Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 24
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
07-10-2010 20:06 #21
hadi ama devamı..........merakla her gün bekliyoruz ............taktirlerimimizle ......
-
15-10-2010 21:05 #22
Dostum cok guzel calisma....
hasta oldum calismana
aradim bulamdim (Maxcat VL) planini
elektrikli mi olacak motor veya benzin mi ?
tsk'ler
-
16-10-2010 19:52 #23
Devam etmeyi biz de istiyoruz ama şuan okuldaki atölye karmakarışık.
Model hocamız Zafer Özcan'ın vasiyeti üzerine; vefatının ardından atölyelerindeki malzemelerin İTÜ Gemi Model Atölyesi'ne bağışlanması nedeniyle atölye hiç görmediği kadar çok aleti ve malzemeyi gördü. Bu nedenle malzeme sayımı, demirbaş listesine girilmesi, yeni dönem toplantıları, model atölyesi için yeni oda tahsisi (bağışlanan malzemeler odaya sığmadı), yeni odaya taşınma gibi işler nedeniyle tekneyi sadece görebiliyoruz. Dokunmak kısmet olmadı henüz. Yeni odaya bu hafta içinde taşınacağız. Onun ardından modeli tamamlayacağız. Tabii dersler, projeler gibi engellerden vakit kaldıkça...
Motor konusuna gelince; testere motorundan dönüştürme yapılmıştı ama teknenin kokpit kapağıyla ilgili sorun çıkartacak gibi duruyor. Ayrıca titreşimle ilgili de bir sıkıntımız var. O nedenle ya yeni bir benzinli motor alacağız ya da elektrik motoru alternatifini düşüneceğiz. Atölyeyle uğraşmaktan motor konusunu henüz masaya yatıramadık. Ama benim gönlüm yine yakıtlıdan geçiyor...
-
16-10-2010 19:59 #24
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)