HPI RS4 MT2 Nasıl bir araç sizce? ve Dusseldorf, Bern, Brüksel'de nereden alınabilir?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 7
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    38
    Bir arkadaşıma RC araç alacağız. On road araçlar çok kısıtlı kullanılıyor, T-Maxx Savage felansa direk arazi araçları asfalt yada nispeten düz arazide çokta dengeli değiller, bende Revo var ve asfalt yada hafif arazide bolca takla atıyor. Bu nedenle MT2 uygun göründü bize, hem asfaltta hem arazide kullanılacak bi araç diye düşünüyorum, aslında buggy diyeceksiniz belki ama oda tipten kaybediyor yoksa hakkaten istekler tam cevap veren araç tipi buggy belkide. Sonuç olarak MT2 ile ilgili yorumlarınız nelerdir nasıl bir araç sizce? Asfalt ve nispeten düz arazide dengeli ve takla atmayan bi araç olacağı kanısındayım. Aksamı, motoru, dayanıklılığı ve tipinin tatminkarlığı konusunda fikirlerinizi almak istiyorum.
    Bide arkadaş yurt dışına gidiyor oradan alacak, almanya'da dusseldorf, bern yada belçika'da brüksel den alabilir buralarda satın alabileceği yer bilen varmı acaba bu konuda da yardıma ihtiyaç var.

mt2 sahibi olarak bişeyler söyleyeyim. mt2 tahmin ettiğniz gibi dengeli bir araç. asfaltta performansı tatminkar. ben bi de son zamanlarda arabaya ayarlı amortisör takıp arabayı iyice düşürdüm, on road tarzı lastikler bir de os un 18 lik motorunu taktım tam bir on road arabası gibi oldu ama tabii ki arabayı ilk aldığın haliyle de bence oldukça iyi. sadece arazide sorun olabilir diyorum çünkü revonun falan geçtiği yerlerden geçemez. sadece çakıl taşlı olan hafif engebeli yerlerde kullnabilirsin o da zevk verir baya yani.
    mt2 with OS cv-rx 18
    t-maxx 2.5
    e-maxx
    savage 4.6
    ntc3 with NSR12S3 Turbo
    tc3
    scorpion with os 0.46 VX-M

yerinde olsam HPI Hellfire alırım

forumda 2. seferdir aynı şey yaşanıyo. geçen bir arkadaş t-maxx alcam dedi yok alma kesinlikle savage al dediz belki de kafası karıştı, şimdi mt2 alcam diyen birine hellfire diyorsunuz. ne ölçekleri aynı ne de sınıfları..
    mt2 with OS cv-rx 18
    t-maxx 2.5
    e-maxx
    savage 4.6
    ntc3 with NSR12S3 Turbo
    tc3
    scorpion with os 0.46 VX-M

Apr 2004
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    38
    Baktımda evet Hellfire'da olukça iyi görünüyor fakat fiyat 2 katı MT2'ye göre ve şu anda satışta değil.

Alıntı fectus Nickli Üyeden Alıntı
    Baktımda evet Hellfire'da olukça iyi görünüyor fakat fiyat 2 katı MT2'ye göre ve şu anda satışta değil.
    ocak ortasında satışa sunulacakmış bilginize

Apr 2005
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    37
    bencede tuhaf bi karsılastırma oldu.. mt2 yerine hellfire tavsiye edilmesi. adamın revo su var zaten. hellfire ne gerek varki. mt2 cok guzel bi araba.. ben gordum gayet agresiv. bence onun alternatifi JATO olur. bide JATO bak bence.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)