16TL'lik Formula 1 Aracı Geniş İnceleme Resim+Video

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 11
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Aracı 16tl'ye BİM'marketler zincirinden almıştım. Arada pillerimi takıp eğlenerek oynamış olduğum aracı sizlere tanıtmak istedim. Araç dediğim gibi 16tl, 300-500tl'lik bir araç değil ama bence baya hızlı ve şık duruyor. Ve şarj'ı yarım saat 45dk civarında gidiyor. Önde Yön vermek için bir adet motor. Arkada hareket içinde bir motor bulunuyor. Fotoğraflardanda bakabilirsiniz. Daha önce dışarıda kullanmadım evde sürülecek bir araç zaten dışarıda gülebilirler. Yalnız motoru birazdaha güçlendirilebilirse dışarıdada muhteşem gidecektir teknik konulardan hiç anlamıyorum. Güçlendirilirmi onuda bilmiyorum ama sanki bişeyler yapılabilir gibime geliyor alet baya sağlam.

Öncelikle resimler daha sonrada ufak bir video koyacam.

Arka motor

27MHZ power racing Radio Control

Ve beklenen an Video Hazır Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen
    http://www.dailymotion.com/video/xfe...ncelemesi_auto

Aynı video vimeo versiyonu
    http://www.vimeo.com/16207741

Konu usnn tarafından (26-10-2010 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    23
    eline sağlık
    Street Jam Ota r31-d
    Sp mmm 10.5r

Acaba Ne Zaman Aldınız Aracı Ay Filan hatırlıyorsanız yine aynı tarihte boyle urunler gelecektir lazım olur eğlenmek için güzel.

Alıntı www61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba Ne Zaman Aldınız Aracı Ay Filan hatırlıyorsanız yine aynı tarihte boyle urunler gelecektir lazım olur eğlenmek için güzel.
    Ay hatırlamıyorum ama bayağı oldu. 1yılı aşkın süre alet gerçekden fiyat performans olarak muhteşem bir video koyabilseydim iyi olacaktı ama sorun çıktı bilgisayarda wabcam ile çektiğimden 1dk'lık video 1,32gb yer kaplıyor onu ripleyip convertlemem için programın bulunduğu dahili harddisk gözükmez oldu sanırım mefta En kısa zamanda videoyuda koyacam buraya belki bugün belki yarın

Alıntı usnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ay hatırlamıyorum ama bayağı oldu. 1yılı aşkın süre alet gerçekden fiyat performans olarak muhteşem bir video koyabilseydim iyi olacaktı ama sorun çıktı bilgisayarda wabcam ile çektiğimden 1dk'lık video 1,32gb yer kaplıyor onu ripleyip convertlemem için programın bulunduğu dahili harddisk gözükmez oldu sanırım mefta En kısa zamanda videoyuda koyacam buraya belki bugün belki yarın
    Araç Yere Sürtüyormu veyada halıdan tahtaya inerken takılıyormu vs. Sorunlar Varmı Çift Motoru Var Galiba...
    Bim 'in aktüel ürünlerini kolluyorum 12.95 e güzel araclar gelmisti ..

Araç Düz zeminde nasıl gidiyorsa halıdada bir okdar iyi performansı var zemini sürtmüyor.

Ve işte beklenen an Videosu hazır
    http://www.dailymotion.com/video/xfe...ncelemesi_auto

http://www.vimeo.com/16207741

Bu arada yorumlarınızı bekliyorum. Araca ek bişeyler yapılabilirmi kasası sağlam kep'de baya sağlam. Gerçek bir formula arabası sesi getirtirmiyiz.
    Konu usnn tarafından (26-10-2010 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.

Videolar Gösterime girmiştir

" Araca ek bişeyler yapılabilirmi kasası sağlam kep'de baya sağlam"
    Acemice Bildiğim kadarıyla Boş Bunlar Oyuncak sınıfına giriyor.. Ancak kendini bir süreliğine tatmin etmeye yarar..

Prof bir rc araç olmasada anlatım için uğraşılmış teşekkürler. Ayrıca motor güçlendirme konusuna gelince motor güçlendirilmez belki uydurulabilir ama aracın dişlilerini dağıtabilir ve eskisi gibi sağlam bir hale getirmek zor olacağından aracınız eski sağlamlığında olmayacaktır. Teşekkürler.

Alıntı Frky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Prof bir rc araç olmasada anlatım için uğraşılmış teşekkürler. Ayrıca motor güçlendirme konusuna gelince motor güçlendirilmez belki uydurulabilir ama aracın dişlilerini dağıtabilir ve eskisi gibi sağlam bir hale getirmek zor olacağından aracınız eski sağlamlığında olmayacaktır. Teşekkürler.
    Bu Cevap Herşeye Yeter Galiba

Tüh resimler silinmiş ama neyseki video sağlam

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)