HobbyRC 24 Ekim 2010 F1 Buluşma Resim ve Videoları
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 252
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 252 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
25-10-2010 00:08 #41
-
25-10-2010 03:28 #42
SAKARYA RC GURUBU onroad ve offroad olarak katıldığımız bu etkınlıkde hobby rc yönetımıne ve tüm
emeği gecenlere teşekkür ederiz
resımler cok harıkaKonu ertan54 tarafından (25-10-2010 Saat 05:36 ) değiştirilmiştir.
SAKARYA R/C TAİM
-
25-10-2010 04:40 #43
yine gidemedim şu buluşmaya
((( ama seneye 5T ile oradayım inş...
-
25-10-2010 11:37 #44
Nitro4tec'i frekanslı kumandam olduğu için fazla kullanamadım..Seneye 2.4 kumanda ile gelmeyi düşünüyorum inşallah..
Konu berat_yapi tarafından (25-10-2010 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: hata
Hpi e10 imola red
***Satılık Nitro4tec çok temiz***
-
25-10-2010 11:42 #45
-
25-10-2010 12:20 #46
slm arkadaşlar.
dünkü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
katılım iyiydi ama şanssızlıklar nedeni ile gelemeyenler olmuş.Onlar adına çok üzüldüm. Çünkü çok güzel zaman geçirdik.
Bu arada resimlerden birinde benim Slash'ı havada yakalayarak Foto çeken kişiye canı gönülden teşekkür ederim. Mükemmel bir kare yakalamış.
O fotoyu görünce Slash'ım la gurur duydum
Ayrıca atlayış sonrası alkışları esirgemeyenlerede bol bol teşekkür ederim.
Gaza gelmemde ki en büyük faktör o alkışlardı
Tamiya TT01-TL01-F103 Carb Alü TA-05
HPI Bullet ST Flux 160A 2100Kv brushless
XRAY T3 2011 Edition NOVAK 4.5T DX3S
Satılık MCD PROLINE COMP. 26CC CY

-
25-10-2010 12:22 #47
-
25-10-2010 12:23 #48
Az önce yazdığım eleştiriler neden yayınlanmadı merak ediyorum .....
Sebibi nedir yayınlamnmamasında hayret
-
25-10-2010 12:25 #49
Görünen oki harika bir toplantı olmuş. RC tutkunu olarak, o kadar aracı ve RC tutkunlarını aynı karede görmek bile heyecan verici. İnşallah bende sonraki toplantılara Denizli'den katılabilirim.
35'inden Sonra RC'ci Olanı Teneşir Paklar
Traxxas Summit- Traxxas Slash+Velineon
Redcat Rampage XB-E - OFNA GTP-2E 1/8+2200 KV
ASSO RC18T2-Losi Ten-T Nitro
Redcat Rockslide RS10-Losi Mini LST
-
25-10-2010 13:24 #50
hayırdır Bahattin hocam. Ne oldu ki yayınlanmamış olan neydi?
Tamiya TT01-TL01-F103 Carb Alü TA-05
HPI Bullet ST Flux 160A 2100Kv brushless
XRAY T3 2011 Edition NOVAK 4.5T DX3S
Satılık MCD PROLINE COMP. 26CC CY

-
25-10-2010 14:12 #51
Arkadaşlar üşenmemiş oraya kadar dediğiniz gibi kafeterya götürmüş fiyatlarda öyle çok fazla değildi.Herkesin kafasına göre takılması normal grup olarak birşeyler düşünseydiniz yapılan organizasyonlara katılabilirdiniz.Böyle büyük bir buluşmada kaza olması normal bunu düşünüp gelmeniz gerekirdi karşı taraf size ayıp etmiş onu kabul ediyorum ama gözümün önünde ne kazalar oldu gülüp geçtik.. Yönetime söyledik değiniz yönetim ne yapabilirdi? bunu düşündünüz mü?

- Traxxas Slayer Pro SC -
-
25-10-2010 15:17 #52
Herkese merhaba,
Yağmur mu yağar çamur mu olur derken 24 Ekim 2010 Büyük Buluşmayı adına yakışır biçimde gerçekleştirdik ve güneşten yanarak evimize döndük
Öncelikle bu Organizasyonu düzenlememiz için HobbyRC 'ye izin veren Tuzla Kaymakamlığına ve Tuzla İlçe Emniyet Teşkilatına teşekkür ediyorum.
Organizasyonda emeği geçen ve özveri gösterip şehir dışından şehir içinden gelen o kadar çok kişi oldu ki teşekkürlere nasıl ve kimden başlayacağımı inanın bilmiyorum.
Organizasyonda emeği geçen Tüm HobbyRC Yönetimine, biletlerini erkenden alan Emraha, Cengiz Abiye, Arkadaşına, Kıbrıs'tan Yavuz'a, büyük bir özveri ile erkenden yollara düşen Eskişehir Grubuna, Sakarya Grubuna, Zonguldaktan gelenlere, Bilecik, Ankara, Tekirdağ, Edirne, Manisa,İzmit, Bursa ve daha sayamadığım birçok şehirden organizasyona katılanlara, İstanbul içinden gelen tüm RC severlere, sponsor olarak küçük büyük katkısı olan TechnoModel, Model Mania, Büyüklere Oyuncaklar, :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:s, Team NcRc Firmalarına, Snappy Raceway'e, organizasyonun başından beri her zaman desteğini esirgemeyen ve bizlerin kahrını çeken Sevgili Cem Eryentur Abimize,Drift Yarışı konusunda desteğinden dolayı Gökhun kardeşime, araçsız arkadaşları servis aracıyla F1'e kadar getiren Hasan Nargül'e, buluşma alanında 5 dakikada olsa bulunan herkese tek tek tek teşekkür ediyorum. Eminim teşekkür etmeyi unuttuğum çok kişi vardır, lütfen kusura bakmayın..
Organizasyona gelirsek; geçen sene ortalama 300 kişilik katılımı bu sene 500 'e çıkartma hedefimiz vardı ve bu sene biraz daha organizeli olarak geçen yıla göre karışık değil de her kategoriyi kendi sahalarında organize etmeye çalıştık. Organizasyon öncesi dediğim bir şey vardı, hata, eksik veya bir olumsuzluk aramamaya gayret edin diye, çünkü; böylesi kalabalık bir organizasyondan dört dört lük çıkmak inanın çok zor.. Frekans konusu en büyük endişemizdi, çok şükür birkaç araçtaki maddi sıkıntıdan başka gelenlerle ilgili bir sıkıntı duymadık. Bu bizi belkide en sevindiren durumdu.
Toplu fotoğraf gerçekten muhteşemdi, fakat; birçok kişi genel olarak 12 den sonra katılım gösterdi ve o fotoğrafta yer alamadı. Fotoğraf konusunu bundan sonra öğlen saatlerinde yapsak sanırım daha isabetli olacak
Son olarak; bu tip bir buluşma bir çırpıda olmuyor, ödüllerle ilgili firmalarla görüşmeden tutun, binlerce sticer yaptırmak, pankartlar yaptırmak,yiyecek içecek teminini, uçak helikopter ve tekne kategorilerini ayrı programlamak, etkinlik içinde bir yarış düzenlemek gibi birçok şey düşünüldü ve taşın altına elimizi koyduk. Bazı arkadaşların yeme içme pahalıydı, organizeli olmadı,frekansım karıştı, herkes kafasına göre takıldı gibi yorumları yersiz ve gereksiz buluyorum..Eleştiri yapıcı olmalı, yıkıcı eleştiri gereksizdir.
Biz motivasyonumuzu sizlerden alıyoruz, fakat; arada böyle birkaç kişi çıkıp artık organizasyonu provake etmek amaçlı mıdır yoksa başka sebepten midir bilinmez gereksiz yoruma girdikleri zaman, verilen emeklere saygısızlık yapıldığını düşünüyoruz. Tabi ki herkesten olumlu eleştiri almayacağız fakat; yapılan eleştirilerinde yapıcı olmasına dikkat etmek lazım, sonuçta; her sene daha kalabalık daha organizeli bir buluşma tertiplemeye çalışıyoruz..
Ayrıca; belirtmekte fayda var, bu bir tanışma kaynaşma bir araya gelme organizasyonuydu. Aracınızı kullansanızda kullanamasınızda burada amaç sanalda görüştüğümüz insanlarla yüzyüze görüşebilmekti. Bu noktada da başarılı geçtiğini düşünüyorum.
Şimdi geçen seneye göre bu seneki organizasyonda ne gibi farklar oldu isterseniz bir bakalım;
- Uçakçılar kendi sahalarında moderatörlerle beraber gittiler
- Heliciler Güneş kardeşimiz yardımıyla Orhanlı'da uçtular
- Tekneciler moderatörümüz Kerem aracılığı ile Aydos GÖlüne gittiler
- Arabacılar için geçen seneye göre daha profesyonel gerçekleşen Drift Yarışı düzenlendi
- Hediyemiz tam 35 adetti, 34 tanesini çekilişle dağıttık 1 tanesinide Drift Yarışı birincisine verdik.
- Sizler için yiyecek içecek bölümü ayarladık.
- Kaymakamlıktan ve Emniyetten bu alan için özel izin çıkarttırdık.
- Ve herşeyden önemlisi geçen seneki sayının tahminlerimize göre 2,5-3 katı insanı bir araya getirmeye çalıştık.
Peki bu farklar neye göre çıktı ?
Geçen seneye bakarak; gerek sizlerin yapıcı eleştirileriniz gerekse bizim gözlemlediğimiz eksikler bu sene için daha programlı olmamız için bizi tetikledi..
Gereksiz ve haksız eleştiri yapanlarda olsa HobbyRC Yönetimi vazifesini yapabildiği en düzeyli şekilde yapmıştır. Bizimle sitemizde beraber olan binlerce insanın sıcaklığı, gerçekte de dün göründüğü gibi yüzlerce insanın varlığı her şeyden önemlidir. Yolumuza emin adımlarla hep beraber devam edeceğiz.
Teşekkürler HobbyRC.
Sevgiler
-
25-10-2010 16:08 #53
Resim ve Video çeken bütün arkadaşlar ellerindeki bütün görselleri orjinal boyutlarıyla, CD ve kargo masrafını benim karşılayacağım şekilde gönderirlerse çok memnun olurum..Bu dökümanlar HobbyRC Arşivine kaldırılacağı gibi Dergi içinde kullanılacaktı
Gönderi yapacaklar özelden ulaşırlarsa adres bilgilerimi verebilirim.
Sevgiler
-
25-10-2010 16:08 #54
birkaç videoda benden aktif olması uzun sürebilir
http://www.vimeo.com/16168154
http://www.vimeo.com/16167093
http://www.vimeo.com/16167274
-
25-10-2010 16:31 #55
Merhabalar Şükrü bey ve Hobby Rc ailesi organizasyona bende katıldım sabah 9 gibi oradaydım ve 14:00 e kadarda alanda bulundum. Forumda yazışıp yüzlerini göremediğimiz arkadaşlarla tanışma fırsatım oldu. Helikopterim ile alandaydım çok acemi olduğum için hover yapıp helimi kaldırdım kenara Güneş arkadaşımızın mükemmel pilotajı ile yaptığı gösteri bana bu işte nekadar acemi olduğumu bir kez daha gösterdi
onada teşekkür ederim bu arada. Organizasyon bana göre amacına ulaşmıştır herhangi bir eksik olduğunu düşünmüyorum, yapılan işin çok zahmet gerektirdiği aşikar bu nedenle emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bir dahaki organizsyonda görüşmek dileğiyle...
-
25-10-2010 16:42 #56
herkesin elinde kamera vardı bu kadar mı video çıktı ya

-
25-10-2010 16:47 #57
Saat 4:30 civarında aracın arka lastiklerinin dönmediğini gördüm yerlere atılan ıslak mendillerden biri şafta dolanmış ve aşırı zorlamadan şaftı çıkarmış.. Düşen pini bulsaydın takıp kullanıcaktım ama nasip olmadı bu kadarla atlattığıma dua ediyorum
hele rampadan atlayıpta 5-6 takladan sonra kırıldı heralde diye düşündüm biraz kepim çizilmiş o kadar

-
25-10-2010 16:58 #58
-
25-10-2010 17:52 #59

Kapalı bir slayer ile kafa kafaya gittik
Slayer vs Pro ceed
Konu berkay_aydin tarafından (25-10-2010 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.

-
25-10-2010 20:16 #60
beyler neden lınk olarak koyuyorsunuz resımlerı çok zahmetlı ya cık gır cık gır :S
Nissan 180SX Body
coming soon s14...
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)