maltepe/esenkent halka açık rc racers offroad pisti

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 342
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 342 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 18 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    38
    arkadaşlar ben 15-20 gün önce maltepe belediyesi park ve bahçeler müdürlüğüne şahsen dilekçesiz başvuru yaptım.maltepe belediyesi park ve bahçeler müdürü sayın refik beyle yarım saatlik bir görüşme yaptım.
    maltepe esenkentte mahallesinde bulunan ve yıllardır iyi bildiğim ve 8 aydır da kendi aracımı kullandığım boş bir araziyi bize HALKA AÇIK RC PARK olarak tahsis etmelerini talep ettim.
    sayın müdür beye hobimizin güzelliğini,amacımızı,paylaşımlarımızı,böyle bir mekana ne kadar çok insanın ihtiyaç duyduğunu etraflıca izah edip anlattım.
    sağolsun ilgiyle karşıladı.bunun bir ilk olabileceğini,resmi prosedürde bu işlemlerin de zaman alacağını fakat ''sizin kendi çaba ve emeklerinizle bu pisti hazırlayabilirseniz ve kullanmaya başladıktan sonra kullanıcıları ve mahalle halkının da ilgi duyduğunu resimler çekip bize ulaştırırsanız bizde gereğini yapar sayın belediye başkanımıza bu resimleri gösterip bu mekanın kalıcı olarak rc park haline getirilmesi hususunda gerekli resmi işlemlerin yapılmasını arz ederiz diyerek konuştuk''
    ve hatta ileride yapılacak tüm park projelerinin bir köşesinde bu hobiyede yer ayırıp gereken desteği belediye olarak sağlarız dediler.

bu görüşme neticesinde ''toplantılar-marmara-anadolu yakası buluşma yeri'' sayfasında konu açarak arkadaşlarıma müjdeyi verdim.geçtiğimiz iki pazar hafta sonunda ve arife günü üç arkadaş çalışarak aşağıya ekleyeceğim resimlerdeki hale getirdik.konunun başlangıcı ve detayları yine bahsettiğim sayfamızdadır.

parkuru alan üzerine çizdikten sonra alan içerisindeki ufak tefek taşları temizledik.yol çizgisi içinde kalan kısımların yarısından fazla bölümünü tamamen temizledik ve şimdilik parkur kenarlarına yol içindeki temizlediğimiz topraklardan kenarlara yığarak parkuru belirgin hale getirdik.bu cumartesi ve pazar günü tekrar buluşarak parkurun kalan kısımlarını temizleyip atlama rampalarını oluşturmaya çalışacağız.

bu proje halka açık ücretsiz rc offroad parkı olacaktır ve inşaallah allah izin verirse bu konuda bir ilke imza atmış olacağız.konuyla ilgilenen arkadaşlarım bana ulaşabilir pist yapımında görev alabilecek arkadaşları seve seve kabul ederiz.şimdiden ilgilenecek arkadaşlarıma teşekkür ederim.

adem köksal 0554 958 55 23 -anadolu yakası buluşma yeri-sayfası-rc team 216-

pistimize ulaşım çok kolay olacak kadıköyden e5 güzergahı ile 21-c esenkent iett otobüsü ile maltepe merkezden esenkent minibüsü ile kartaldan yine esenkent minibüsü ile gelindiğinde ulu camii durağında inilecek ve camiinin iki alt sokak arkasında bulunan kültür parkının hemen yanındaki büyük arazi.....

MALTEPE/ESENKENT RC RACERS OFFROAD PİSTİ.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    1.projem:el yapımı chevy c 10 apache pickuphttp://vimeo.com/16167876
    2.projem:MALTEPE/ESENKENT''RC RACERS OFFROAD PİSTİ''

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    bu çok iyi bir proje olmuş bende yardımcı olmak isterdim ama imkansız size kolay gelsin
    Savage X SS 27.095mhz & Savage Flux Hp 2.4 ghz

Nov 2010
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    35
    pazarları çalışıyorum ama genelde haftaiçi müsaitim .yapabileceğim birşey olursa seve seve yardım ederim.

Hafta içi belki okul çıkışı uğruyabilirim. Yardım edilcek birşey varsa vs.
    Okulum kartal burak bora e5 in orda nasıl geliceğimi tam olarak söylersiniz sevinirim anladığım kadarıyla Kadiköy tarafından daha burak boraya gelmeden ..
    Hpi Pulse 4.6 RTR Buggy
    Hot Bodies D8E Atsushi Hara Edition
    Spektrum DX3E 2.4 GHz
    Slow is Fast

Biz bugün orada olacağız.
    HRC 2011 EP Truggy İKİNCİSİ
    HRC 2011 GP Buggy ÜÇÜNCÜSÜ

Jul 2009
    Nereden Nereden
    İst/Tuzla
    Yaş Yaş
    27
    bugün Adem abinin üstün gayretleriyle pist baya ortaya çıktı.temizlenmesi gereken 3 metrelik bir yer kaldı.artık rampa aşamasına geldi.esas iş şimdi başlıyor.inşallah bu emeklerin karşılığı alınacak.tabiki bu hepimizin elinde.imkanı olan mutlaka gidip pisti görmeli.mutlaka elinizden gelecek birşey vardır.inanın bitince çok güzel ve kullanışlı bir pist olacak.
    Ofna Ultra GTP2-e 1512 1,5 Y + MMM
    Jammin Crt.5-e KD36-60-07L + Hobby King 120A
    Tamiya Ta05 V2 LRP Vector K4 8,5T + MMP

RC Team 216

Epey hızlı bir pist olacak. Güzel düzlükleri ve virajları var. Tek dezavantajı -benim için en büyük- yakıtlı araçlar için çevreden şikayet gelmesi muhtemel. Artık arkadaşların kullanmadığı EP araçlarla idare edeceğim .

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    foto çekmediniz mi yahu son halini ben de merak ettim..
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)
    HRC 2011 Elektrikli Truggy Şampiyonu
    HRC 2011 Elektrikli Buggy İkincisi

Çok acele çıktım, makinayı unuttum. Ama Cem'ler bişeyler çekti, bir ara yükler.

Aug 2009
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    37
    Selam arkadaşlar, rampaları ne malzemeden yapmayı planlıyorsunuz? Benim slash 4x4'ün kepi Reşadiyedeki pistte bayağı hırpalandı, çok sert olmayan rampalar olsa daha mı iyi olur dersiniz? Gerçi diyeceksiniz short course ile rampalarda ne işin var diye ama elimde o var napiyim
    Traxxas Nitro 4-tec 3.3
    Traxxas Slash 4x4 2.4 Ghz
    [/COLOR]

Bugün basit bir video çektik: http://www.youtube.com/watch?v=8TR_OXsFP6A
    Tamiya TA-05
    Kyosho Inferno MP777 SP2
    Kyosho Inferno ST
    Kyosho Mantis Corvette C5

Mar 2006
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    40
    Alıntı CemilOzsonmez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ............ Gerçi diyeceksiniz short course ile rampalarda ne işin var diye ama elimde o var napiyim
    Rampaların tadı ShortCourse ile ayrı bir güzel oluyor, hele aracınız Slash 4x4 ise
    Pist yapımında emeği geçen herkese kolaylıklar diliyorum.
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Alıntı CemilOzsonmez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim slash 4x4'ün kepi Reşadiyedeki pistte bayağı hırpalandı
    Acaba, en hızlı düzlükte bulunan rampadan uçarken havada çarptığım slash sizinki miydi ? Belirttiğiniz gibi yüksek rampalar SC araçlar için çok uygun olmuyor ancak Tolga'nın yolladığı bir video vardı, linkini bulunca buraya da eklerim, o şekilde düşünüyoruz rampaları, yani SC için.

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    38
    dün pistimize gelerek yapımda emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
    -warhead --ahmet ve kardeşi
    -kadirabi --kadir
    -crabs --memduh
    -steel --ayhan
    -cemni --cem
    -nlbrkkrtl --kartal
    ve ben dahil 8 kişi idik.

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    38
    inşaallah bugün rampaları yapmaya başlarız.rampalarımız araçlarımıza zarar verecek kadar devasa olmayacak slash,blitz gibi short course araçlarla çok rahat kullanabileceğiz.herhangi görüp izlediğiniz pistler gibi sıradan ve sıkıcı bir parkuru olmayacak.

Çok güzel bir çalışma olmuş,en kısa zamanda piste gelip yardımcı olmak istiyorum
    Elinize sağlık .
    TA-05 V2 DRİFT
    ---------------------------
    ÇOK YAKINDA
    HPİ SPRİNT 2 DRİFT

Pist gerçekten çok güzel gidiyor . Kolay gelsin hepinize Videoda gördüğüm kadarıyla büyük bir alan fakat apartmanların yanında Nitrolu ve Benzinli araçların kullanmalarına izin vermiceklerdir O durum biraz can sıkıcı ..
    Hpi Pulse 4.6 RTR Buggy
    Hot Bodies D8E Atsushi Hara Edition
    Spektrum DX3E 2.4 GHz
    Slow is Fast

Sep 2010
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    17
    Alıntı wakizashi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pist gerçekten çok güzel gidiyor . Kolay gelsin hepinize Videoda gördüğüm kadarıyla büyük bir alan fakat apartmanların yanında Nitrolu ve Benzinli araçların kullanmalarına izin vermiceklerdir O durum biraz can sıkıcı ..
    apartmanlar çok yakın olmuş gerçekten kafamıza su döküp terlik gelebilir artık nitro orda biter
    Savage X SS 27.095mhz & Savage Flux Hp 2.4 ghz

Mar 2010
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    38
    pistten geçen hafta arife gününde çektiğim resimler.resimlerin birinde görünen arkadaşlarımız;

tayfun0029 - tayfun
    kadirabi - kadir
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Sep 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    26
    Çok iyi bir çalışma inşallah verdiğiniz emeğin karşılığını kat be kat alırsınız...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)