Yelkenli bir rc tekne yapmak istiyorum

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 4
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    bir yelkenli rc tekne yapmak istiyorum foambord dan yapmayı planlıyorum yardım edebilirmisiniz tekneyi hangi türde yapmalıyım malzemesi falan yardım edebilirmisiniz

2 senedir kimse cevaplamamış ben cevaplıyım sana adresi veriyim veya biliosan git balsa al ama önce planı bul yada ben sana bulıyım istersen bana isteğini özel mesajla bildir kardeşim çok tecrübem yok ama genede biraz tecrübem var yanlıızz bide şu varki ki bu çok zor balsayı da planıda buldun dielimki balsayı plana göre kesmek çok zor lazer kesim yaptırman lazım bende uçak işine kalkıştım baktım olmuo lazer kesim bulamdım bende hazır kit aldım ama lzer kesim yapn biyer bulabilirsen veya elle keserim diosan sen bilirsin veya straforsan kendin yapabilirsin yada deprondan ama yelkeli işi zordur dengeyi bulman gerkir bence sen yarış teknesi yap bende hazır planda var depron bulursan (ince köpük) ki heryerde satılır yaparsın

http://www.boatdesign.net/gallery/sh...php/photo/5455 bak bu resim güzel bunun gibi bişi yaparsın şimdi benmde ilgimi çekti ben o zmn yelkeni yapğarım ama rc deil sen yaprken motorları taakrsın ben sadece san kendisini yaprım rc kısmını deil

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)