THK Fournier RF-4D Elektrikli Planör

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 29
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    arkadaşlar ThK'nın sitesine yeni giren bu planörle ilgili bilgisi olan varmı yada bu planörü alan varsa bizimle bilgilerini paylaşa bilir mi?
    Kendi BLOG SITEM alanyarc.com

Stoklara yeni girmiş alan olmuşsa yakında yazar.
    180cm kanat açıklığı ile motorlu, iniş takımlı bu alttan kanatlı modele planör demek çok zor. Ezberden konuşacak olursam gözüm tutmadı.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

THK bu modeli planör bölümüne koymuş.. umarın alan yada bilen yazar benim hoşuma gitti model.. ama yinede biraz yorum beklemekte yarar var... =)

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/u..._no=10-03-0013

Ben 2mt kanatlı uçak olarak beğendim.SF model olması, balsa olması beni korkutsa da alınabilecek güzel bir model gibi duruyor.
    İlk yorumları bende bekliyorum.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    55

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/u..._no=10-03-0013
    Bu semi-scale bir moto-planör.THK da hakikisi var.Hatta Türkkuşu bir prototip inşaa etmişti.yarım kaldı.
    güretekin danişmentgazioğlu-1957-istanbul

Evet uçak olarak almak planör olarak almaktan daha mantıklı.
    Gereken malzemeler 2 servo ve bir Y kablo olarak belirtilmiş. Sanırım 4 servo olacak. 1100gr ağırlık ise kitin boş ağırlığı olmalı.
    Ne deve olmuş ne kuş olmuş. Bizim thk26 tasarlasa daha iyisini yapardı
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Oct 2010
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    37
    herkese iyi akşamlar,

Bu modeli sitede görünce benimde dikkatimi çekti..Fiyatı uygun bir model ..180 cm kanat boyu?
    http://www.youtube.com/watch?v=v7ay9wXL-dk
    videosunda modelin uçuşu var..Motoru kapatıp dakikalarca havada durabiliyor sanki?

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet uçak olarak almak planör olarak almaktan daha mantıklı.
    Gereken malzemeler 2 servo ve bir Y kablo olarak belirtilmiş. Sanırım 4 servo olacak. 1100gr ağırlık ise kitin boş ağırlığı olmalı.
    Ne deve olmuş ne kuş olmuş. Bizim thk26 tasarlasa daha iyisini yapardı
    Hocam merhaba modelin dolu ağırlığı 1100 gr.Ben modeli mağazada inceledim kanadı hawk planörün kanadını andırıyor.Gövde boyu çok kısa bir kaç kişi aldı bu modelden.Bu hafta sonu piste gidersem uçuşu hakkında bilgi verebilirim.Gerçi Cankat ta giderse o da söyler size.Kısacası model hoşuma gitti

Valla bu uçağı alanlar uçuramadı heralde heycanla yorumlarını bekliyoruz ama sanırım biraz daha bekliycez bu gidişle...

Alıntı emrah35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bu uçağı alanlar uçuramadı heralde heycanla yorumlarını bekliyoruz ama sanırım biraz daha bekliycez bu gidişle...
    Modeli uçurdum harika bir model süzülüşü falan müthiş termik yakaladım sıkıldım arkadaşa verdim kumandayı Fakat ağırlık merkezini iyi dengelemek gerekiyor.Sadece onu ayarlamakta sıkıntı çektik inişi kalkışı çok rahat bir model kesinlikle önerebilirim.

Alıntı okanoguz94 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modeli uçurdum harika bir model süzülüşü falan müthiş termik yakaladım sıkıldım arkadaşa verdim kumandayı Fakat ağırlık merkezini iyi dengelemek gerekiyor.Sadece onu ayarlamakta sıkıntı çektik inişi kalkışı çok rahat bir model kesinlikle önerebilirim.
    birde kendiniz videosunu çekip foruma koysaydınız keşke
    Konu Hayyam tarafından (16-11-2010 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
    iki tekerli bir dünya
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    kit emeği göz nuru : Mini Kadet, Bonanza V35
    Futaba 7C

Haftaya videoya çekerim.Kendi modelimle uğraşmaktan çekecek vaktim kalmadı ama fotolarını çektim.

Okan merhaba. İZMUK'a giderseniz bende gelmek istiyorum. Haber verirsen sevinirim.

Abi bende kim giderse onunla gidiyorum.Zaten genelde yer olmuyo çünkü arkada 3 uçak ve 3 kişi oluyoruz.Sen de vasıta var ise ararsın takılırsın peşimize gideriz yada ben seninle gelirim

Benim evim Ulukent'te. Pistin hemen yamacı sayılır. Ama istersen gelir alırım seni Bornova'dan. Profildeki resim benim arabam.

Tabiki abi neden olmasin sen piste uye degilsin anladigim kadari ile beraber gideriz.Bence sen de uye ol bu gidisle piste cok gidecek gibi gozukuyosun

video koyarsan çok seviniriz. Birde bize kullandığın motoru ve elektronik ekipmanları yaza bilirmisin...?

Model benim degil ilk ucusunu yaptik.Donanimini bilmiyorum bu hafta piste gelirse modelin sahibi sorar ogrenirim detayli bir sekilde incelerim size bilgi veririm.

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    Alıntı tolgagokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar,

Bu modeli sitede görünce benimde dikkatimi çekti..Fiyatı uygun bir model ..180 cm kanat boyu?
    http://www.youtube.com/watch?v=v7ay9wXL-dk
    videosunda modelin uçuşu var..Motoru kapatıp dakikalarca havada durabiliyor sanki?
    model 2200 map 3s pıl ıle 28 dk havada tutabıldım ..suzuluşü ve ucusu cok guzel bır model bu kıs kar kızagı taktım modelıme fpv kayserı bulusmalarında ucusların vıdeosunu yukluyorum.....
    Ali ALPAY

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    Alıntı emrah35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video koyarsan çok seviniriz. Birde bize kullandığın motoru ve elektronik ekipmanları yaza bilirmisin...?
    kendı kullandıgım donanım 2 adet govde ıcıne 18 gr servo ..kanatlara 9 gr servo ..motor emax 2220/09 pıl 2200 map 3s-3000map 3s ...motor 2-3 cm one uzatmalı...sg moktası kanat ıcıne konulan tahta uzatmaların kılıfı hızası
    Ali ALPAY

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)