Araba Seçimi

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 71
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

eşekleri tutun bozdum yeminimi msj yazıom ben ep 130 km/h yapamaz demiom sadece öyle bişi teknosada bulunmaz diom ayrıca cüsk ü kurs diye tanımlamadım bilmediğim için sordum bilmiodum şindi öğrendim oranın bir üniv. olduğunu ayrıca bu adres takıntını anlamadım nie korkıyım böyle bişiden ispatla sende rahatla bende dimi ama? bide ben hakaret edersin demedim edersen dedim oku yaw ben bunnarı 24 yaşında birine nası söölüom yaw walla utandım kendimden abim yaşında insansın offf rezil bişi walla
    hrc bir rüyaydı rüya bitti....

Alıntı cursed_crafty Nickli Üyeden Alıntı
    neden rezil olacağından mı korkuyorsun yoksa ver adresini yolarım katalogu hiç sorun değil. sadece senin için değil isteyen herkeze yollarım katalogu
    Yollamana Gerek yok canım.Scann edip foruma koymak senin gibi bir müh için zor olmasa gerek...
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

scaner yok işte olsa hemen yapacam. ama yarın acık int cafe bulursam hemen koyarım! scan a bakınca öle bişi var mı yok mu görürsün. rgm birçok şeyi bilmiyorsun ama konuşuyorsun. adres takıntım yok sadece adresi yollarsan sana katalogu yollarım. scan için de düzeltti vs. gibi laflar edeceğiniz için hem de scanerim olmadığı için koymak istemedim. ayrıca sen hakaret edersin demediğini bende biliyorum. sadece açıklama mahiyetinde bişiydi o ama sen yanlış anlamışsın. bence önce insanlar ile nasıl konuşulacağını öğren ondan sonra tartışma konularında boy göster

Ya tamam yarına kesin açık bi internet cafe bulursun.Ordan scanle bizde bu aracın özelliklerine bakalım.Eğer cidden öyleyse bizde alırız.Ayrıca bu aletin fiyatı ne?Ayrıca şunu unutma bu kataloğu falan foruma koymadığın sürece sen herkes tarafından yalancı,kişilik gelişimini tamamlayamamış bi insan olarak görünürsün.Ve dışlanırsın...

Alıntı prettyahmet Nickli Üyeden Alıntı
    Ya tamam yarına kesin açık bi internet cafe bulursun.Ordan scanle bizde bu aracın özelliklerine bakalım.Eğer cidden öyleyse bizde alırız.Ayrıca bu aletin fiyatı ne?Ayrıca şunu unutma bu kataloğu falan foruma koymadığın sürece sen herkes tarafından yalancı,kişilik gelişimini tamamlayamamış bi insan olarak görünürsün.Ve dışlanırsın...

arkadaşlar katalog için scan etmeme gerek kalmadı sizlere birkaç araba modeli göndereceğim. hepsi ep çünkü ben kullanıyorum ve teknosa da baktım buyrun linkler bir daha da kimseyi tanımadan lütfen yorum yapmayın. özellikle de yalancı olarak tanımlamayın. eğer forumdaki yazılarımda kırıcı sözler kullandıysam özür dilerim. Linki tıkladıktan sonra ürün özelliklerini incelerseniz süratlerini de görürsünüz.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    http://www.teknosa.com.tr/msib21/for...tlcat=ALL&pg=1
    -----------------------------------------------------------------------------------
    istediğiniz araca bakabilirsiniz hepsi de ep

Alıntı prettyahmet Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar verdiğim linkten hem özelliklerine hem de fiyatına ulaşabilirsiniz. Linke baktıktan sonra yalancı, kişilik gelişimini tamamlayamamış bir insan olmadığımı görürsünüz. Bu saatten sonra dışlar mısınız yoksa aranıza alır mısınız buna ben karar veremem. sadece sizin bileceğiniz iş. Yorumlarınızı bekliyorum.

senin dediğin hangüsü????

Maksimum Hız : 160 km/sa Ölçek hız aynen bunu ordan aldım bak bak gül walla...

hepsi 130 ve üzeri. istediğine bakmak serbesttir. Hani benim bir ara attığımı düşündüğünde saat 6 yönünde atış serbest diyodun ya burada da serbest önündeki alandan istediğine atış yap sonra hızına BAK!!!

16 kmh yapıoooo 160/10=16

hala serbest walla bunnar ölçek hız

ne demek ölçek hız? orasından anlamam. dergide 130 km yazıyordu bende size öle söledim ayrıca bende de var araçlardan biri piller dolu iken max. 130km/s yapar diyor. ölçek hız nedir bilmiyorum

bak ölçek hız ne demek bilmiyorum elimde dergi var şuan üzerinde şu yazılı
    NIKKI
    Mayhem Tunner Serisi Modeller TOYOTA SUPRA MAZDA RX8 NISSAN 350 Z HONDA INTEGRA
    *Uzaktan Kumandalı
    *2 kanal
    *130km/s
    *Patinaj özellikli
    Ölçek hız dediğiniz 1/10 ise yanlış anlamışımdır. herkezden özür dilerim. hatam varsa kabul ederim dergide ve kutusunda ölçek hız yazmıyordu. o yüzden 130 km/s dedim yarın size kutunun scan ve derginin scanlerini yollarım.

yok hayır önemli diil mesela bir arabayı 1/1 olarak düşün 1/10 olduğunda mesela 1/10 30 kmh yapıosa 1/1 e göre 300 kmh yapıodur ok...

ok bilmiyordum teşekkür ederim artık yalancı ya da başka bişi olmadığıma kanaat getirdin mi?

gel biraz alıştırma yapalım 1/14 araba 30 kmh yapıosa bunu gerçek arabanın kmh cinsinden 14*30 olarak hesaplarız 1/10 60 kmh yaparsa bu 1/1 e göre 600 kmh diiir..

Pazarlama hilesine kurban gitmişsiniz anlaşılan . Verilen hızlar arkadaşlarında dediği gibi araçların gerçek hızı*ölçek . Model araba ve oyuncak arasındaki farklardan biriside budur . Model arabalarda gerçek hız, oyuncak arabalarda ise ölçek hız kullanılır .

bunları bilmiyordum öğrenmiş oldum peki rgm sen yalancı olmadığımı şimdi anladın mı?

Alıntı rgm Nickli Üyeden Alıntı
    gel biraz alıştırma yapalım 1/14 araba 30 kmh yapıosa bunu gerçek arabanın kmh cinsinden 14*30 olarak hesaplarız 1/10 60 kmh yaparsa bu 1/1 e göre 600 kmh diiir..
    Bu bence hoş bir mesaj değil .

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)