Hava Fotoğrafçılığı İçin Ahşap Yer İstasyonu

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 35
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Alıntı orhantekkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu çantayla seni havaalanında durdursalar ne olur acaba çok merak ettim . Çok güzel olmuş Emonunki kadar olmasada
    Hemen bi hava çekimi yaparız resimleri e-mail atarız. Gönüllerini alırız havalanındakilerin . Emrah' ın çantası bolca fonksiyonlu. Benim çanta daha basit "düğmeye bas çalışsın" mantığında.
    Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Alıntı RoguE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekran lcd mi, yoks a tüp _? onu anlayamadım.

lcd ise şu yeni nesil parlak lcd ekranlardan uzak durun aman deyim. gölgede olsanız dahi ekranda kendi gölgenizden başka hiç bir şey görünmüyor. resmen ayna
    Ekran mat LCD. Gölgede görüntü fena değil.
    Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Yiğidi öldür hakkını yeme mütür her olayın sonunda benim dediğime geliyorsun.
    sadece bir örnek vereceğim aylarca dedin ben çeyiz sandığı kullanmam diye ama neticede seninki rahmetli anneannemin çeyiz sandığını cebinden çıkarır kilo olayına hiç gelmeyeyeim. Neyse neyse diyorum.....

Alıntı yellowaircraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde Emrah ile bolca kavga ediyoruz yüzyüze . Yok öyle olur yok böyle olur gibilerinden Sonunda herkes kendine mantıklı geleni yapıyor. Yabancı forumların da faydası oluyor.

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğidi öldür hakkını yeme mütür her olayın sonunda benim dediğime geliyorsun.
    sadece bir örnek vereceğim aylarca dedin ben çeyiz sandığı kullanmam diye ama neticede seninki rahmetli anneannemin çeyiz sandığını cebinden çıkarır kilo olayına hiç gelmeyeyeim. Neyse neyse diyorum.....
    İşin açıkçası alt ve üst kapak derinliği 10 cm aluminyum çanta bulsaydım onu kullanacaktım ama maalesef bulamadığım için ahşap' a döndüm.

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Jul 2009
    Nereden Nereden
    ANKARA
    Yaş Yaş
    40
    Uzman demek yanlış olur bana göre. Daha çok "dene ve yanıl" mantığıyla çalışıyorum (kendi adıma konuşayım ) . Genelde Emrah ile bolca kavga ediyoruz yüzyüze . Yok öyle olur yok böyle olur gibilerinden Sonunda herkes kendine mantıklı geleni yapıyor. Yabancı forumların da faydası oluyor.
    Anladım zaten ben sizi şu Discovery chanelde sunulan efsane avcıları programındaki bu ikiliye benzetiyorum
    onlarda test çalışmalarını deneme yanılma yoluyla bulup çalışmalarını sonuca bağlayan kişiler oluyor... da yalnız her zamanda olumlu sonuçlarda çıkmayabiliyor

http://www.yourdiscovery.com/web/myt...t-bios/buster/

Skywalker v3 & Spektrum dx7 2.4 + EZ 433 UHF & Lawmate 1.2 FPV & Oracle Diversty & Cyclops gps osd & GoPro
    F-22 Raptor D

Alıntı RoguE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladım zaten ben sizi şu Discovery chanelde sunulan efsane avcıları programındaki bu ikiliye benzetiyorum
    onlarda test çalışmalarını deneme yanılma yoluyla bulup çalışmalarını sonuca bağlayan kişiler oluyor... da yalnız her zamanda olumlu sonuçlarda çıkmayabiliyor

http://www.yourdiscovery.com/web/myt...t-bios/buster/

Benim yaptığım "odundan" kamera aparatı ve çanta yapım aşamasında da bir çok kez duvara çarptı. Denedim, yanıldım, denedim yanıldım ama sonunda beni memnun edecek bir şeyler çıktı ortaya.

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

İşin komik yanı genişliğini 62 cm yaptım ki ileride belki daha büyük LED TV filan kullanabilirim diye. İlk yaptığımız çekimde fotoğrafçı arkadaşım gözlüğü kullandıktan sonra "bu gözlük varken TV ne işe yarayacak" dedi. Dumur oldum

TV olmasa çanta çok daha küçülecek ve ağırlığı bayağı azalacak aslında

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Çekim işini yapacak kişinin helikopteride çıplak gözle göz ucu ile görmesi lazımki senaryoyu kafasında canlandırsın, pilotu yönlendirsin.

İşin komik yanı genişliğini 62 cm yaptım ki ileride belki daha büyük LED TV filan kullanabilirim diye. İlk yaptığımız çekimde fotoğrafçı arkadaşım gözlüğü kullandıktan sonra "bu gözlük varken TV ne işe yarayacak" dedi. Dumur oldum

TV olmasa çanta çok daha küçülecek ve ağırlığı bayağı azalacak aslında

Alıntı orhantekkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu çantayla seni havaalanında durdursalar ne olur acaba çok merak ettim . Çok güzel olmuş Emonunki kadar olmasada
    Çanta Güzel olmuş elinize sağlık. Havaalanı olayına gelince . Çantanın üzerinde main fuse yazıyor. Füze fırlatma çantası olabilir diye baya bi sorgularlar heralde
    Araştırmacı Modelci - Tri-quad-hexa-octo - www.multikopter-tr.com

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    mütür ün sağı solu belli olmaz. gizli kapaklıdır işleri o çantanın içinde başka bir çanta vardır, füze rampasıda oradadır. sigorta atınca füze fırlar

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Güncel 1-2 1-2

yok mu bir gelişme

Alıntı mcgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok mu bir gelişme
    Ne gibi ?

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Ne gibi ?
    Foto video gibi mesela

Bu hafta sonu çekim olabilir..

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)