Araba Seçimi

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 71
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Bende sadece gülüyorumTeknosa'ya haftanın en az 1 günü uğruyorum ve o tazr bi araç görmedim.Ve öle bişi de yok bu forumdaki herkes bunun farkında.Ama şunu unutma sadece kendini gülünç duruma düşürüyosun.Yokk 230 km vs.Senin o hıza çıkarman için motor kaç devir atıyodu 200.000 devir falan mı.Ayrıca ok 130 km yapan elektriklinin ismi ne kutusuna falan yazar yada onu bırak fiyatı ne?Artık şölee 2000-3000 dolar vardır

ohhoooo konu kızıştı haaa saat 6 yönüne atış serbest!!!
    hrc bir rüyaydı rüya bitti....

bak "git" tarzı bişi yapabilirsin aslında şööle murat131 kasasından hem düüğün modu alış-weriş sepeti modu walla bi düşün

Alıntı rgm Nickli Üyeden Alıntı
    hıımm bak olabilir benim bi nikko wardı 532 kmh hız yapıodu(tabi gerçekte 38 kmh)
    38*14=532 hehehehehehe akşam akşam çook güldüm ayrıca o teknosada olan patinaj sistemli aracıda çook mrk ettim haaa 10 km haaa bide dewletten izin alcan yaw ben model kullancamda 10km de kumanda yaptım bi izin haaa döwerler adamı beee
    rgm gülmekte bir meziyettir. Ayrıca 10 km lik bir alıcı yaparsan mecburi olarak devletten izin alma gibi bir zorunluluğun var. İstersen git bilgili birine sor. Yoksa kullandırmazlar. Adres verirsen sana da gönderirim.

öcnelikle cüskden mezunum bilgisayar matematik bölümü bu bir. ikincisi istersen adresi ver sana yollayam katalogu o zaman için ferahlar bu iki. el yapımı dedim okuma yazmanız yok galiba bu arada sizlere de bişi kanıtlama zorunluluğu görmüyorum. attığımı düşünüyorsan yorum yapma.

tabiki mecburi ben buna bişey demiom ztn ama izin wermezler demiom bu senin cüsk dediğin yer bir kursmuuu?

bak rgm öncelikle 10 km gibi bir alıcı verici sistemi kullanacaksan devletten iznin olması gerekir. Bu hem cihaz kontrolü için hem de kullanacağın kamera için. İstersen bunu yetkiliye sor. İkincisi cüsk dediğim yer ÇUKUROVA UNİVERSİTESİ oluyor. Bilmiyorum artık sen orayı kurs olarak nitelendireceksen o ayrı mevzu. Dediklerim şaka değildir. EP 130 km yapmaz diyen arkadaşlar adres versin evlerine kataloğu postalayacağım. (ADANA-TEKNOSA-GAZİPAŞA ŞUBESİ) İlk gördüğümde bende inanamamıştım ama oluyor demekki. Aldım ve kullandım. İsteyen olursa buradan yollarım da. Hile yaparsın diyorsanız size bizzat katalogu teknosa mühürü ile yollarım.

bu alet eğer teknosada warsa her teknosada wardır bu bir ayrıca daha 17 yaşında üniversiteden mezun olmuş biri bu söylediğine eminim kendin bile inanmamışsındır bu iki
    ep 130 kmh yapmaz demiolar herşeyi bi yerinden anlıosun bu üç...

sen link vs yolla 130 km yazsın İlla video yada resim vardır.Bizde Köyde yada kasabada değiliz teknosa var burda da teknosa tarzı yerlerde aynı ürünler bulunur heralde adanada olupta istanbulda olmıyan araçlar neymiş görelim bizde...
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Alıntı cursed_crafty Nickli Üyeden Alıntı
    Zaten araç ile yarışmak istemiyorum ki sadece hız tutkunuyum!!!!!!!

yaw bide madem hız tutkunusun buna harcııcan parayla al bi 106gtı modifiye et yap 250 km/h olsun bitsin ama bakanlıktanda izin almayı unutmaaa

bak inanmıyorsan ver adresini teknosa kaşesi ile sana katalogu yollayacağıma emin olabilirsin. ep 130 km yapabilir diyen tek bir yazı göster! bence sen rc değil dans ile uğraş orada daha başarılı olursun! Adanaya geldiğinde haber ver sana bir de okuma yazma öğretim. kardeşimin acc si diyorum anlamamakta israr ediyorsun!

aaaa yaşını büyütmüşş daha demin 17 diydi yaw bu hehehehehe

206 cc var elimde ayrıca bu bir hobi. link video vs bişi bulamadım ama ver adresini sana teknosa kaşeli katalogu yollarım. madem atıyorum katalogu nereden çıkaracam? rgm sana bir soru hayatında hiç 10 km alıcı verici sistemi gördün mü? git yetkili birine danış bayramdan sonra onlar sana neden ole olduğunu güzel güzel açıklar

evet yaşı düzelttim çünkü bundan sonra bu acc ile kardeşim değil ben gireceğim

hiç 10 km kapsamlı alıcı we werici ile işim olmadı olmazda bu biiiir ayrıca bil. mühendisi olan kim senmi yoksa kardeşinmi bu ikiiiiiii ayrıca 130 km yapan bir ep nin nasıl hiç resmi web sitesi olmazbu üüüüç bak sana bir ipucu pc. müh. sisin ama öğretmemişler galiba google die bişi war hatta www.google.com oraya yazıon herhengi bişi warsa çıkıo yaaa yaaaa çok ilginç dimi gawur yapıo abiii buda döööört

bilg. müh olan benim bu bir. hayatında görmemişsin kullanmak için neler gereklidir onu bile bilmiyorsun bu iki. bulabilsem bende sana link verirdim ama ben sana daha iyi bişi sundum ver adresini sana kendi ellerim ile teknosa kaşeli katalog yollayacağım ona bol bol bakar rezilliğini görürsün bu da üç

yaw bide baktım alta 2 ziyaretçi war bunu ayrı bi yerde yapalım yani başka bi yerde mesele msnde yaapalım bu tartışmayı zannetçekler burası hep bööle hade cnm hade kapamayın dükkanın önünü

neden rezil olacağından mı korkuyorsun yoksa ver adresini yolarım katalogu hiç sorun değil. sadece senin için değil isteyen herkeze yollarım katalogu

yaw ne bu adres merakın anlamadımki alla allaaaa bu biiir daha demi kardeşin pc mühendisi idi şindi sen sizin diplomanın isim bölümü cırt cırtlımı istediğini yapıştırabilion bu ikiiiiii ayrıca ben tamam kullanmak için izin lazımdır fakat wermezler diom bunuda ssen anlamıon buda üüüüüç bu konuya bi daha(şahsıma hakaret olmadığı sürece) msj yazanı eşşekler kowalasın

ahahahahahahah vallaha bu kadarını da görmedim pesssss. Birincisi ben kimseye hakaret etmem. İkincisi yazdıklarımı incelersen bu acc kardeşimin BİLG. MUHENDİSİ olan BENİM diyorum ama nerede? Kullandığın yere göre izin alırsın gidipte yan evi gözetlemek için kullanırsan tabiki izin vermezler. Gerçi cüsk'ü kurs diye tanımlayan biri ile ben niye tartışmaya giriyorum onu da bilmiyorum. Adres takıntısına gelince ep nin 130 km yapacağını kanıtlamamdan korkuyorsun seni anlıyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)