GranTurismo 5

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 37
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 37 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2006
    Nereden Nereden
    GaZianTEP
    Yaş Yaş
    24
    Alıntı demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu açık bir meydan okumadır
    bileğine güvenen gelsin..
    Konsolum olsa şansımı denerdim . suzuka çok sevdiğim bir pisttir. ama varsa f1 2010'ununz istediğniz pistte birbirimizi zorlayabiliriz

bu arada umarım jaguar xj220 GT5'de vardır
    .......................................CRAWLER'LAR ENGELİN ÜSTÜNDEN; SLAYER'LAR İSE İÇİNDEN GEÇER
    .........................................

Sep 2005
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Az önce sipariş elime ulaştı.133 mb lık bir update ve arkasından 40 dk lık bir hd yüklemesi geçermi zaman

gt5.jpg

Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur.

hadi bakalım ilk yorumlar senden.. 3D yorumlarınıda bekliyorum..
    powered by DEMİ®©İ

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bu oyunda inşallah mercedes slr ve sl65 amg yi adam gibi yaparlar hiç bir oyunda mercedesleri düzgün yapmıyorlar bir lamborghini gelip 100 kmh fark atabiliyor bazı oyunlarda
    Savage X SS 27.095mhz & Savage Flux Hp 2.4 ghz

Sep 2005
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Yunus,kullandığım sistem sony 46hx700 200hz, ne yazık ki 3d özelliği yok Beklediğim araçlar yerine bir sürü japan arabası doldurmuşlar.Onun haricinde yıllarca oynanabilecek,bitirilebilmesi zor bir simulasyon.Direksiyon seti olarak ne tavsiye edersin.?Aklımda G27 var ama bayağı pahalı,onun yerine force gt alınır mı?

Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur.

Aşkın;

G27 çok yeni olmasa da Logitech 'in sanıyorum şuan en son direksiyon seti.. Sen daha uygun bir çözüm olarak G25 alabilirsin.. Bildiğim kadarıyla aralarında çok büyük farklarda yok.

Yunus ;

3D destekli LCD 'lerde GT5'in bir farkı oluyor mu ?

Jul 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    35
    Şükrü Bey, Gran Turismo 5 3D olarak tasarlanmış bir oyun, elbette 3D LCD ve plazmalarda fark yaratacaktır.

Oyunun 2D versiyonu bile hastalık yapıyor. Özellikle gerçek hayatta kullandığım aracımı içinden ve özellikle de gece kullanmak büyük keyif veriyor. Bir kaç fotoğraf çektim, fotoğraf diyorum çünkü bunlar screen shot değil, diyafram-enstantane ayarlarından tutunda tekerleklerin açısına kadar özelleştirilebiliyor fotoğraflar.

Ahrweiler

Bern

Kyoto

Red Bull Hangar

Feb 2009
    Nereden Nereden
    manisa
    Yaş Yaş
    17
    Bunları görünce PS3 alasım geldi Benim daha fazla bakmamam gerek
    Konu melih9 tarafından (29-11-2010 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
    Traxxas Slash 4x4 / Velineon Vxl

May 2006
    Nereden Nereden
    GaZianTEP
    Yaş Yaş
    24
    tolgas hocam, acaba jaguar'ın hangi modelleri var rica etsem paylaşırmısınız :/ ?
    .......................................CRAWLER'LAR ENGELİN ÜSTÜNDEN; SLAYER'LAR İSE İÇİNDEN GEÇER
    .........................................

Tolga Bey bilgilendirme için teşekkür ederim.

Aşkın, direksiyon setini sevemedim gitti abi alışkanlık herhalde..
    powered by DEMİ®©İ

Mar 2009
    Nereden Nereden
    Eskişehir
    Yaş Yaş
    34
    bi bu oyun bide rc ler yüzünden hatun beni kapı dişarı atacak .....
    her akşam evdekiler uyusunda oyuna başlayayım diye bekliyorum (kızım playşin oynuyacam diyor.. joistiki elinden alamıyorum. Hemen anasına şikayet ediyor)
    granturismo 5 yüzünden uykusuz kalıyorum

oyunun beğenmediyim yönü ise paran olsa dahi istedigin araçı alamıyorsun .her araç için seviye belirlemişler
    ps1 den beri en iyi oyun granturismo serileri ..Hepsini oynadım.
    Fg 4wd monster truck
    Tamiya High Lift Tundra
    Tamiya TT-01D Brushless system
    Blackjack 26 Brushless Catamaran
    Team Losi Micro HIGHroller

Sep 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    26
    Oyunu gördüm gerçekten mükemmel grafikler kullanılmış.Bu oyun adama ps3 aldırır ona göre...

Benim en çok sevdiğim oyunlardan biridir araç bakımından ve gerçekçilik bakımından kendi klasmanından en iyi oyun.
    Hazır konu açılmış ken EA nın açıklamasının haberinide size vereyim.
    ****alıntıdır****
    Şaka değil, gerçek!

Gran Turismo 5, özellikle son iki yılda yaşanan ertelemelere rağmen, PlayStation 3 sahiplerinin heyecanlarından en ufak bir şey kaybetmeden en uzun süre beklediği oyun kesinlikle. Evet, Haziran 2005'ten bu yana süren heyecanlı bekleyişin sona ermesine artık saatler kaldı.

Gran Turismo 5' için tüm zamanların en büyük ölçekli sürüş simülasyonu diyebiliriz kesinlikle. Peki Kazuro Yamauchi önderliğindeki Polyphony Digital'ın yıllar süren çalışmaları, bize en iyi ve en gerçekçi sürüş simalasyonunu sunabilecek mi?

Oyunun bizlere sunduğu detayları uzun uzun test etmeden bu soruya düzgün bir cevap vermek pek mümkün değil. Ancak görünüşe bakılırsa Electronic Arts başkan yardımcısı Patrick Soderlund, oyun eleştirmenliğine soyunup henüz kimsenin yapamadığı yorumları CVG'ye verdiği röportajda yapmayı başarmış:

"Şu an piyasadaki oyunlar arasındaki farklara bakarsanız, Hot Pursuit ve Gran Turismo'nun birbirlerinden oldukça farklı olduklarını ve iki oyunun da aynı kitleyi paylaştıklarını görürsünüz. Ancak aynı zamanda Gran Turismo yerine Hot Pursuit'i satın alacak veya tam tersini yapacak birbiriyle örtüşmeyen bir kitle de söz konusu diyebilirim.

Ama Shift ve Gran Turismo'yu yan yana koyarsanız Shift'i Gran Turismo'ya rakip olarak görebilirim.

Dürüst olmam gerekirse Shift'i Gran Turismo'nun ölçeğiyle, yani araç sayısı ve bu araçların oyundaki detay seviyeleriyle, karşılaştırmak istemem. Bence ürünleri neredeyse tamamen araç toplamaya dayalı, ki biz de temelde bunu yapıyoruz. Ancak bizim sunduğumuz daha farklı bir şey de var.

Bizim amacımız en gerçekçi sürüş deneyimini yaratmak ve bir yarış aracının içinde olma duygusunu tam anlamıyla hissettirmek. Bence bizim farklı ve onları kesinlikle alt ettiğimiz nokta bu. Bundan eminim."
    Gerçekten değişik kafalar. Bay Soderlund ne içtiyse aynısından biz de istiyoruz.
    ***alıntıdır***
    http://oyun.thgtr.com/haber/genel/el...rismo-5i-yeriz
    Şeyatana Bulaşmıyacağım.

Ben de dün fuarda 2 kez test ettim 3D gözlükle çok süperdi. Lamburghini'de araç yere yapışırken RX7 ile yanlayarak gittim . Fiat'ın ufak arabalarından bile vardı . Çok güzeldi gayet gerçekçi ve eğlenceli...
    Beden Saksılarında Edeb Çiçekleri Sararmış

Nov 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    bugün paraya kıydım ( bundan sonra aldım diyeceğim gibi oldu keşkeee... ) gittim ps cafe'ye oynadım oyunu hemide logitech G25 ile. gerçek araba sürüyor kadar oldum desem yalan olur sürdüm o kadar güzel bir oyun... almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim. hayatımda oynadığım en iyi araba oyunu... daha iyisi gerçek olur heralde ??
    Sakura Zero "S" At Last...
    Eat, Sleep, Drift

Bende katıldım GT5 Fun'a

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)