THK Fournier RF-4D Elektrikli Planör

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 29
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34

BU DA UCUS VIDEOSU
    Ali ALPAY

Oct 2011
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    36
    merhaba ben Ankaradayım. THK da modeli inceledim. Çok hoşuma gitti. Uçuş konusunda biraz zayıfım. Depron modellerimle acemiliğimi atmaya çalışıyorum. Şimdiden alıp toplamamı önerirmisiniz? Çok güzel bir video. Tebrikler. Fakat planör gibi uzun süre havada süzülemiyor sanırım doğrumu? Kırımsız uçuşlar dilerim..

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    Alıntı ysnk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben Ankaradayım. THK da modeli inceledim. Çok hoşuma gitti. Uçuş konusunda biraz zayıfım. Depron modellerimle acemiliğimi atmaya çalışıyorum. Şimdiden alıp toplamamı önerirmisiniz? Çok güzel bir video. Tebrikler. Fakat planör gibi uzun süre havada süzülemiyor sanırım doğrumu? Kırımsız uçuşlar dilerim..
    havada süzülüşü cok fazla 3000map3s ıle 17 dk..2200 3s ıle 28 dk havada kalıyorum...bu hale gelebılmek ıcın modelım bırkac agır kırım da yaşadı .....ucuşu cok guzel ayarlarını tuturduysan....
    Ali ALPAY

Oct 2011
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    36
    havada kalma süresini tatmin edici buldum diyorsanız almamı önerirmisiniz? bataryam 3S 2500mah. ESC 40A servolar 2*9r 2*15gr motor THKda 2400KV setup ile nasıl olur? Fikrinizi alabilirmiyim? bu setup elimde mevcut olduğu için yazdım.

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    Alıntı ysnk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havada kalma süresini tatmin edici buldum diyorsanız almamı önerirmisiniz? bataryam 3S 2500mah. ESC 40A servolar 2*9r 2*15gr motor THKda 2400KV setup ile nasıl olur? Fikrinizi alabilirmiyim? bu setup elimde mevcut olduğu için yazdım.
    benım motorda thk dan emax BL2220/8 yanlız 3-4 cm uzatma kulandım....servolarımız aynı ..benım ıkısı metal dıslı ....her ıkı kanadı epoxsı ıle yapıstırdım daha saglıklı olsun dıye ....hayırlı olsun ne dıyeyım....
    Ali ALPAY

Oct 2011
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    36
    gittim aldım bugün THK dan. oradaki arkadaşlarda tavsiye etti. yorumlara baktım pek olumsuz konuşan yok. Elektronikleri var monte edeceğim. CG noktasını daha detaylı tarif edebilirmisiniz? İkinicisi kanatlar çok mu basit? yapıştırmasak arabada taşımak için sökülebilmesi iyi olmazmı? malum bu kanatlar arabaya sığmayacak.

Alıntı redbaron38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    model 2200 map 3s pıl ıle 28 dk havada tutabıldım ..suzuluşü ve ucusu cok guzel bır model bu kıs kar kızagı taktım modelıme fpv kayserı bulusmalarında ucusların vıdeosunu yukluyorum.....
    Merhaba , bu motoplanöre 26 lık 4 zaman motor kullanabilirmiyim ne dersiniz?

Oct 2011
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    36
    bence o motora göre çok çok hafif ve dayanıksız kalır. Birde THK ya sorun isterseniz.

Jan 2011
    Nereden Nereden
    Kayseri
    Yaş Yaş
    34
    Alıntı Cycasrevoluta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba , bu motoplanöre 26 lık 4 zaman motor kullanabilirmiyim ne dersiniz?
    acıkcası pek bılgım yok patlarlı takma konusunda ...elektrıklı motor takarsan cok daha ıyı olur kanatındeyım..ben deneme yanılma yontemıyle buldum ....CG noktası zanedıyorum ıkı kanadı bırlestırme kanalı ......bır parmak asagısıda olabılır ...4 zamanlı motor deneyımım hıç olmadı ..tıtresım ıçın motor baglantı noktasını saglamlastırmalısın ....planore 4 zamanlı takma konusunda hala anlamış degılım tabı tercıh senın cevabını merakla beklıyorum..modelımde kesınlıkle kanopı kulanmıyorum bunuda dıkate alırsan garıp bır kanopısı var modelın... kanatlara gelınce..once elyaflı bantıle yapıstırmıstım ,sonra bant yerıne her ıkısını tutan vıdalı bır aparat takmıştım en son ıse bunların hepsı tıtresımı cok olusturuyordu ,epoksı ıle sabıtledım ..tasıması sorun tabı .....
    Ali ALPAY

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)