elden geldigince yaptıkca yapacak proje cıkıyor allah sonumuzu hayır etsin

@admk ölçek 1/4 motor henüz alınmadı mekanik komple custom olacagından ileride resimleri ile göstermek daha iyi olur kepi önce aynı bu şekilde yapıp ondan kalıbını aldım şasi 65 impalanın şasisi ile aynı yapıda olacak taban sacında şasinin geçecegi yerler mevcut bildigim kadarıyla bu şaseler fullframe şase olarak geçiyor

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    İftar masasında bilgisayarım açık daha fazla resim bekliyorum hadiii

Oysa yaşında genç çok fena durumdasın (ayrıntılardan biraz haberim olduğundan böyle konuşuyorum)

Mar 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    ali abi ceyhun abi cıtlattı tahminimce procelerden bu hafta güzel ilerlemeler kaydedildi haftaya daha da detaylanmış olucak araç

kupanın fizyonomisini anlatan birkaç foto daha ekliyeyim

Çok güzel birşey olucağa benziyor. Abi arkaya ses sistemi koyucakmısın ?

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Ceyhun Ustanın tecrüblerinden faydalandığını görmemek mümkün değil. Kendisi bu işlerde biraz sabırsız da Ancak senin bu işte büyük bir sabırla ilerlediğini görüyorum. Kabin için çıtalar alt tabla kapı ve C sutunu ( kapı arası çıta sanırım C olarak geçiyordu) ve kapı iç tarafındaki işlemeler.. Mükemmel bir sabır ve işçilik aynı zamandada yetenek gerektiriyor.. Tekrar tebrikler

Tebrikler, projeniz çok güzel. detaylar ve ölçüler yerinde, sabrınızı yitirmeden projeyi bitirmeniz dileğiyle.
    Biri gider, biri gelir...

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    38
    seyit projen hızlı ve güzel gidiyor.kolaylıklar ve başarılar dilerim.seyit ben de senin gibi,polikarbondan yapmayı düşündüğümü söylediğim,kep imalatını polyesterden yapmaya karar verdim ve imalata başladım.şu ara iyi gidiyor bugün yine hemen hemen tüm gün onunla uğraşacağım.yakında ben de konuyu açarım inşaallah.

Mar 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    teşekkürler şeffaf kep yapımında bir miktar başarı elde ettim lakin kullanılan sistemin tamamen el yapımı ve kalıbında el yapımı olmasından dolayı tam istedigim gibi olmasını sağlıyamadım biraz zaman geçsin şahinimi tekrar yapıcam inşallah
    1/10 190mm şahin

Alıntı admkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seyit projen hızlı ve güzel gidiyor.kolaylıklar ve başarılar dilerim.seyit ben de senin gibi,polikarbondan yapmayı düşündüğümü söylediğim,kep imalatını polyesterden yapmaya karar verdim ve imalata başladım.şu ara iyi gidiyor bugün yine hemen hemen tüm gün onunla uğraşacağım.yakında ben de konuyu açarım inşaallah.
    Abi senin yaptığın kepin modeli nedir acaba ?

Yine hobbyrc kasırgaya girecek abi o ne yavv napmışsın öyle... şimdiden bildiğin 1/1 araç gibi duruyor konunun başlığını okumadan açtım direk resimlere baktım ilk düşündüğüm şey 1/10 araçlardan sonra 1/1 araç yapmaya başladık oldu sonra yazıları okuyunca 1/4 olduğunu anladım

Çok harika duruor bee

Vay arkadaş lexan 1/10 şahin Duygulandım yemin ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)