Savage cup off road yarışı 17.10.2010

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 139
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 139 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Off Road dünyasının, tüm dünyada ve Türkiye de en çok ilgi gören Monster Truck sahne alıyor.Yüksek atlama yeteneğiyle herkesi büyüleyen, agresifliğiyle engel tanımayan bu Off Road aracını hep birlikte yarıştırmak için sizleri Snappy Raceway de yapılacak olan Savage Cup'a bekliyoruz.

İletişim ve detaylı bilgi için :

www.snappyraceway.com

merhaba arkadaşlar, oooo süpermiş demekki bir yarışa daha giricez iyiki hpi savage almışım ama öğrenemediğim bişey var bu yarışı kim düzenliyo acaba bilgi verebilirmisiniz teşekürler......?

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı erkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar, oooo süpermiş demekki bir yarışa daha giricez iyiki hpi savage almışım ama öğrenemediğim bişey var bu yarışı kim düzenliyo acaba bilgi verebilirmisiniz teşekürler......?
    Zahmet olmassa yukarıdaki duyuruda yarısla ilgili detayların verildigi linke basıp öğrenebilirsiniz
    Malum forumda malesef ki yerli hobby firma isimlerini kullanamıyoruz , detaylarda görebilirsiniz
    2011-2010 GP Buggy 1.si HPI PULSE 4.6 RTR
    2011 EP Buggy 1.si HPI VORZA RTR
    2011 Truggy 1.si , 2010 Truggy 2. si HPI TROPHY 4.6
    2009 Monster Truck 1.si REVO 3.3
    2009 Truggy 3.sü GS XUT KIT

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Savage ı olanlara gün doğdu , eminin güzel bir organizasyon olacaktır , hadi araçlarınızı hazırlayın ve o gün orada olayın zevkini çıkartın , doyasıya yarışacagınız bir program yaptık , gunun sonunda sadece bir 1. olacak ama nacizane tavsiyem yeni başlamış dahi olsanız hiç çekinmeden yarışa katılın ve hedefiniz yarışı sonuna kadar bitirmek olsun

Orda görüşmek üzere

ödülleri görünce ağzım sulandı ,hatta alain'de savage olmaması bak iyice sulandı artık savage almak farz oldu.

cengiz

Gerçekten harika bir yarış olucak.. Geçen gün pistteydim Slayer'la 5-6 tur attıktan sonra nedense dişli sıyırdı slash is 1.turun sonunda motoru gitti Yarışacak herkese başarılar savage'm olsa kaçırmazdım...

- Traxxas Slayer Pro SC -

Savage iki hafta önce sattım tüh keşke biraz önce duyurulsaydı .
    Body Builders

hahahahaaa serkan yerine ben yarışırım korkmaa

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Alıntı reallegend_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahaaa serkan yerine ben yarışırım korkmaa
    Emre , duyduguma göre göre sende yarısıyormussun , hadi bakalımm hayırlısı ,şimdiden iyi şanslar Baban da geliyormu

kimse 1.lik için umutlanmasın
    SAVAGE X4.6 REVERSE / SAVAGE FLUX HP / CRAWLER KING / REVO PLATINUM EDİTİON / EXTRA 300S / EDF F16 JET/ BLACK JACK 26 NİTRO/ TREX 450 SPORT

OFROAD ŞAMPİYONASI TÜRKİYE 1.Sİ

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı Alain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savage ı olanlara gün doğdu , eminin güzel bir organizasyon olacaktır , hadi araçlarınızı hazırlayın ve o gün orada olayın zevkini çıkartın , doyasıya yarışacagınız bir program yaptık , gunun sonunda sadece bir 1. olacak ama nacizane tavsiyem yeni başlamış dahi olsanız hiç çekinmeden yarışa katılın ve hedefiniz yarışı sonuna kadar bitirmek olsun

Orda görüşmek üzere
    alen abi son derece haklısın inşallah bende bir problem olmadan yarışabilirim

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı anı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse 1.lik için umutlanmasın
    anıl hiç öyle düşünme iç belli olmadan rtr yi kutusundan çıkarıp biri 1. bile olabilir ondan dolayı önyargılı olma ve yarışta bir çok savage hastası bulunacaktır!

Alıntı EgE55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıl hiç öyle düşünme iç belli olmadan rtr yi kutusundan çıkarıp biri 1. bile olabilir ondan dolayı önyargılı olma ve yarışta bir çok savage hastası bulunacaktır!
    ya biraz ortalığı karıştıralım heycan coşku katalım dedim savagenin benden daha hastası yoktur benimki hastalıktan da öte
    SAVAGE X4.6 REVERSE / SAVAGE FLUX HP / CRAWLER KING / REVO PLATINUM EDİTİON / EXTRA 300S / EDF F16 JET/ BLACK JACK 26 NİTRO/ TREX 450 SPORT

Emre , duyduguma göre göre sende yarısıyormussun , hadi bakalımm hayırlısı ,şimdiden iyi şanslar Baban da geliyormu
    aman abi duymasın

Bu pazar savage'lı arkadaşlar snappyraceway'e gelsin bir antrenman turu atalım.

May 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    37
    Güzel fikir , bencede gelip antrenmanlarını yapsınlar birbirlerini tanısınlar ,kim iyi gidiyor nasıl iyi gidiyor seyretsinler
    bu işler boyle gelisir sokakta orda burda oynayarak kendinizi gelistiremezsiniz malesef , pistin antrenmanı pistte yapılır

Aug 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    19
    Güzel fikir , bencede gelip antrenmanlarını yapsınlar birbirlerini tanısınlar ,kim iyi gidiyor nasıl iyi gidiyor seyretsinler
    bu işler boyle gelisir sokakta orda burda oynayarak kendinizi gelistiremezsiniz malesef , pistin antrenmanı pistte yapılır
    bunu bu sezonki yarışta en çok ben anladım
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...-%29-DriftKing

EFSANE DOĞUYOR....

Yıldız Teknik Üniversitesi.....

Alıntı 1/10 batuhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu bu sezonki yarışta en çok ben anladım
    ben aynı taktik sıfır antreman mükemmel pilotaj ve bir yarış ile başarı antremansız gelen başarı

uss kolay bir pist çünkü. mt de arabası kırılmayan derece aldı.

Ama snappy de güzelce antrenman yapılması lazım.

ben pazar günü gördüm bir pilot her gece gelip pistte pilotajını geliştiriyor. hatta özellikle pistte değişiklik istemiyorlar ezberlemeye çalışıyoruz diyor.
    tek başına zevk vermiyor arkadaş...
    kullanmayacaksan die-cast modeller var tavsiyem olur...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)