Nevşehir RC

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 6
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Selamlar,
    Nevşehirde RC ile uğraşan veya başlamayı düşünen varsa etkninlik yapabiliriz.

KYOSHO INFERNO GT2 CHEVROLET CORVETTE C6-R 2007 1/8 AWD
    SPEKTRUM DX3S TELEMETRY SYSTEM

Yücelen Bey merhaba,

Nevşehir ile ilgili böyle bir başlığın açılması beni sevindirdi. Yalnız dikkatimi çekti, sanırım Belçika'da bulunuyorsunuz ?

Hemen hemen birçok ilimizde RC ile uğraşan insanlar oluyor. Amacımız; HobbyRC çatısı altında bu insanları bir araya getirip etkileşimlerini sağlamak.. İnşallah diğer birçok ilimizde olduğu gibi Nevşehir'de de bir araya gelen RC 'cileri görürüz.

Sevgiler
    Konu 100kmh2sn tarafından (09-11-2010 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.

Merhaba Şükrü Bey,

Evet şu anda Belçikada askerlik hizmetimi yapıyorum.3 ay sonra döneceğim.Eğer çevremde bu hobi ile ilgilenen kişileri bulabilirsem,döndüğümde etkinlikler düzenlemeyi düşünüyorum.

Merhaba. bende yeni başlayan rc hevesi gittikçe büyüyor ve artık bir rc sahibi olmak istiyorum fakat özellik olarak ne alacağıma karar vermedim çünkü bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?

RC işi eşsiz bir hobidir.Fakat başlangıçta yanlış tercihler sizi bu hobiden kolayca soğutabilir.Benim tavsiyem bütçenizi fazla yormayacak elektrikli bir modelden başlamanız.Çünkü yeni olduğunuzdan aracın huyuna alışana kadar illaki kaza yapabilirsiniz.

Bütçe belirtirseniz modelde fikir beyan edebilirim.

bende çok meraklıyım özellikle jet lere ama yurt dışından alabilme imkanım var tr de pahalı şimdiye kadar formlarda okuduğum uçurması zor deniliyor birde nevşehirde böle bir ortam yok şimdlik herhalde zor olur

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)