Denizli de Rc arabası olan kimler var.

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 16
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Selamlar,

Bu hobiye, imzamdaki gibi gerçektende 35'inden sonra başladım ve büyük bir keyifle devam ediyorum. Şu anda 8 adet farklı kategoride aracım var. Genellikle araçlarımı, işyerimizin bulunduğu boş alanda veya haftasonları ailemle beraber gittiğim Recep Yazıcıoğlu parkında kullanıyorum.

Hobbyrc sayesinde tanıştığım, delta20 nickli Ramazan kardeşim ve onun grubu daha çok olarak uçaklarla uğraşıyorlar. Arada onlarlada takılıyorum.

Fakat şu an için keyif aldığım araçlar rabalar olduğu için bu hobiyi araba kategorisinde yapan veya yapmak isteyen arkadaşlarla tanışmak, görüşmek vede buluşmalar ayarlayarak toplu sürüşler yapmak isterim. Bu anlamda yapılacak her türlü buluşmaya ön ayak olabileceğimide belirtmek isterim. Belkide yeterli sayıya ulaşılırsa basit bir pist bile yapabiliriz.

Bana forum aracılığıyla veya bekirsarkaya@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    35'inden Sonra RC'ci Olanı Teneşir Paklar
    Traxxas Summit- Traxxas Slash+Velineon
    Redcat Rampage XB-E - OFNA GTP-2E 1/8+2200 KV
    ASSO RC18T2-Losi Ten-T Nitro
    Redcat Rockslide RS10-Losi Mini LST

bnde bi onroadla başlamak istiyorum ama bunun için yüzyüze bilgi alabileceğim kişiler ve inceleyebileceğim araçlar lazım.
    denizlideki buluşmalar nerde ve ne zaman oluyor acaba? katılmak istiyorum bende.

Selamlar,

Bende yenice, 2.el bir hpi e10 alarak aranıza katıldım. Şuan mevsim kış ve kış şartları dolaysıyla uygun zaman olur mu olmaz mı bilemiyorum ama, bende bir hafta buluşalım isterim. Ama tabi bunun için hava şartlarının müsait olması gerekir ki, buluşma için uygun bir yerde var sanırım.

denizsahbaz@hotmail.com.tr benim msn adresim tanışmak isteyen arkadaşlar beni ekleyebilir.

evete bende yeni başlıyorum bu işe bilgi deneyimi olan birinden tavsiye lamak önemli ben off road olarak aklımda scx10 var tabi param olsa tamiya high lift felan alırdım.buluşma günlerine gelmek isterim

Öncelikle merhaba...
    Bende yeni aldıgım HPİ E10'umla aranıza katıldım. Buluşmalar yaparak sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. En yakın zamanda gorüşmek dilegiyle...

herkese merhaba bugün denizliye çok güzel kar yağıyor özellikle rc arabası olanlara bir öneride bulunmak istiyorum bu akşam denizlide kar birikirse karda rc kullanmak isteyen arkadaşlar var mı? ben kullanmayı düşünüyorum ama kalabalık olursa daha güzel olur. kullanmak isteyenlerle küçük bir buluşma yapabiliriz.vereceğiniz cevapları bekliyorum)

Bende Denizli deyim arkadaşlar. Benim bir Strada TC aracım var.
    Bekir Bey bir buluşma ayarlandığında bize haber vericek inşallah.
    - Erciyex & Erciyes -

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2010
    Nereden Nereden
    Kuşadası/Isparta
    Yaş Yaş
    23
    Merhaba Arkadaşlar,

RC Model ISPARTA Derneği 10 Mayıs 2011Tarihinde Yapılacak olan Süleyman Demirel Üniversitesi Rc Model ve Bahar Şenliklerine, Tüm Rc Sevenleri davet etmektedirler.

Araba, Uçak ve Helikopter Kullanıcıları bu şenlikte yer alabileceklerdir...

Akdeniz başlığı altında Süleyman Demirel Üniversitesi Bahar Şenlikleri konu başlığı altına yorumlarınızı bekliyoruz. Sevgilerle..
    Hyper 7 TQ Sport EP conversiyon - Mamba monster combo - Sanwa mx3-FG (SATILIK)
    Tamiya TRF 415 msx, novak gtb,team orion 3.5t,b3
    Tamiya ta05 ezrun 9t combo
    Tamiya tt01 Full carbon mod

ARKADASLAR bende yenı bı rc hastasıyım toplantılarınıza benıde cagırırsanız sevinirim tel:0555 979 71 61

Bende yeni bi strada tc almayı ve ya sakura toplmayı dşünüyorum bana bu konuda yardım edebilecek birisi ve denizlide beraber araç kullanabileceğimiz birisi lazım konu baya eski tarihde açılmış ama hala uğraşanlar vardır umarım....

arkadaşlar bende denizlideyim.araçlarım traxxas e max ve tamiya tt 01d.Karaman mahallesinde oturmaktayım.Buluşmalara katılmayı yakıtlı araçlar görmeyi çok istiyorum.muhammed20_42@hotmail.com

Alıntı muhammed20_42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende denizlideyim.araçlarım traxxas e max ve tamiya tt 01d.Karaman mahallesinde oturmaktayım.Buluşmalara katılmayı yakıtlı araçlar görmeyi çok istiyorum.muhammed20_42@hotmail.com
    Muhammed kardeşim Karakurt köyünde, baraj gölü kenarındaki alanda her Cumartesi buluşuyoruz.
    Oraya gelebilirsin. Gerekirse Cumartesi günü 0.532.4815011 nolu telefondan beni ara, ulaşımla
    ilgili sıkıntın olursa belki yardımcı olabiliriz.

Bekir abi çok teşekkür ederim.Bu haftaki buluşmaya işim çıkmazsa mutlaka geleceğim.Emaxx ile Karakurt köyüne gitmek çok zor olur.Hiç bir bavula sığmıyor.Babam burda olursa onunla gelebilirim.Yada sıkıntı olmayacaksa sizlede gelebilirim.İlgilendiğiniz için çok sağolun görüşmek üzere
    Konu muhammed20_42 tarafından (15-11-2011 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.

Alıntı bekotime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhammed kardeşim Karakurt köyünde, baraj gölü kenarındaki alanda her Cumartesi buluşuyoruz.
    Oraya gelebilirsin. Gerekirse Cumartesi günü 0.532.4815011 nolu telefondan beni ara, ulaşımla
    ilgili sıkıntın olursa belki yardımcı olabiliriz.

arkadaşlar bende rc hastasıyım aldığımdan beri doğru düzgün süremedim bende buluşmalara katılmak istiyorum karakurt köyünede ewim yakın değirmende canlı alabalığın yanında oturuyorum msn---- serkannn17@hotmail.com facebook---serkan çimendağ eklerseniz sewinirim

Alıntı muhammed20_42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekir abi çok teşekkür ederim.Bu haftaki buluşmaya işim çıkmazsa mutlaka geleceğim.Emaxx ile Karakurt köyüne gitmek çok zor olur.Hiç bir bavula sığmıyor.Babam burda olursa onunla gelebilirim.Yada sıkıntı olmayacaksa sizlede gelebilirim.İlgilendiğiniz için çok sağolun görüşmek üzere
    Kardeşim seni de mutlaka cumartesi etkinliğe bekleriz. Ben belki katılamayabilirim, diğer arkadaşlarla tanışırsın. Mümkün
    olursa aracını mutlaka getir. Bu arada anladığım kadarıyla fırçalı motor e-maxx aracın var. Traxxaslar çok sağlam araçlardır.
    Şu anki haliyle 35-40 Km yapıyordur tahminim. 1/8 bir fırçasız motor ve esc takarsan 4s veya 6 s lipo ile 80-90 aralığına çıkabilir. Neyse eğer gelmek için araç bulamaz isen Ramazan abinle iletişim kur o sana yardımcı olacaktır.

Alıntı bekotime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim seni de mutlaka cumartesi etkinliğe bekleriz. Ben belki katılamayabilirim, diğer arkadaşlarla tanışırsın. Mümkün
    olursa aracını mutlaka getir. Bu arada anladığım kadarıyla fırçalı motor e-maxx aracın var. Traxxaslar çok sağlam araçlardır.
    Şu anki haliyle 35-40 Km yapıyordur tahminim. 1/8 bir fırçasız motor ve esc takarsan 4s veya 6 s lipo ile 80-90 aralığına çıkabilir. Neyse eğer gelmek için araç bulamaz isen Ramazan abinle iletişim kur o sana yardımcı olacaktır.
    Babamla gelirim büyük ihtimalle.Evet araç fırçalı versiyon.Şu an çok karasızım emaxxa hk150A esc 2800kv motor bu sistem gerekli malzemelerle yurt dışından 240tl geliyor.Yada yakıtlı off road bir araç almak istiyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)