PTT Kargo takip sayfaları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 9
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Son siparişlerimi takip ederken farkettim, artık yok Hong-kong post yok swiss post takip etmenize,yurtdışı ptt ayrı, yurtiçi ayrı takip etmeye gerek kalmamış.

PTT'nin yurtdışı kargo takip sayfasından Barcode girildiğinde sayfa yurtdışı göndericinin sayfasını sizin yerinize kontrol edip, teslimattan yurtiçi takibine kadar her bilgiyi vermeye başlamış.

Ayrıca yakında takip botarını engelleyen güvenlik kodu sistemi de geliyor.
    Herkese hayırlı olsun.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Nereden Nereden
    Gazimağusa/Dörtyol
    Yaş Yaş
    16
    valla benim birkaç gündür kargom istanbul avrupa yakası uluslar torbaya eklendi yazıyordu 2-3 gün sonra ptt şubesine gelmiş hemen gidip aldım daha halen torbaya eklendi yazıyor
    Coota Amphibian,Wing Tiger,Yak54
    Turnigy Accucell 6,Zippy Flight Max 2200mah 3S1P 25C,

Torbaya eklendi yazısını bende görebilsem. 28 gündür havada uçuyor paketim, bi türlü uçaktan inemedi.

eski bir konuyu tekrar alevlendirmiş olduk hayırlısı olsun emre hocam çok tecrübeli değilim ancak kayıtlı bir postanın 30 gün içinde ulaşmaması pek normal değil açıkcası. benden çok daha fazla alışveriş yapan kişiler vardır mutlaka ancak daha önce yaptığım 4 alışverişin tamamı max 14 günde geldi. ebaydan gelen bir başka kargomsa adamların tatili sebebiyle 21 gün gibi bir sürede geldi ancak tatillerini çıkarttığımızda 15 güne denk geliyor.

neyse söylemek istediğim 30 günü devirir devirmez hk ile iletişime geçmeniz ve dispute açmanızdır. bu saatten sonra gelmesi pek mantıklı gelmiyor. paranızı geri alıcaksınız ancak beklediğinizle kalmanızda mümkün. umuyorum yarın bir gün kargonuz gelir.
    Kadir ÖZEN
    Eskişehir

Ben şu ana kadar toplam 13 paket getirttim ancak hiçbiri 20 günden uzun sürmedi, yalnız birkaç arkadaşımın paketinin 1 ayı geçtiği oldu ama 40 günü bulmadan onlar da paketlerine kavuştular. Yine de HK ile temas kurmanızda fayda var. Honkong post 'a da mail atabilirsiniz. Umarım paketiniz bir an evvel gelir.
    Seagull Edge 540 EP::Twin Cargo Plane::WildCat Pusher::ANKA FPV::Sirius FPV::Extra 330S 3D::Great Planes Piper Cherokee & OS46 AX
    Fatshark Goggles,1.3-800TX/RX, Sony600TVL Cam,Nova RTH OSD,Futaba 7C

Şimdiye kadar 7 yurtdışı kargom oldu. Hiçbirisi 20 günden uzun sürmemişti. Hatta geçen yıl noel tatiline girmeden verdiğim siparişim 9. günü elime geçmişti. Kargo 29 gün önce yola çıktı olarak görünüyor. Bu seferki çok uzun sürdü. 2-3 gün daha bekleyip gerekli işlemleri başlatmayı düşünüyorum.

19.11.2011 tarihi saat 12:48 itibariyle kargom sağsalim Türkiye hudutlarına ulaştı ve en uzun sürede gelecek kargomdan haber almış bulunmaktayım Beklemeye devam

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Nereden Nereden
    Gazimağusa/Dörtyol
    Yaş Yaş
    16
    Alıntı emrebuyukok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19.11.2011 tarihi saat 12:48 itibariyle kargom sağsalim Türkiye hudutlarına ulaştı ve en uzun sürede gelecek kargomdan haber almış bulunmaktayım Beklemeye devam
    demek kargonuz geldi türkiyeye ha hadi gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza.2-3 güne elinize geçer tahminen ptt şubesine gidip sizde alabilirsiniz
    Coota Amphibian,Wing Tiger,Yak54
    Turnigy Accucell 6,Zippy Flight Max 2200mah 3S1P 25C,

Elimde başka 3 adet kumanda olduğundan PTT'ye gidecek kadar acil değil fakat kayıp duruma düşmesinden ve uğraşmaktan çekiniyordum.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)