Tamiya Tundra HIGH-LIFT Yola Çıkmaya Hazır (Fotolar)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 51
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Merhaba arkadaşlar sizlerinde yardımları ile aracı sonunda tamamladım. Gerek aracın gerekse kasaya konulacak olan malzemelerin boyasını bitirdim.
    Tüm bunların yanı sıra aracın makaslarının çok sert olduğunu farkettim ve sadece 3 yaprak yayı kullandım.
    Eşim kasaya koyulacak eşyalarla ilgili birkaç fikir verdi; "sen şimdi dağa bayıra gittinmi çay içemeden durmazsın al buda benden olsun" dedi çaydanlık yaptı araç için.
    Kırlent yada fiskos takımı yapmadığı için kendimi şanslı sayıyorum. Ancak araç evdeyken üzerinde sürekli bir fiskos duruyor ve kumanda bende olmuyor

Fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum en kısa zamanda dağlarda tepelerde aracı birlikte göreceğiz.
    Katkılarından dolayı herkese ve rc yi bana sevdiren Hobbyrc ailesine sonsuz teşekkür ederim.
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Resimlere devam
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Resimlere devam edelim
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Bunlarda son olarak kasadaki malzemeler
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

bende tamiya f350 istiyorum beyazıtt beyyy
    bana aracı alana kadar tundranın üstünde fiskos duracak kumandada bende olacak.
    ayrıca MFC 02 set ve çekivinci istiyorum.haberiniz olsun. olmadığı takdirde aracın elimde olacak ve asla süremeyeceksin çünkü ben süreceğim aşkım

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Dec 2009
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    24
    İnş ilerde ilerde benim eşimde böyle ilgili olur Beyazıt abi şanslısın. Bu arada aracın güzel zaten tundra kep bi harika. Araç bittiğine göre kırımsız sürüşler.
    ...кєяєм Θżgєи... Axial Scx 10 & Custom Dingo Body

Sağol kerem teşekkür ederim daha iyi olacak.
    Şimdi ışık yapacağım onun planı projesi içindeyim.
    bittiğinde nasipse onuda paylaşacağım burda...
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Dec 2009
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    24
    Kolay gelsin o zaman merakla bekliyorum.

beyazıt kardeşim eline emeğine sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsın özellikle boya çok hoşuma gitti diğer aksesuarlarda cabası tabi yengeye de bravo çaydanlık iyi fikirmiş neyse artık benim jeep wrangler geldimi beraber toplarız artık tekrar tebrikler kırımsız sürüşler diliyorum sana bir an öncede toplanmaya başlarız artık ne dersin

Aug 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul/Tekirdağ
    Yaş Yaş
    27
    Çok güzel araç olmuş boyanın rengini baya beğendim. Çaydanlık fikri süper olmuş. Tebrikler.

Makas olayında yumuşama istiyorsanız ya süspansiyonun içindeki yayı çıkarıcaksınız ya da tek ana makasla devam ediceksiniz. Yoksa araç top gibi sekiyor.

Sıra ışıklandırma ve arazi fotolarında

Alıntı mania_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel araç olmuş boyanın rengini baya beğendim. Çaydanlık fikri süper olmuş. Tebrikler.

Makas olayında yumuşama istiyorsanız ya süspansiyonun içindeki yayı çıkarıcaksınız ya da tek ana makasla devam ediceksiniz. Yoksa araç top gibi sekiyor.

Sıra ışıklandırma ve arazi fotolarında
    Valla süspansiyondaki yayı çıkarmayı düşündüm ama yayı çıkardığımda amortisör toplamaz diye düşünüm bilmem yanlışmı düşündüm?

Alıntı haşmettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyazıt kardeşim eline emeğine sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışsın özellikle boya çok hoşuma gitti diğer aksesuarlarda cabası tabi yengeye de bravo çaydanlık iyi fikirmiş neyse artık benim jeep wrangler geldimi beraber toplarız artık tekrar tebrikler kırımsız sürüşler diliyorum sana bir an öncede toplanmaya başlarız artık ne dersin
    Toplarız toplanırız kardeşim hele sen cihazı bir alda gerisi kolay
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

kırımsız sürüşler dilerim güle güle kullan

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Kış geliyorken crawlerler uykudan kalktı Güzel çalışma elinize sağlık..

Alıntı RC _TUTKUNU_4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırımsız sürüşler dilerim güle güle kullan
    Teşekkürler onurcan kardeşim

Alıntı viaconme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kış geliyorken crawlerler uykudan kalktı Güzel çalışma elinize sağlık..
    Dilerim dediğiniz gibi olur...
    Tolga beyle görüştüm kep boyamayla ilgili özel ders alıcam adam süper ötesi. F350'nin son halini gördüm dudağım uçukladı.
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Yeni aracınızı güle güle kullanın Beyazıt bey, eşinizinde bu hobide sizinle hemfikir olması hatta ve hatta detaylara girip vinç v.s. gibi taleplerde bulunması kopardı beni ikinizide tebrik etmek lazım. İlk araç olarak bence çok güzel seçim yapmışsınız. Benimde bu klasmandaki ilk aracım hilux hi liftti

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...gh-Lift-MFC-02

Ben makasların esnekliğini arttırmak ve dönüş çapını iyileştirmek adına bir kaç ufak şey yapmıştım azda olsa faydası olmuştu. Dilerseniz bu uygulamaları yapabilirsiniz. Ancak tırmanma kabiliyetinin artması açısından, ileride kesinlikle 4 linke çevirmenizi öneririm tabi o zaman yaprak yaylara ihtiyaç olmayacağı için yerine amortisör kullanmalısınız.

Selamlar

Oct 2008
    Nereden Nereden
    İSTANBUL
    Yaş Yaş
    34
    hızlı ve güzel bir çalışma olmuş kırımsız sürüşler.

Alıntı hot rod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni aracınızı güle güle kullanın Beyazıt bey, eşinizinde bu hobide sizinle hemfikir olması hatta ve hatta detaylara girip vinç v.s. gibi taleplerde bulunması kopardı beni ikinizide tebrik etmek lazım. İlk araç olarak bence çok güzel seçim yapmışsınız. Benimde bu klasmandaki ilk aracım hilux hi liftti

http://www.hobbyrc.com/forum/threads...gh-Lift-MFC-02

Ben makasların esnekliğini arttırmak ve dönüş çapını iyileştirmek adına bir kaç ufak şey yapmıştım azda olsa faydası olmuştu. Dilerseniz bu uygulamaları yapabilirsiniz. Ancak tırmanma kabiliyetinin artması açısından, ileride kesinlikle 4 linke çevirmenizi öneririm tabi o zaman yaprak yaylara ihtiyaç olmayacağı için yerine amortisör kullanmalısınız.

Selamlar
    Serkan bey öncelikle teşekkür ederim. Bu arada konu arasına hemşehri olduğumuzuda sıkıştırmadan duramayacağım. Güzel yorumlarınız için sonsuz teşekkürler. Aracı almadan önce crawler konusunu yalayıp yuttum zaten bu başlık altındaki konuların hepsi ders niteliğinde. Sizin konunuzu bir solukta okudum desem yalan olmaz makasları yumuşatmada sizin fikrinizi kullandım. Gece kalktım uykudan aklıma geldi bütün makasları 2 yaprağa düşürdüm aynı sizin konudaki gibi ama yeterli esneklik makaslarla sağlanamıyor bunu anladım

Sizin yaptığınız çalışmaların her zaman takipçisi olduğumu belirtmek isterim. Özellikle yaptığınız skala görünümlü malzemeler soluğumu kesti desem abartmış olmam.
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Alıntı BDURMUŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızlı ve güzel bir çalışma olmuş kırımsız sürüşler.
    Durmuş bey boya konusunda bana çok yardımınız oldu. Sizinle tanışma fırsatı bulduğum için son derece mutluyum. Hobbyrc son derece büyük bir aile ama crawler kullanan kişiler azınlıkta. Sanıyorum sizlerin yapmış olduğu bu güzel çalışmalar benim hibi hobbyi seven ancak ne yapacağına karar veremeyenler için bir yol niteliğinde olacak.
    Sevgiler saygılar....
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Dec 2009
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    24
    Beyazıt abi bırak azınlıkta kalalım. Çünkü çoğaldıkça forum çöplüğe dönüyor. Şu anda bizim bölümümüzde çok fazla çöp konu yok bu sayede rahat öğrenebiliyoruz

Ondada haklısın Kerem ama şuda bir gerçek bu forumun genelindeki üyeler ne yaptıklarını ne yapacaklarını biliyorlar diye düşünüyorum.
    Tamiya TUNDRA HIGH-LIFT

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)