Heli ye Yeni Başlayanlar Kesin Okusun......

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 33
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Merhabalar...
    Forumda Gereksiz şekilde bir çok konu açılıyor, Konu açmadan önce Bir Bakın Sabitlenmiş başlıklara Bir bakın arama motoruna yazın Direk sorunuzu sorup konu açıp konu dağılımı yapmayın, İlk önce araştırın direk aklınızdaki soruları sormayın ilk önce cevap arayın ve aradığınız cevap mutlaka forumda vardır,
    Konu açmak önemli değil fakat Yeni biri geldiğinde veya sitemizden yararlanmak isteyen biri olduğunda bir konu aradığında mutlaka bir çok konu yüzünden aradığı şeyi bulmakta zorlanacaktır, Oysaki Herkes çoktan beri açılan bir başlıkta İlk önce başlığın ve konunun belli olduğu bir başlıkta herşeyi okuyarak yorum yaparsa Tek bir başlıkta herşeyi bulacaktır bunu yaptığınız zaman hem siz bilgilenecek hem bilgilendirecek hemde Sohbet edeceksiniz, ve bu sorduğunuz sorulara cevap vermekten kimse sıkılmayacaktır.
    Saygılar Okuduğunuz için teşekkür ederim....

güzel ve anlamlı bir yazı olmuş kadir, teşekkürler yeni başlayan arkdaşlara faydalı olucaktır

İnşallah Burak bey Burda amacımız boş boş hep aynı soruları sorup aynı konuları açmamak Ve bu şekilde moderatöründe canını sıkmayız

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Nereden Nereden
    kırklareli
    Yaş Yaş
    18
    Birşeye dikkat çekmek istiyorum Konuları okumayan buraya da bakmaz ki Bu konuda uzun uzun yazılar da yazıldı ama bir türlü başarılı olunamıyor fakat dediklerinize katılıyorum
    Walkera 4#6S 2s mod
    Eskiden
    -wingtiger
    -sprint 2

Bu yüzden Başlığı Yeni başlayanlar Kessinlikle okuyun diye yazdım aslında daha ilgli çekici saçma birşey olsaydı daha çok bakılırdıda Bilmiyorum İstenilen bir başlık varsa değiştirelim

Jul 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    Dikkat edilmesi gereken bir konu. Zamanında bu konular ile ilgili çok klavyemi yormuştum da artık bıktım "ne haliniz varsa görün" moduna girerek cevap vermemeyi tercih ediyorum çok ilgi çekici bir konu olmadıkça.
    Fly 3D crash proudly...
    T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
    Low Wing Trainer ___ P-51D Mustang ARF
    JR DSX9 Limited Edition

Alıntı oruc47 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah Burak bey Burda amacımız boş boş hep aynı soruları sorup aynı konuları açmamak Ve bu şekilde moderatöründe canını sıkmayız
    bunun tek nedeni, içlerinde yaşadıkları RC hobi heyecanından kaynaklanıyordur o hevesle bir anda cevap almak istedikleri konuyu açıyorlardır diye düşünüyorum

Alıntı GuNeSh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat edilmesi gereken bir konu. Zamanında bu konular ile ilgili çok klavyemi yormuştum da artık bıktım "ne haliniz varsa görün" moduna girerek cevap vermemeyi tercih ediyorum çok ilgi çekici bir konu olmadıkça.
    Abi Bende bunu farkettim eskiden Ben öyle şeyler yapıyordum emrah abi sürekli beni uyarıp konuları siliyordu ve yazıyordu gördümki şimdi bişey yapılmıyor dedimki bunlar bıktı dur bende bir söyleyeyim dedim.

Alıntı ANDROID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun tek nedeni, içlerinde yaşadıkları RC hobi heyecanından kaynaklanıyordur o hevesle bir anda cevap almak istedikleri konuyu açıyorlardır diye düşünüyorum
    Doğru söylüyorsunuz ama yaşadıkları heyecanı akkılıca yaşamaları lazım

Jul 2009
    Nereden Nereden
    ANKARA
    Yaş Yaş
    40
    Alıntı ANDROID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tespitin doğru Burak. Biz buna hazırcı '' hazırcılar'' desek doğru olur.. Çalışmadan önüme hazır para ekmek gelsin anlamında

Gelişi güzel bir konu açmak değilde, bu forumda arayıpta bulamadığın yani o an ciddi anlamda kafaya takılan bir konu için konuyu açmak daha uygun olur
    Skywalker v3 & Spektrum dx7 2.4 + EZ 433 UHF & Lawmate 1.2 FPV & Oracle Diversty & Cyclops gps osd & GoPro
    F-22 Raptor D

Alıntı RoguE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tespitin doğru Burak. Biz buna hazırcı '' hazırcılar'' desek doğru olur.. Çalışmadan önüme hazır para ekmek gelsin anlamında

Gelişi güzel bir konu açmak değilde, bu forumda arayıpta bulamadığın yani o an ciddi anlamda kafaya takılan bir konu için konuyu açmak daha uygun olur
    katılıyorum şükrü abi.. araştırmacı olmak çok önemli bu hobide insan araştırdıkça öğreniyor, çoğu kişi ''hazırcı'' gerçekten.
    bazende cidden bulunmuyor aranan konular

Aslında Konuların başında birşey oluyor ve konu gittikçe konuşulduğu zaman asıl cevaplar o konuşulan sayfalarda oluyor işte okumadığımız için bunlarıda bulamıyoruz

Aslında Konuların başında birşey oluyor ve konu gittikçe konuşulduğu zaman asıl cevaplar o konuşulan sayfalarda oluyor işte okumadığımız için bunlarıda bulamıyoruz
    haklısın kadir konu yine okumaya geldi

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Bu durum son zamanlara özel bir şey değil. 4 seneye yakın bu forumda gördüğüm bir olay. Başlarda Kadir in dediği gibi uyarı yapar, konuyu silerdik ama bir süre sonra Güneş in durumuna düştüm. Bıkkınlık geldi. Hoş bir durum değil.
    Bilhassa bu foruma yeni katılan arkadaşların forum un kurallarını okumasında ve itina ile yerine getirmesini arzu ederim.
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...icalar%FDn%FDz
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...4%B1-Yenilendi

Sizlerde aslında bu gereksiz sorular ve konular ile ilgili bize yardımınız dokunabilir. Mesajların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem işareti olan bir düğme var "Mesajı Mod. a bildir." Bu düğme ile bizlere yardımınız olur. Gereksiz konuları Geri Dönüşüm Kutusu na - http://www.hobbyrc.com/forum/forums/...%C3%BCm-Kutusu atabiliriz.

Helikopter modelciliği diğer model dallarından her zaman farklıdır. Daha zor, maliyet, sabır, okuma alışkanlığı, okuduğunu anlama yeteneği, notlu çalışma, el becerisi, pratiklik ve bilgi birikimi ister. Marifet bir helikopteri alıp fır fır uçurmak değildir.

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durum son zamanlara özel bir şey değil. 4 seneye yakın bu forumda gördüğüm bir olay. Başlarda Kadir in dediği gibi uyarı yapar, konuyu silerdik ama bir süre sonra Güneş in durumuna düştüm. Bıkkınlık geldi. Hoş bir durum değil.
    Bilhassa bu foruma yeni katılan arkadaşların forum un kurallarını okumasında ve itina ile yerine getirmesini arzu ederim.
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...icalar%FDn%FDz
    http://www.hobbyrc.com/forum/threads...4%B1-Yenilendi

Sizlerde aslında bu gereksiz sorular ve konular ile ilgili bize yardımınız dokunabilir. Mesajların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem işareti olan bir düğme var "Mesajı Mod. a bildir." Bu düğme ile bizlere yardımınız olur. Gereksiz konuları Geri Dönüşüm Kutusu na - http://www.hobbyrc.com/forum/forums/...%C3%BCm-Kutusu atabiliriz.

Helikopter modelciliği diğer model dallarından her zaman farklıdır. Daha zor, maliyet, sabır, okuma alışkanlığı, okuduğunu anlama yeteneği, notlu çalışma, el becerisi, pratiklik ve bilgi birikimi ister. Marifet bir helikopteri alıp fır fır uçurmak değildir.
    Emrah Abi haklısında Hangi konuyu silecez Hangi birini silecez , En iyisi kuralları okumayıp yine aynı konu açanları banlayalım

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Kadir
    Hatasız kul olmaz, ilk elin günahıda olmaz.
    Ben yeni arkadaşların hevesini, bir anda herşeyi hazırda olsa öğrenme isteğini anlıyorum. Ama bu hazırcılık olayının zararlarını anlamaları gerekiyor.
    Banlamak çözüm değildir. Hoş olmayan bir durum.
    Tatlı dil ile yılanı deliğinden çıkarmak gerekir.

Emrah Abi haklısında Hangi konuyu silecez Hangi birini silecez , En iyisi kuralları okumayıp yine aynı konu açanları banlayalım

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir
    Hatasız kul olmaz, ilk elin günahıda olmaz.
    Ben yeni arkadaşların hevesini, bir anda herşeyi hazırda olsa öğrenme isteğini anlıyorum. Ama bu hazırcılık olayının zararlarını anlamaları gerekiyor.
    Banlamak çözüm değildir. Hoş olmayan bir durum.
    Tatlı dil ile yılanı deliğinden çıkarmak gerekir.
    Bende şakasına söyledim abi Fikri olanlar lütfen çekinmeden Söylesinler... belkide yeni başlayanlar burayada bakmamışlardır

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Başlık açık, net ve okunur.

Benim helikopter bölümü ile değil de araba bölümüyle ilgili bir önerim var .Yeni başlayanların genellikle sordukları sorular ''diferansiyel nedir,şaft nedir,şu kadar param var hangi arabayı alayım,kep nedir,esc nedir vs..' benzeri oluyor.Bundan dolayı bir konuya tüm bunların açıklanması yapılsa,birkaç örnek araba manuel'inden alıntılar yaparak parçalar açıklansa da konu açan insanları direk bu konuya yönlendirsek.Dediğiniz gibi konu geri dönüşüme gider ve konu sahibi bu linke yönlendirilir .Tabi forumda farklı konu başlıkları altında bu soruların cevabı sürüsüyle var,ama benim bahsettiğim bunların tekrar düzenlenerek toplu ve güncel olması.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Hakan
    Güzel bir yaklaşım. Bu mesajını, "Arabaya Yeni Başlayanlar Kesin Okusun......" gibi yeni bir başlıkta araba bölümü içinde açarsan ok hedefini bulur

Alıntı angilonit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim helikopter bölümü ile değil de araba bölümüyle ilgili bir önerim var .Yeni başlayanların genellikle sordukları sorular ''diferansiyel nedir,şaft nedir,şu kadar param var hangi arabayı alayım,kep nedir,esc nedir vs..' benzeri oluyor.Bundan dolayı bir konuya tüm bunların açıklanması yapılsa,birkaç örnek araba manuel'inden alıntılar yaparak parçalar açıklansa da konu açan insanları direk bu konuya yönlendirsek.Dediğiniz gibi konu geri dönüşüme gider ve konu sahibi bu linke yönlendirilir .Tabi forumda farklı konu başlıkları altında bu soruların cevabı sürüsüyle var,ama benim bahsettiğim bunların tekrar düzenlenerek toplu ve güncel olması.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)